سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیک گفتگوی پخش کنندگان مواد غذایی و بهداشتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(03-23-2016 02:40 PM)حسن قجر نوشته شده توسط: [ -> ][quote='tondar12' pid='162243' dateline='1458657697']
ببخشید جسارت می کنم پاستیل و جیلی بیلی مترادف هم هستن! برند شیرین تک پاستیل داره قیمتشم بد نیست و برند وامچک هم شیرین گندمک داره!

اسمارتیز هم تانیان و به امد قیمتاشون خوبه و لواشک هم که فراوونه صد تا شرکت و برند هست و باید نوع لواشکتون رو مشخص کنید!

شادونه چیع؟
جناب استاد جیلی بیلی پاستیل نیست!!! بعد شادون هم یه جور خوردنی دانه ای هستش که بچه ها علاقه خاص بهش دارن

بله شما درست می فرمایید اشتباه از بنده بود! عذر میخام
انگار مشهد تولید میشه و تا حالا من توی بسته بندی ندیدم ولی درسته؟!
با سلام و درود فراوان خدمت تمامی دوستان و تبریک سال نو
پیمان هستم 24 ساله اهل تهران در کار تولید همبرگر هستم به تازگی این کار رو شروع کردم و قصدم این هست که کارم رو گسترش بدم می خواستم از دوستانی که در کارپخش مواد غذایی هستم خواهش کنم منو راهنمایی کنیید نحوه کار کردن با شرکت های پخش چگونه هست شرایط مالی و قرارداد به چه صورت هست
سلام جناب آقای سورین
سال نو مبارک
بنده در کار تولید همبرگر هستم می خواهم کارم رو گسترش بدم چجوری می توم با شرکت پخش کار کنم اول اینکه از طریق شرکت کارم به سراسر تهران گسترشس پیدا کنه و دوم اینکه چجوری میتونم به تمامی مشتری ها برسم ایا شرکت پخش ، پخش هم به عهده می گیره چون پخش همبرگر مثل بقییه مواد غذایی نیست هفتگی سفارش بخوان یه روز یه فست فود یا پروتئینی تو شرق سفارش میده یکی دیگه تو غرب بعضی روزا شاید هر روز پشت سر هم .
می خواهم تا کارمو گسترش ندادم بتونم اول یه برنامه منظم داشته باشم در ضمن مشتتری های من ام فست فود ها هستن هم سوپر پروتیننی ها هم هاییپر مارکت ها مجوز های بهداشتی و همه چی هم دارم الان در حال حاضر فقط با یه محدوده خاص کار میکنم که میتونم پاسخگو نیازشون باشم ممنونم اگر راهنمایی کنید
(03-24-2016 08:31 PM)peymani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام جناب آقای سورین
سال نو مبارک
بنده در کار تولید همبرگر هستم می خواهم کارم رو گسترش بدم چجوری می توم با شرکت پخش کار کنم اول اینکه از طریق شرکت کارم به سراسر تهران گسترشس پیدا کنه و دوم اینکه چجوری میتونم به تمامی مشتری ها برسم ایا شرکت پخش ، پخش هم به عهده می گیره چون پخش همبرگر مثل بقییه مواد غذایی نیست هفتگی سفارش بخوان یه روز یه فست فود یا پروتئینی تو شرق سفارش میده یکی دیگه تو غرب بعضی روزا شاید هر روز پشت سر هم .
می خواهم تا کارمو گسترش ندادم بتونم اول یه برنامه منظم داشته باشم در ضمن مشتتری های من ام فست فود ها هستن هم سوپر پروتیننی ها هم هاییپر مارکت ها مجوز های بهداشتی و همه چی هم دارم الان در حال حاضر فقط با یه محدوده خاص کار میکنم که میتونم پاسخگو نیازشون باشم ممنونم اگر راهنمایی کنید
شرکت های پخش مواد غذایی عموما دو دستن دسته اول اونایی هستند که مواد غذایی که نیاز به یخچال ندارند تو نگهداری و........ودسته دوم اونایی که نیاز دارند مثل پخش لبنیات واسه اول کار شما باید تو گروه دوم تمرکز کنی (من اطلاعات فنی راجع به همبرگر ندارم ولی فک کنم باید تو دمای پایین لاشه و دمای بالا خرابش میکنه اگه اشتباه میگم خودتون تصحیح کنید
ولی اگر بخام تو ی جمله بهتون راهنمایی بدم اینه :بازاریابی خیلی قوی به قول دکتر جهانگیری شما سوار قطاری شدید که افراد باتجربه تر و سرمایه دار تر سوار اونن پس برای تولید و پخش صنعتی کارتون سخته این یه حقیقته
بهتر اینه ی گوشه بازاررو بگیری و پیش بری این واسه شروع بهترین کاره تا اینکه یک دفعه بخای کل بازارو بگیری
دوم اینکه سعی کن بازاریاب مجرب داشته باشی و محصولت مزیت رقابتی داشته باشه واسه اینکار باید خودتو جا مغازه دار بزاری مثلا:من چرا باید این همبرگرو بخرم؟مزیت رقابتی میتونه کیفیت بهتر قیمت پایین تر سود بالاتر واز همه مهم تر تداوم پخش شما اگر بهترین همبرگر هم تولید کنی اما به موقع پاسخگو نباشی از بازار حذف میشی
جامعه ما چیزی که زیاد داره نیروی کار پس شمابرنامه ریزی کن که در هفته در بدترین شرایط چند روز در هفته به پخش نیاز داری بعد ی نفررو که وانت داره استخدام کن بگو هفته ای فلان روز هر روز مثلا 5 ساعت میخام کار کنی به فلان قیمت و اون طرفم قبول میکنه چون پاره وقته و نسبت به کاری که میکنه حقوقش مورد قبوله
سوم شما تو کسب و کارتون در عین حال که به ی نفر واسه پخش یا بازاریاب نیاز داری باید بهشون بی نیاز باشی و خودتو اسه شرایطی که اونا هم نیستند اماده کنید ولی واسه بازاریابی بار اولش سخته ی بار که خریدند نسبت به اول فروش راحت تره
و اخر اینکه شما در ابتدا باید تعادل رو تولید و فروش داشته باشید و وقتی ایام به کامتون اومد یا رو ریل افتادید تعیین کنید که تمرکز رو کدوم باشع تولید یا پخش
امیدوارم راهنماییم کمکتون کنه
جناب سورين خيلي متشكرم از لطفتون
سلام و سال نو دوستان مبارک.

در صورت نیاز به روغن سرخ کردنی در تناژهای بالای 3 تن به صورت تسویه نقدی و تحویل میتونم در خدمت باشم.

برند مذکور توان توزیع در تهران و استان های شمال غربی را نیز دارد(امکان تولید تحت برند نیز وجود دارد) در صورت
نیاز در پیام خصوصی بدید حتما
جناب پیمانی شما می تونید برای گسترش کارتون با هایپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ مثل هایپر استار و جانبو قرار داد ببندید برای جا انداختن جنستون و تبدیل شدن به یه برند محلی تا کم کم بتونید کارتون رو به خارح از محدودتون گسترش بدید!!

عجله زیاد هم گاهی اوقات مضره !
(03-26-2016 12:05 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]جناب پیمانی شما می تونید برای گسترش کارتون با هایپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ مثل هایپر استار و جانبو قرار داد ببندید برای جا انداختن جنستون و تبدیل شدن به یه برند محلی تا کم کم بتونید کارتون رو به خارح از محدودتون گسترش بدید!!

عجله زیاد هم گاهی اوقات مضره !

سلام دوست عزيز
ممنونم از راهنماييتون ايده خوبيه براي گسترش كار
موفق باشيد
سلام دوستان
در خصوص بسته بندی و برند سازی چای ایرانی و برنج ایرانی نظرتان چیست
نیازها چه میباشند ؟ ایا بهتر نیست محل کارگاه در شمال ایران باشد
12_002Heart10_004
(03-27-2016 01:55 AM)pioneer نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
در خصوص بسته بندی و برند سازی چای ایرانی و برنج ایرانی نظرتان چیست
نیازها چه میباشند ؟ ایا بهتر نیست محل کارگاه در شمال ایران باشد
12_002Heart10_004

الان فرهنگ مردم داره به سمت برنج ایرانی میره اما برای برند سازی برنج ایرانی باید قیمتش قابل رقابت با برنج های هندی باشه تا حدودی و دستور پخت هم به گونی ها اضافه بشه این میتونه پایه برند سازی باشه
درمورد چای ایرانی من استفاده زیاد نکردم ولی بایذ ذیرجوش باشه و دیر دم بکشه(دوستان اگه اشتباه میگم اصلاح کنند)خب این خودش ی معظله چون اکثر چایی های موجود در بازار زود جوش هستند و چایکاران باید از حالت ارگانیک خارج کنند و مواد شیمیایی بهش اضافه کنند.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع