احسان جان ممنونم از نظرات خوبت.
ولي يك درخواست از شما دارم.لطفا در صورت تمايل يكي از مشكلات را انتخاب و راهكارهاي خودتان را براي بهبود ان بفرماييد
(اگر هم دوست داشتيد ميتوانيد نظرات و راهكارهاي خودتان را درمورد چند موضوع عنوان كنيد.
با تشكر
به روی چشم اقا سجاد گل من از خود سایت شروع میکنم
طراحی:
1.بنظرم لوگو چک یا باید حذف بشه یا باید خیلی بیشتر روی طراحیش کار کرد(ایده خیلی خوبی هست ولی بنظر من اصلا نمیتونه وب گرد ها رو ارضا کنه!!!!
2.بهترین زمانی که ایده به سر ادم میزنه دلش میخواهد راجبش با کسی حرف بزنه و تند تند ایده هاش تراوش کنه در یکی دوتا تاپیک دیدم شما اقا سجاد گل با یکی از دوستان در همین زمینه مینوشتید (ماراتون ذهن)
.
.
ولی خیلی تعجب میکنم چرا دوستان این انجمن راه اندازی کردن اصلا به فکر چت روم انجمن نبودن با این که میدونند ایده یعنی حرف زدن و ذهن وا داشتن به اطلاعات و تصاویر دقیق دادن راجب موضوع
این به عنوان شکایت خدمت دوستان عرض کردم
چون خیلی خسته کننده 2 ساعت بشینی پای مطلب به این بلندی بعد اخرش نتیجه گیری کنی
چون وقت برای نوشتن زیاد ولی برای ایده پردازی خیلی کمه خیلی مواقع ایده هایی به ذهن ادم میزنه که باید راجبش همون موقع بحث کنه ولی بعد از نوشتن و بعد از یکی دوروز که اعضا به طرف جواب میدن اصلا نمیدونه چرا راجب این ایده حرف زده
خیلی بده انجمنی که می خواهد ایده بده خودش نتونه چت روم فعال در کنار انجمن داشته باشه
3.و................
من خیلی مشکل میبینم در انجمن ولی بهتر یک به یک مطرح بشه البته ببخشید جسارت میکنم به شما سروران گرامی و میگم مشکل!!!!!به خدا قصدم فقط رسوندن این هست که واقعا باید واسه انجمن کاری و ایده ای سنجید این جوری داره انجمن مثل خیلی انجمن های دیگه بالا میاد و هیچ منبع مناسبی نخواهد بود برای اینده
احسان جان درباره چک و بنر انجمن اتفاقا جزء نقاط قوت انجمن است شاید هفته ای نباشد که فقط بخاط این بنر، ایمیل و اس ام اس تشکر که چقدر جالب است نداشته باشم اتفاقا تا کنون دو مورد نیز درخواست داشته اند که آن را برای تبلیغات کاری خود استفاده کنند و از بنده درخواست داشتند که استفاده کنند.
اتفاقا در نظرسنجی ها و حتی دیدار از نمایشگاه ها ، وقتی میپرسم از انجمن چه چیزی یادشان مانده، حتی یکبار هم دیده باشند نام و چک انجمن بیادماندی برایشان است!!
ودر مورد چت نیز ، اتاق چت که داریم؟ اتفاقا استفاده ام زیاد میشود و صفحه نخست هم آیکونش موجود است!! (من ابتدا تصور کردم مزاح میکنید...)
http://chat.unc-co.ir
(04-03-2012 11:47 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشه اعتماد بین اعضا ضعیف باشه،اینه که برای شروع هیچ موقع طرح کاملی ارائه نمیشه.هرکسی که طرحی هم داره به صورت بسته مطرح میکنه که اینطوری فایده ای نداره.
اگر طرح هایی که رائه میشه کامل باشن.راحت تر میشه تصمیم گرفت،سرمایه گذار جذب کرد،اونو اجراش کرد.
به نظر من مشکل اصلی انجمن اینه که
1-بیشتریا میخوان ره صد سالرو یک شبه برن
2-دوست دارن همه چیز رو از بزرگ شروع کنن(دفتر کار آنچنانی،منشی فلان،مبل های شکیل و....)که متاسفانه یکمی زیاده خواهن.
3-ترس.....یکی از دیگه اینه که بچه ها می ترسن شروع کنن.دلیلشم اینه که نمی تونن به درستی برنامه ریزی کنن.یعنی هنوز مفهوم برنامه ریزی و پیشرفت رو به درستی درک نکردن
4-راحت طلبی.....دوستان میان اینجا ایده شونو مطرح میکنن و فقط منتظرن اعضای انجمن نظراتشونو بگن.بعد به همینا بسنده میکنن.اصلا نمیرن تحقیق کنن،ببینن بازار چجوریه؟؟؟بعد میبینن سخته بیخیال شروع میشن و به همون درآمد بخور و نمیرشون قانع میشن.
با احترام به نظرات خوبه همه دوستان
بازدیدکنندگان و میزان ثبت نام و مشارکت آنلاین خوب است اما مسئله فعلا این موارد نیست.
بنظرم شخصا آقا مهدی موارد را خوب دیدند!
دوستان در صورت امکان راه حل ها را بر روی موارد بالا متمرکز فرمائید.
(04-03-2012 01:34 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]احمد جان
تاکنون تمام کسانی که به نوعی در بخش های مدیریتی انجمن در حال همکاری هستند ،خود پیشنهاد همکاری دادند و اتفاقا بارها "نیاز به کمک" توسط بنده و دوستان دیگر مطرح شده ، اصلا موضوع بسیار واضع است که این انجمن با این حجم مطالب و اعضا کار افراد محدود نیست،اما سه موضوع وجود دارد:
1) کسانی که تمایل مدیریت و به دست گرفتن بخش ها را دارند اما نمیدانم منتظر چه هستند؟ اصلا اعلام نکرده و نمیکنند.
2) کسانی که هستند که اکنون در سطح مدیریت و یا بصورت آزمایشی, عنوان دارند و بجزء تعداد بسیار اندکی، بقیه عزیزان اما اقدامات موثر دوستان بسیار کم بوده و اصلا ارتقا رتبه ای و یا فعالیت مفیدی نداشته اند و یا بسیار اندک بوده است.
تنها عنوان مدیریت مهم نیست بلکه اقدامات موثر و مفید قابل توجه است، برای مثال 99 درصد کارهایی که آقا سجاد انجام می دهند را خودشان و با تفکر خود انجام می دهند و بقدری خوب کار میکنند که نگرانی ما در زمانی که در انجمن نیستیم کاملا مرتفع شده است.
3) انجمن را نمیخواهیم محدود به اینجا ببینیم و برای گسترش کارها حتما باید به شاخه های دیگر مانند تعاونی،صندوق،همایش و غیره نیز کار کنیم تا تبدیل به یک گروه بزرگ و موثر در جامعه شوید، اهداف بزرگ است و باید بر روی نقش موثر اعضایمان در جامعه و پررنگ شدن بصورت عملی بیشتر کار کنیم.
اتفاقا صحبت جالبی درباره کارگاه آموزشی شد، صراحا در اینجا اعلام میکنم که توانایی برگزاری همایش ها و کلاس های آموزشی را توسط اساتید دوره و حتی افراد برجسته داشته و داریم اما یکی از مشکلات ما تهیه مکان مناسب است، مثلا برای یک جلسه معارفه برای اعضا و یکی از اساتید اکنون بدنبال مکانی در تهران یا کرج هستیم، که فعلا مقدور نشده است.
منطورتون از مکان مناسب رو میشه کاملا توصیح بدین؟ متراژ موقعیت مکانی هرینه....؟
(04-03-2012 07:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]احسان جان پیشنهاد عالی است. ولی من در این سن و با دنیائی تجربه در اینترنت تا کنون سایتی را ندیده ام که اعضا با هم در کاری مشارکت کرده باشند. این سایت و این انجمن را می توان به جرئت اولین سایتی دانست که اعضا با آشنائی از هم و استفاده از ایده های همدیگر شروع به کسب و کار شراکتی کرده اند.این انجمن تازه یکساله است باید کمی صبور باشیم. ایمان دارم در یک مدت کوتاه تمام پیشنهادات خوب شما عملی خواهد شد.به امید آنروز و دادن پیشنهادات خوبی چون پیشنهاد شما.
با درود خدمت استاد بزرگوار
ولی انجمن باید همیشه با شعارش هماهنگ باشه اگه قصد انجمن اینه که فقط بیاد بالا و چند نفر محدود سودی ببرند که دیگه چرا شعار به این بزرگی سر در سایت نوشته شده؟؟؟؟
چرا باید انجمن با این ایده راه اندازی بشه و بعد از یک سال این باشه وضع اعضا و مطالب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نمیبینید که سایت خیلی بزرگ خیلی مهم خیلی کارا خیلی پویا خیلی میتونه به جوانان کمک کنه پس چرا فکر میکنید مدت زمان یک سال کمه برای استارت انقلاب بزرگ در دنیای مجازی ایران؟!!!!!!!!!!
چرا به این فکر نمیکنید که کسانی هم که دنبال اینترنت نیستن و فقط به خاطر بعضی ثبت نام ها به اینترنت و کافی نت میرند این سایت میتونه امار انقلابی برای ایران داشته باشه و همه با اشتیاق زیاد به انجمن بیان؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا به ایده های انجمن و ایرانی و جوانو پویا بها داده نمیشه چون همه میگن هنوز زوده و هنوز نمیشه حسابی کرد!!!!!!!!!!
چرا فکر میکنید دوستان انجمن سطح خوبی برای منفعل شدن نداره باور کنید انجمن دارای پارامتر هایی هست که اگه فکر کنید موفقیت نزدیک البته اگه دست اندر کاران بخواهند میشه!!!!
............چرا ...........
ببخشید بزرگوار که بچگی کردم در خدمت شما و دوستان واساتید بزرگوار تند روی کردم امید وارم بنده حقیر به بزرگواری خودتون ببخشید
(04-03-2012 08:50 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]احسان جان درباره چک و بنر انجمن اتفاقا جزء نقاط قوت انجمن است شاید هفته ای نباشد که فقط بخاط این بنر، ایمیل و اس ام اس تشکر که چقدر جالب است نداشته باشم اتفاقا تا کنون دو مورد نیز درخواست داشته اند که آن را برای تبلیغات کاری خود استفاده کنند و از بنده درخواست داشتند که استفاده کنند.
اتفاقا در نظرسنجی ها و حتی دیدار از نمایشگاه ها ، وقتی میپرسم از انجمن چه چیزی یادشان مانده، حتی یکبار هم دیده باشند نام و چک انجمن بیادماندی برایشان است!!
ودر مورد چت نیز ، اتاق چت که داریم؟ اتفاقا استفاده ام زیاد میشود و صفحه نخست هم آیکونش موجود است!! (من ابتدا تصور کردم مزاح میکنید...)
http://chat.unc-co.ir
استاد من تا حالا ندیده بودم ببخشید (در زمینه چت روم)
اما در زمینه لوگو من که نگفتم خوب نیست گفتم طراحی جالبتری میتونه داشته باشه خیلی جالب تر نا سلامتی انجمن ایده هاست یه تاپیک راجب همین و از اعضا گرافیک بخواهیم وارد بحث و عمل بشن چیز خوبی در میاد از اب
باز هم در مورد چت عذر خواهی چون واقعا تا حالا ندیده بود
(04-03-2012 08:56 PM)sokoot نوشته شده توسط: [ -> ] (04-03-2012 01:34 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]احمد جان
تاکنون تمام کسانی که به نوعی در بخش های مدیریتی انجمن در حال همکاری هستند ،خود پیشنهاد همکاری دادند و اتفاقا بارها "نیاز به کمک" توسط بنده و دوستان دیگر مطرح شده ، اصلا موضوع بسیار واضع است که این انجمن با این حجم مطالب و اعضا کار افراد محدود نیست،اما سه موضوع وجود دارد:
1) کسانی که تمایل مدیریت و به دست گرفتن بخش ها را دارند اما نمیدانم منتظر چه هستند؟ اصلا اعلام نکرده و نمیکنند.
2) کسانی که هستند که اکنون در سطح مدیریت و یا بصورت آزمایشی, عنوان دارند و بجزء تعداد بسیار اندکی، بقیه عزیزان اما اقدامات موثر دوستان بسیار کم بوده و اصلا ارتقا رتبه ای و یا فعالیت مفیدی نداشته اند و یا بسیار اندک بوده است.
تنها عنوان مدیریت مهم نیست بلکه اقدامات موثر و مفید قابل توجه است، برای مثال 99 درصد کارهایی که آقا سجاد انجام می دهند را خودشان و با تفکر خود انجام می دهند و بقدری خوب کار میکنند که نگرانی ما در زمانی که در انجمن نیستیم کاملا مرتفع شده است.
3) انجمن را نمیخواهیم محدود به اینجا ببینیم و برای گسترش کارها حتما باید به شاخه های دیگر مانند تعاونی،صندوق،همایش و غیره نیز کار کنیم تا تبدیل به یک گروه بزرگ و موثر در جامعه شوید، اهداف بزرگ است و باید بر روی نقش موثر اعضایمان در جامعه و پررنگ شدن بصورت عملی بیشتر کار کنیم.
اتفاقا صحبت جالبی درباره کارگاه آموزشی شد، صراحا در اینجا اعلام میکنم که توانایی برگزاری همایش ها و کلاس های آموزشی را توسط اساتید دوره و حتی افراد برجسته داشته و داریم اما یکی از مشکلات ما تهیه مکان مناسب است، مثلا برای یک جلسه معارفه برای اعضا و یکی از اساتید اکنون بدنبال مکانی در تهران یا کرج هستیم، که فعلا مقدور نشده است.
البته برخی دانشگاه ها و خانه های کارآفرینی پیشنهاد داشته ایم اما ترجیحا میخواهیم دوستان انجمن دخیل باشند تا نفع مادی و معنویش برای انجمن حفظ شود.
بله، در تاپیک زیر درخواست داشتیم :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2398
متراز و غیره مهم نیست فقط شرایط برای 10 نفر به بالا فراهم باشد.
دوستان فکر میکنم سوء تفاهم شده است انجمن مشکلی ندارد یا وضع بدی ندارد و نسبت به هم رده های خود بهترین است که برای آن ده ها دلیل داریم و اصلا مشکل ما بنر و بازدید غیره نیست که با همین روال هم بازدیدکننده خوب و ثبت نام فعالیت بالا را و مشارکت عالی و مشاوره ها را داریم !
ما فقط می خواهیم در زمینه رسیدن به مسائل مالی و عملی کردن اید ها و فعالیت بیشتر اعضا بهترین باشیم! لطفا در این زمینه بحث شود!
(04-03-2012 09:09 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (04-03-2012 08:56 PM)sokoot نوشته شده توسط: [ -> ] (04-03-2012 01:34 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]احمد جان
البته برخی دانشگاه ها و خانه های کارآفرینی پیشنهاد داشته ایم اما ترجیحا میخواهیم دوستان انجمن دخیل باشند تا نفع مادی و معنویش برای انجمن حفظ شود.
بله، در تاپیک زیر درخواست داشتیم :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2398
متراز و غیره مهم نیست فقط شرایط برای 10 نفر به بالا فراهم باشد.
فکر می کنم برای شروع می تونیم تو یکی از همین جاهایی که با گرفتن مبلغی جزیی اجازه برگزاری جلسات رو می دهند برگزار کنیم و هزینه اش هم بین افراد شرکت کننده تقسیم بشه .
فکر می کنم برای شروع می تونیم تو یکی از همین جاهایی که با گرفتن مبلغی جزیی اجازه برگزاری جلسات رو می دهند برگزار کنیم و هزینه اش هم بین افراد شرکت کننده تقسیم بشه .
عالی است. من کاملا موافقم.