سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سایتی مشابه دیوار با رویکردی متفاوت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
چون بسته ها شو نخریدم و کار نکردم به هیچ عنوان هم قضاوت نمی کنم.
فقط بعضی از مطالب که خوندم شبیه خیلیاست
سلام مصلح جان
ایده جالبی است
ما در سال گذشته مشتری های زیادی داشتیم که میخواستند دیوار داشته باشند
اول بنظرم در شهری با این جمعیت خودتون را محدود نکنید
دوم ایده ای در این اپ و سایت بگنجانید که کاربر دلیلی داشته باشد که دیوار را رها کنه و بسمت شما بیاید
سوم شیپور را هم تقریبا میشناسم با یکی از همکارهای این مجموعه صحبت میکردم بقول این فرد,این مجموعه دو سرمایه گذار داخلی و سه سرمایه گذار خارجی داره و پیش بینی خودشان این است که تا پایان امسال به دیوار برسند البته صراحتا گفتند ما درآمدی از این مجموعه نداریم اما اپ شما چه مزیتی رقابتی داره؟
موفق باشید
(01-22-2016 04:44 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام مصلح جان
ایده جالبی است
دوم ایده ای در این اپ و سایت بگنجانید که کاربر دلیلی داشته باشد که دیوار را رها کنه و بسمت شما بیاید
سوم شیپور را هم تقریبا میشناسم با یکی از همکارهای این مجموعه صحبت میکردم بقول این فرد,این مجموعه دو سرمایه گذار داخلی و سه سرمایه گذار خارجی داره و پیش بینی خودشان این است که تا پایان امسال به دیوار برسند البته صراحتا گفتند ما درآمدی از این مجموعه نداریم اما اپ شما چه مزیتی رقابتی داره؟
موفق باشید

خب خیلی کارهای متفاوت میشه کرد مهم اینکه تیم برنامه نویسی اندروید قوی داشته باشیم...
مثلا یکیش پاساژ آنلاین هستش. افراد با ثبت نام میتوانند کسب و کار خودشون رو معرفی کنند و دیگران که کسب و کار مشابهی ندارند می توانند به این کسب و کار امتیاز دهند و اگر از خدمات ان نیز استفاده کرده اند با موافقتخدمات دهنده، نسبت به آن کسب و کار نظر خود را بدهند و برترین های هر شهر از دید کاربران در هم هفته مشخص شود...
بخش کسب درآمد نیز میتواند هزینه به اشتراک گذاری کد تخفیف برای کاربران به تفکیک هر شهر باشد
ایده جالبی است
موفق باشید

واقعیتش من یه چند وقتی هست منصرف شدم ...
به چند دلیل :
1- دوستم که قرار بود هزینه رو بده منصرف شدم
2 - و ...

----- دلیلی که من می خواستم حالت دیوار توی شهرمون پیاده کنم این بود مردم اینجا هر چند که زیاد از این اپلیکیشن استفاده می کنن ولی فقط چون خرید حضوری ندارن منصرف میشن . در واقع دیدشون نسبت به خرید اینترنتی منفیه. ولی حضوری نه
(01-22-2016 08:07 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]
ایده جالبی است
موفق باشید

واقعیتش من یه چند وقتی هست منصرف شدم ...
به چند دلیل :
1- دوستم که قرار بود هزینه رو بده منصرف شدم
2 - و ...

----- دلیلی که من می خواستم حالت دیوار توی شهرمون پیاده کنم این بود مردم اینجا هر چند که زیاد از این اپلیکیشن استفاده می کنن ولی فقط چون خرید حضوری ندارن منصرف میشن . در واقع دیدشون نسبت به خرید اینترنتی منفیه. ولی حضوری نه

سلام
در معاملات اینترنتی اگه پرداخت درمحل ( COD ) باشه , این روش خودش یک اعتمادسازی کامل هست.
متأسفانه در این خریدهای اینترنتی هنوز جا نیافتاده و خیلی زمانبر هس تا فرهنگ سازی بشه که اکثریت بصورت اینترنتی سفارش کالا بدند.
موفق باشید.
فرهنگ سازی خرید اینترنتی توی ایران کار حضرت فیله ...

