سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نتورک مارکتینگ و تجارت الکترونیکی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(01-27-2016 02:25 AM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-21-2015 09:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ]تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه

نه بابا من یه مجموعه دارم پورسانتش از من بیشتره

سلام
به قول دوستان ، اگر قرار باشه من جنسی رو از شرکت بخرم ،پول پست هم بدم بعدش کلی سر من منت بذاره بگه بالای 1 میلیون جنس بخر بهت 6 % سود میدم این کجاش منطقیه کجاش عاقلانه هست ! به جای این میرم پولم رو تو بانک یا سرمایه م خرج زمین میکنم
نکته ی بعدی اگر قراره من پلی یا پله ی ترقی افراد سر دسته و مدیرعامل و معاونانش باشم خب خودم میرم از مرزها و بنادر کشور جنس رو وارد میکنم با قیمت عمده و مستقیم هم وارد بازار هدفم میکنم و تمامی سودها هم مال خودم هست 12_002
مگه عمر و زمانم رو چقدر هست که من انرژیم رو صرف این شرکت های بی سرانجام کنم آخر سر هم سرمایه م رو به باد فنا بدم افتخار کنم یک تجربه بوده و تا آخرش دووم آوردم و سرم کلاه گذاشتن ؟!؟!Huh
حیف اون قدرت رو ندارم وگرنه همین الان تمام این شرکت های مسخره با خاک یکسان میکردم.همش به فکر منافع خودشون هستند.

درود برشما
كدامين شركت بفكر منافع خودشون نيستند؟
درزمينه پورسانت هم بايد گفت كه همش شما 1ميليون فروختيد و اينجا به خريدوفروش توسط يكسري مصرف كننده نياز هست نه فروشنده مثل ويزيتور
ويزتور يا بازارياب سنتي ماهي 30 40 50 ميليون ميفروشن كه مثلا 600هزارتومن خقوق بگيرن
نقل قول :درود برشما
درزمينه پورسانت هم بايد گفت كه همش شما 1ميليون فروختيد و اينجا به خريدوفروش توسط يكسري مصرف كننده نياز هست نه فروشنده مثل ويزيتور
ويزتور يا بازارياب سنتي ماهي 30 40 50 ميليون ميفروشن كه مثلا 600هزارتومن خقوق بگيرن
بازاریابی کلا تو ایران زیاد حال و روز خوشی نداره و شرکتا با اغوای درامدهای میلیونی نیروی جوان رو حذب می کنن که 99 درصد با دروغ و توهمات کارشون رو پیش میبرن ولی بازم بازاریابی سنتی به مراتب بهتر از این شبکه ای هست
1- شما از جیب خودت هزینه نمیکنی بنابراین ضرر عدم فروختن محصولات نداری
2-محصولات کامل و تنوع بالاست ولی تو شبکه ای چند تا محصول هست که نه شناخته شده است و نه نمونه اون تو بازار هست مشتری قانع بشه بخره
3-مسئله مهم قیمت محصوله که شما راخت میتونی با فن زبان محصول بفروشی ولی در شبکه ای قیمتا خیلی بیشتر از ارزش جنس هست
4-محصولی که فاکتور کردی دیگه سر وقت میرسه به دست مشتری ولی در شبکه ای شما باید محصول بخری ببری بازرایابی کنی تازه موفق شدی بفروشی مشتری تقاضای همون محصول رو کرد باید هر روز سر بزنی سایت تا احیانا محصول شارژ مجدد بشه بعد تا برسه دستت مشتری میره جنسش رو از جای دیگه میخره
5-تو بازاریابی سنتی شما محصول رو تکی نمی فروشی بصورت عمده میفروشی و با مشتریای خرده فروشی کلنجار نمیری
6- مردم تمایل دارن خودشون جنس رو انتخاب کنن نه اینکه شما واسشون انتخاب کنی وارد فروشگاه میشن 10 مدل مثلا شامپو بررسی میکنن یکیش رو میخرن ولی شما تو این حالت میبری یک مارک شناخته نشده رو میدی به مشتری . شخصا کسی بیاد سمتم این شکلی بخواد بهم جنس غالب کنه یک چیزی میگم بره برنگرده دیگه
7-مسئله دیگه عدم اعتماد مردم بهم دیگه هست اصلا محصول شما عالی نامبر وان هم باشه اون دیدی که طرف مقابل داره صدی نود منفی هست به جنس شما .

من این مسایل رو با چند تا از بالاسری هام مطرح کردم جوابای چرت دادن
1-شما قرار نیست عمده فروشی کنی
آخه نابغه من مثلا 20-30 تا شامپو یک مدلی رو به چه کسی بفروشم تکی ؟؟
یا مثلا بسته دستمال کاغذی رو بخرم 10-15 تا چکار کنم پخش کنم به کی ؟؟
اگه بخوام خرید یکسال خانواده رو انجام بدم میرم مرکز پخش عمده (بازار) یک کارتن میخرم خیلی خیلی ارزون تر درمیاد

2-هدف ما فروش نیست ما میخواییم به درآمد بالا برسیم با عضو گیری
پس این شد همون کوئ ست و هر می دیگه

با درخواست و خواهش دوستان رفتم از همون اولشم به دوستم گفتم من به این کار نه علاقه دارم نه وقتش رو ولی چون کسی بود نمی تونستم درخواستش رو رد کنم رفتم .
(02-03-2016 03:41 PM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-27-2016 02:25 AM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-21-2015 09:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ]تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه

نه بابا من یه مجموعه دارم پورسانتش از من بیشتره

سلام
به قول دوستان ، اگر قرار باشه من جنسی رو از شرکت بخرم ،پول پست هم بدم بعدش کلی سر من منت بذاره بگه بالای 1 میلیون جنس بخر بهت 6 % سود میدم این کجاش منطقیه کجاش عاقلانه هست ! به جای این میرم پولم رو تو بانک یا سرمایه م خرج زمین میکنم
نکته ی بعدی اگر قراره من پلی یا پله ی ترقی افراد سر دسته و مدیرعامل و معاونانش باشم خب خودم میرم از مرزها و بنادر کشور جنس رو وارد میکنم با قیمت عمده و مستقیم هم وارد بازار هدفم میکنم و تمامی سودها هم مال خودم هست 12_002
مگه عمر و زمانم رو چقدر هست که من انرژیم رو صرف این شرکت های بی سرانجام کنم آخر سر هم سرمایه م رو به باد فنا بدم افتخار کنم یک تجربه بوده و تا آخرش دووم آوردم و سرم کلاه گذاشتن ؟!؟!Huh
حیف اون قدرت رو ندارم وگرنه همین الان تمام این شرکت های مسخره با خاک یکسان میکردم.همش به فکر منافع خودشون هستند.

درود برشما

سلام
شما چندساله در شرکتهای بازاریابی شبکه ای فعالیت دارید؟!
منظور من فقط 1 میلیون نیست ، 10 میلیون یا 200 هزار تومان !
مشکل اینجاست جنسی که قرار باشه فروخته بشه چرا بازاریاب دست به جیب بشه !؟
مگه هدف شبکه های بازاریابی سودهی زیرمجموعه به عبارتی دیگر بازاریابهاش نیست؟ پس چرا من باید پول پست ، پول ایاب ذهاب ، پول جنس رو با قیمت فضایی پرداخت کنم؟!
این کجاش اشتغالزایی یا طعم سوددهی بازاریاب ها رو میده ؟!Huh
فرض میکنیم بازاریاب شرکت پخش حقوقش مجموعا" 500 هزار تومان هست حداقل بیمه هست حداقل پول ایاب ذهاب پرداخت میشه یا خود شرکت وسیله میذاره این میشه سود این میشه اشتغالزایی این میشه هدفمند !
این شرکتهای بازاریابی شبکه ای مثل شرکتهای هرمی فعالیت میکنند فقط هزینه نجومی کردند مجوز گرفتند ( آنهم با رانت )
دقیقا" هدف این شرکتهای بازاریابی شبکه ای زوم کردند روی دانشجوهای ساده و از نظر مالی ضعیف!
داستان ادامه دارد ...
درود
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که هر کسی میتونه کنه اینه که وقت و هزینشو برای این کار از دست بده

تو این کار فقط و فقط خود شرکت سود میکنه نه کس دیگه ...
بازاریابی شبکه ای مثله این افرادی که داخل مترو میان و فریاد میزنند و منت میکشند هست با ترفندهای مختلف میخوان مردم رو راضی کنند تا ازشون جنس بخرند!!!!
سلام
من خودم نتورکر هستم ! اسم شرکتمو نمیارم ولی خب میخوایم خوبی ها و بدی های نتورک بگم :

اول از خوبی هاش شروع میکنیم --- > نتورک تنها راهیه که بدون علم و تخصص و سرمایه ی زیاد میتونه آدمو به هر چیزی که میخواد برسونه ! یعنی اگه بخوای واقعن میتونی به همه چی برسی توسط این سیستم و این به نظر من به تمام مشکلاتش می ارزه !!!
اما خب همیشه مشکلاتی هست --- > مثلا اینکه قیمت محصولات حتی از بازار هم گرونتره !!! در حالی که قیمتشون باید کمتر باشه چون ما داریم مستقیما از خود شرکت محصولات رو میگیریم !
دوم اینکه کیفیت محصولات خوب است و آدمو راضی میکنی ولی اون چیزی که انتظار داریم نیست !
سوم اینکه بیشتر تیم ها برای خودشون استراتژی فروش درست کردن یعنی وقتی یه نفر معرفی به کار میشه حتما مثلا باید 1 میلیون تومان خرید بزنه که به نظر من این اشتباست و البته تخلف محسوب میشه !
چهارم اینکه به هر کسی کارو معرفی میکنی اولین فکری که میاد سراغش اینه که هرمیه !!!!!!!!! و این خیلی بده !

اما خب هر کاری که تازه میاد مشکلات خودشو داره و معمولا 1 درصد افراد وارد کار میشن و سود زیادی میبرن
2 درصد افراد وقتی میبینن اون 1 درصد دارن موفق میشن وارد میشن
97 درصد مردم وقتی دیگه اون 3 درصد موفق شدن تازه وارد میشن و صد البته به سودی که اونها میبرن نمیرسن!!!!!!

خبر خوب اینه که توی نتورک هنوز اون 1 درصد پر نشده ....
من خودم به شخصه همه مشکلاتشو به جون میخرم ولی یه روزی به هدفم میرسم ...
(02-05-2016 10:40 PM)elco نوشته شده توسط: [ -> ]درود
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که هر کسی میتونه کنه اینه که وقت و هزینشو برای این کار از دست بده

تو این کار فقط و فقط خود شرکت سود میکنه نه کس دیگه ...

عرض شود به خدمتتون که منم همین فکرو میکردم

لیدر خود من وقتی هنوز وارد کار نشده بودم و میومد تا کارو بهم معرفی کنه سقف دومشو زده بود و حدودا ماهی 2 تومن درآمد داشت و برای من زیاد مهم نبود

من کارو شروع کردم ولی بعد یه مدتی گذاشتم کنار

الان همون لیدرم سقف سومشو زده و ماهی 10 میلیون تومان میگیره

( به چشم خودم دیدم که دارم میگم )

الان با انرژی 100 درصد دارم میرم کار کنم چون میدونم میرسم ....
دوستان در حال حاضر چند شرکت توی ایران در این زمینه فعال هستن؟
ااسمشون چیه؟
(03-17-2016 12:06 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان در حال حاضر چند شرکت توی ایران در این زمینه فعال هستن؟
ااسمشون چیه؟

سلام.همشون که توی سایت http://networkmarketing.mimt.gov.ir/ هستن با وضعیت مجوز و ...
اونایی که من میشناسم:
بیز-...-... و خیلی دیگه که تو سایت هستش
دوسال پیش خودم ابر تجارت بودم ک خدا بیامرزتش35
ادرس باز نشد !

ابر تجارت چطور بود؟
سود کردید؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع