02-03-2016, 03:41 PM
(01-27-2016 02:25 AM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ](04-21-2015 09:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ]تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه
نه بابا من یه مجموعه دارم پورسانتش از من بیشتره
سلام
به قول دوستان ، اگر قرار باشه من جنسی رو از شرکت بخرم ،پول پست هم بدم بعدش کلی سر من منت بذاره بگه بالای 1 میلیون جنس بخر بهت 6 % سود میدم این کجاش منطقیه کجاش عاقلانه هست ! به جای این میرم پولم رو تو بانک یا سرمایه م خرج زمین میکنم
نکته ی بعدی اگر قراره من پلی یا پله ی ترقی افراد سر دسته و مدیرعامل و معاونانش باشم خب خودم میرم از مرزها و بنادر کشور جنس رو وارد میکنم با قیمت عمده و مستقیم هم وارد بازار هدفم میکنم و تمامی سودها هم مال خودم هست
مگه عمر و زمانم رو چقدر هست که من انرژیم رو صرف این شرکت های بی سرانجام کنم آخر سر هم سرمایه م رو به باد فنا بدم افتخار کنم یک تجربه بوده و تا آخرش دووم آوردم و سرم کلاه گذاشتن ؟!؟!
حیف اون قدرت رو ندارم وگرنه همین الان تمام این شرکت های مسخره با خاک یکسان میکردم.همش به فکر منافع خودشون هستند.
درود برشما
كدامين شركت بفكر منافع خودشون نيستند؟
درزمينه پورسانت هم بايد گفت كه همش شما 1ميليون فروختيد و اينجا به خريدوفروش توسط يكسري مصرف كننده نياز هست نه فروشنده مثل ويزيتور
ويزتور يا بازارياب سنتي ماهي 30 40 50 ميليون ميفروشن كه مثلا 600هزارتومن خقوق بگيرن