من توی ایسام یه اپلیکیشن که ساخت خودم بود و توی مایکت و کافه بازار هم تایید شده بود.
توی ایسام به همون قیمت 1000 ت مارکت ها به فروش گذاشتم.یه بنده خدا خرید بعد بهم فیدبک منفی داد !
چون امتیاز کارنامه 100 بود خیلی برام بد شد که یه فیدبک درصد امتیاز مو الکی پایین بیاره.
وقتی به خریدار پیام دادم چرا فید منفی دادی،مگه نرم افزار مشکلی داشت؟
جواب داد : فقط می خواستم امتیاز فروشگاهت بیاد پایین !!!!!!!!

یعنی شعور و فرهنگ زیر خط صفر ...
(01-23-2016 04:02 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]فرهنگ سازی خرید اینترنتی توی ایران کار حضرت فیله ...

من توی ایسام یه اپلیکیشن که ساخت خودم بود و توی مایکت و کافه بازار هم تایید شده بود.
توی ایسام به همون قیمت 1000 ت مارکت ها به فروش گذاشتم.یه بنده خدا خرید بعد بهم فیدبک منفی داد !
چون امتیاز کارنامه 100 بود خیلی برام بد شد که یه فیدبک درصد امتیاز مو الکی پایین بیاره.

من هم کلی وقت گذاشتم در سایت بیست اسکریپت و انجمنش کلی فعالیت کردم بعد یکی از کاربران راهنمایی خواسته بود و راهنماییش کردم اما راهنمایی من برای نسخه اصلی بود نه نسخه نال شده، برای همین مدیر انجمن بیست اسکریپت من و راه حلم رو مسخره کرد... اونجا بود که فهمیدم ارزش کاربر براشون چقدر هستش و جواب نیکی کردن همیشه بدی هستش...
در انجمن های خارجی هم اگر فحش بنویسی و تبلیغ کنی نهایتش اون نوشته رو پاک میکنن و یه تذکر عادی...
این سایت های وردپرس هم خوب درامدی دارن اون اصلی ها. مثل بیگ تم - فریش تم - ....
الان ما دو نوع سایت داریم:
1- مثل بیگ تم - همیار وردپرس - فریش تم: که اومدن روی وردپرس کار می کنن و از فروش آموزش قالب افزونه و پکیج های دسته جمعی پول درمیارن. مثلا میان قالب پرکاربرد صحیفه رو مجانی می ذارن ولی آموزشش رو هم می ذارن و روی آموزش پول می گیرن.
2- مثل آترین وب - فکر آبی - مدیر وب - عرفانی زاده - مدیر سبز و ... : که البته چندتاشون مبتدی هستن و شاید درآمد آنچنانی هم نداشته باشن. ولی مدیر سبز خوب معلومه درامد مناسبی داشته.
ولی اینا هیچ کدوم نیومدن هردوتا رو باهم ترکیب کنن. هم کار با cms رو یاد بدن و هم روش های کسب درآمد رو. اگر این دوتا ترکیب شه غولی میشه واسه خودش. چیزی که فرضا مدیر سبز کاملا بستر و زیرساختشو داره ولی خوب استفاده نمی کنه.
یا همین مدیران همین انجمن. به نظر این انجمن با این اعتبارش می تونه خیلی بیشتر درآمدزا باشه برای مدیرانش خیلی بیشتر.
(01-23-2016 04:02 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]فرهنگ سازی خرید اینترنتی توی ایران کار حضرت فیله ...

در ایران همه چیز کارِ حَضرتِ فیل هست!
وقتی طرف گواهینامه ماشین میگیره , 3سوته میره ماشین میخره و هنوز به رانندگی مسلط نیس خلاف میره و راهنما زدن رو اشتباه میکنه با این همه شبکه های ملی برنامه سفربخیر هزینه میکنه برای فرهنگ سازی اما مردم بازم به عشق خودشون رانندگی میکنند چیکار میشه کرد!!!
کو گوش شنوا...
ولی راه های اعتمادسازی و تکنیکهاش هست که راهکارش رو وارد شغل و حرفه تون بیارید تا بتونید نحوه پرداخت و شغلتون برای طرف مقابل اعتماد سازی بشه.
(12-26-2015 11:00 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]یک ساعت تو یه کانال 150 هزار نفری تبلیغ دادم اصلا هم بازخورد خوبی نداشت ولی خوب یادگرفتم چیکار کنم ..

سلام.. از کجا بفهمیم که بازخورد خوبی داره که پولمون رو دور نریزیم؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع