سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیک گفتگوی پخش کنندگان مواد غذایی و بهداشتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام دوستان با تبریک سال نو و آرزوی موفقیت سلامتی و شادابی ما پخش کننده کرم ژل رویال هستیم با مجوز از بهداشت و بسیار فروش بالایی داره عزبزان هرکس تمایل دارد برای اطلاعات بیشتر پبام خصوصی بدهد
[تصویر: 3csr_royal.jpg]
جوانی و شادابی پوست و ضد پیری:کلاژن، لسیتین، تیامین و ویتامین های A,C,D,Eموجود در ژل رویال برای پوست بسیار مفید است.کلاژن، موجب اتصال بافت به یکدیگر شده و از چروک خوردن پوست جلوگیری می کند. همچنین طول عمر سلولها را نیز افزایش میدهد ضمنا اثر ضد التهابی ژل رویال در روند بهبود زخمهای پوستی نیز موثر است.
سلام
لطفا بیشتر راجع به محصول برامون توضیح بدین مثلا ژل رویال از چی درست شده و منشاش چیه؟قیمتش در بازار چنده؟ قیمت همکار چنذ میدن؟ واز همه مهمتر راه شناسایی اصل از تقلبیشو بیان کنید
ژل رویال یک ماده غلیظ لیمویی رنگ می باشد که از غدد hypopharyngeal زنبور های کارگر ترشح می شود و تنها غذای ملکه زنبور عسل می باشد ژل رویال دارای خاصیت اسیدی بوده و دارای طعم ترش و گس می باشد ژلاتین ماده دیگری است که در ژل رویال وجود دارد و پیش ماده کلاژن می باشد و شایان توجه است که کلاژن برای جلوگیری از پیری و هم چنین زیبایی و جوانی پوست بسیار موثر می باشد .قیمت ما به صورت تکی 20 هزار تومان می باشد و به قیمت عمده 15000 و ماتنها پخش کننده این کرم در استان اصفهان هستیم .این کرم دارای تاییده رسمی از وزارت بهداشت می باشد و تقلبی های آن دارای تاییده بهداشت نمی باشد
عکسهایی از محصولتون رو محبت کنید تا ببینیم بسته بندیش چطوره
درووود خواهش می کنم [تصویر: xuyj_20160327_173923[1].jpg]
[تصویر: xyx0_20160327_133505.jpg]
ممنون از توضیحاتتون
انشالله کسب و کار پر رونقی تو سال جدید داشته باشید! بهتره رو بسته بندی محصول بیشتر کار کنید و اون رو با یک برند مشخص عرضه کنید تا مشتری با اطمینان خاطر بیشتری خرید کنه!

دوستان متخصص در امر پخش با شروع فصل تابستون طبیعتا فروش نوشیدنی افزایش چشمگیری پیدا می کنه نظرتون در این باره چیه و چه نوشیدنی هایی و چه برندهایی رو پیشنهاد می دید به دوستانی که علاقه مند فعالیت در این حوزه هستن؟!
(03-27-2016 08:30 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]انشالله کسب و کار پر رونقی تو سال جدید داشته باشید! بهتره رو بسته بندی محصول بیشتر کار کنید و اون رو با یک برند مشخص عرضه کنید تا مشتری با اطمینان خاطر بیشتری خرید کنه!

دوستان متخصص در امر پخش با شروع فصل تابستون طبیعتا فروش نوشیدنی افزایش چشمگیری پیدا می کنه نظرتون در این باره چیه و چه نوشیدنی هایی و چه برندهایی رو پیشنهاد می دید به دوستانی که علاقه مند فعالیت در این حوزه هستن؟!
من نوشیدنی big bearتولید ایران رو پیشنهاد میکنم چون یکی از دوستانم پخش میکرد و نسبت به نوشیدنی های دیگه دست توش کمتره وسودشم مناسب بود
(03-27-2016 09:22 AM)sorin نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-27-2016 01:55 AM)pioneer نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
در خصوص بسته بندی و برند سازی چای ایرانی و برنج ایرانی نظرتان چیست
نیازها چه میباشند ؟ ایا بهتر نیست محل کارگاه در شمال ایران باشد
12_002Heart10_004

الان فرهنگ مردم داره به سمت برنج ایرانی میره اما برای برند سازی برنج ایرانی باید قیمتش قابل رقابت با برنج های هندی باشه تا حدودی و دستور پخت هم به گونی ها اضافه بشه این میتونه پایه برند سازی باشه
درمورد چای ایرانی من استفاده زیاد نکردم ولی بایذ ذیرجوش باشه و دیر دم بکشه(دوستان اگه اشتباه میگم اصلاح کنند)خب این خودش ی معظله چون اکثر چایی های موجود در بازار زود جوش هستند و چایکاران باید از حالت ارگانیک خارج کنند و مواد شیمیایی بهش اضافه کنند.

ممنون از توضیحاتتون
دقیقا 2 موردی را که فرمودید مشکل اصلی بنظر می ایند یعنی قیمت نسبتا بالای برنج ایرانی و دیر دم بودن چای ایرانی.
(03-29-2016 02:30 AM)pioneer نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-27-2016 09:22 AM)sorin نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-27-2016 01:55 AM)pioneer نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
در خصوص بسته بندی و برند سازی چای ایرانی و برنج ایرانی نظرتان چیست
نیازها چه میباشند ؟ ایا بهتر نیست محل کارگاه در شمال ایران باشد
12_002Heart10_004

الان فرهنگ مردم داره به سمت برنج ایرانی میره اما برای برند سازی برنج ایرانی باید قیمتش قابل رقابت با برنج های هندی باشه تا حدودی و دستور پخت هم به گونی ها اضافه بشه این میتونه پایه برند سازی باشه
درمورد چای ایرانی من استفاده زیاد نکردم ولی بایذ ذیرجوش باشه و دیر دم بکشه(دوستان اگه اشتباه میگم اصلاح کنند)خب این خودش ی معظله چون اکثر چایی های موجود در بازار زود جوش هستند و چایکاران باید از حالت ارگانیک خارج کنند و مواد شیمیایی بهش اضافه کنند.

ممنون از توضیحاتتون
دقیقا 2 موردی را که فرمودید مشکل اصلی بنظر می ایند یعنی قیمت نسبتا بالای برنج ایرانی و دیر دم بودن چای ایرانی.

منتظر نظر اساتید دیگر هستم
با توجه به اینکه من در تهران هستم در خصوص محل کارگاه کدام محل مناسبتر است شمال یا تهران؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع