سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سایتی مشابه دیوار با رویکردی متفاوت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
یک ساعت تو یه کانال 150 هزار نفری تبلیغ دادم اصلا هم بازخورد خوبی نداشت ولی خوب یادگرفتم چیکار کنم ..
(12-26-2015 11:00 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]یک ساعت تو یه کانال 150 هزار نفری تبلیغ دادم اصلا هم بازخورد خوبی نداشت ولی خوب یادگرفتم چیکار کنم ..

پس با این حساب طرف که گفته برای کانال 500kبرای هر پست 500می گیره دور از منطق نیست وقتی شما برای یک ساعت در 150kدویست هزار پرداخت داشتید .ممنون که روشنمون کردید 10_004

نقل قول :خوب اقای داوران شما که با تبلیغات تلگرام کار کردید.
بنظرتون یه کانال 100هزارتایی چقدر درامد داره؟

(از بحث اصلی تایپیک جدا نشیم،من یه اپ ساختم گذاشتم توی کافه بازار به قیمت 1000 تومن،اصلا فروش نداشته و تازه رایگان کردم که اگه تعداد دان که رفت بالا دوباره بزارم 1000 تومن. نظرتون چیه؟)

به نظر شخصی من (پشتش تحقیق نیست) چون کانال 100kالان نسبتا زیاد شده یا باید کانال تخصصی باشه یا اینکه با قیمت رقابتی باید تبلیغات بگیرید تا درآمدزایی مناسب داشته باشید

جسارت نباشه اما به نظر من این بحثها که الان داره میشه از بحث اصلی تاپیک خیلی بهتر و درآمدزا تر خواهد بود اما اگر ناراحت میشوید حداقل بنده دیگه این بحث را ادامه نمی دهم

دوستان روشی وجود داره که بشه کانالهای با تعداد فالور زیاد در تلگرام و اینیستا را پیدا کرد؟؟؟؟؟مثل الکسا که رتبه سایتها در هر کشور را نشون میده .مثلا کانالهای با فالور بازدید تلگرام را چطوری پیدا می کنید ؟؟؟؟؟؟
یه کانال صد هزارتایی حداقل روزی 200 تا 300 هزارتومان درامد داره ماهی 8 -9 میلیون.. زرنگ باشید بیشتر هم میشه در اورد ..
(12-26-2015 11:13 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-26-2015 11:00 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]یک ساعت تو یه کانال 150 هزار نفری تبلیغ دادم اصلا هم بازخورد خوبی نداشت ولی خوب یادگرفتم چیکار کنم ..

پس با این حساب طرف که گفته برای کانال 500kبرای هر پست 500می گیره دور از منطق نیست وقتی شما برای یک ساعت در 150kدویست هزار پرداخت داشتید .ممنون که روشنمون کردید 10_004

نقل قول :خوب اقای داوران شما که با تبلیغات تلگرام کار کردید.
بنظرتون یه کانال 100هزارتایی چقدر درامد داره؟

(از بحث اصلی تایپیک جدا نشیم،من یه اپ ساختم گذاشتم توی کافه بازار به قیمت 1000 تومن،اصلا فروش نداشته و تازه رایگان کردم که اگه تعداد دان که رفت بالا دوباره بزارم 1000 تومن. نظرتون چیه؟)

به نظر شخصی من (پشتش تحقیق نیست) چون کانال 100kالان نسبتا زیاد شده یا باید کانال تخصصی باشه یا اینکه با قیمت رقابتی باید تبلیغات بگیرید تا درآمدزایی مناسب داشته باشید

جسارت نباشه اما به نظر من این بحثها که الان داره میشه از بحث اصلی تاپیک خیلی بهتر و درآمدزا تر خواهد بود اما اگر ناراحت میشوید حداقل بنده دیگه این بحث را ادامه نمی دهم

دوستان روشی وجود داره که بشه کانالهای با تعداد فالور زیاد در تلگرام و اینیستا را پیدا کرد؟؟؟؟؟مثل الکسا که رتبه سایتها در هر کشور را نشون میده .مثلا کانالهای با فالور بازدید تلگرام را چطوری پیدا می کنید ؟؟؟؟؟؟

نه اتفاقا داداش.بحث خوب پیش میره ...
من خودم انگیزم به ادامه کانال بیشتر شده ولی خوب مطمئنن باید اول تبلیغات زیاد انجام داد.
که متاسفانه سرمایه اولیه رو ندارم

(12-27-2015 01:20 AM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]یه کانال صد هزارتایی حداقل روزی 200 تا 300 هزارتومان درامد داره ماهی 8 -9 میلیون.. زرنگ باشید بیشتر هم میشه در اورد ..

ایول خوب ...
بنظرتون چقدر سرمایه تبلیغاتی می خواد تا به چنین امار اعضایی برسیم؟
در مورد رتبه کانال های تلگرام من به شخصی به جایی که بششه رتبه شونو مث الکسا دید برخورد نکردم
(12-27-2015 12:14 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]در مورد رتبه کانال های تلگرام من به شخصی به جایی که بششه رتبه شونو مث الکسا دید برخورد نکردم

کانال درون برنامه تلگرامه و رتبه بندی نداره فقط تعداد اعضا داره که بالای اون میزنه ..

ضمنا سوالا بالا .. برای کانال خوب باید وقت بذگذارید وبه جای کپی کردن مطالب کانالای دیگه مطالب اختصاصی بزنید و عکس زیاد باشه .. لوگو و اسم کانالتون رو توی عکسا بذارید ..
با کانالای دیگه تبادل لینک کنید .. الان یکی رو میشناسم که از هفته پیش که 5000 بود الان نزدیک 17000 شده ولی زیاد وقت براش میذاره .. دیروز خودم سی هزارتومان براش ریختم که تبلیغ بذاره ..
شما برای برنامه های اندروییدی تبلیغ می کنید؟
بنظرتون یه کانال برای اینکه به 100 هزارتا برسه چقدر باید پول تبلیغات بده؟
اگه من یه کانال با موضوع طنز بزنم و اسمشو یه اسم محلی و بومی ( به لهجه بلوچی) انتخاب کنم، به نظرتون جواب میده؟
البته مطالبش اکثرا زبان فارسی باشه و اعضا هدف اول مال استان خودمون باشه
باید وقت بذارید .. فکر نکنید عمل کنید ...
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع