اقا نتورک عیر نتورک ندارم کلا بازاریابی توی ایران یعنی این من حسش کردم واقعا حسش کردم
از دید شرکت بعنی ی کارگر و خر حمال که هرچی تو فروش بزنی بازم میگه بدرد نمیخوره و از این حرفا . . . اگکه بازار هم خراب باشه براش مهم نیست فروش میخواد
از دید مغازه دار یه بی کار و بی عرضه یا کنه و بنداز . . . .
از دید مردم یعنی الاف ...90 درصد سوالاتشون چقدر برات میمونه ...خوب اینم شد کار ....؟
کسی بازاریابی و مفهومش رو هنوز توی ایران نتونسته جا بندازه
حالا این شرکتایی که شما میگید
اول از همه میان و از نظر روانشناسی مخت رو شستو شو میدن که اونجا شنونده دو قسمت میشه محو حرفهای اون طرف میشه یا شک میکنه و نمیره دنبال اون
دوم وقتی وارد میشی تظمین جنسهاشون رو میدن که همه برندهامون خارجیه و بهترین جنسهای اروپاست (دروغ کاملا) اگر کیفیت بالا داشت سریع معروف میشد
سوم هیچ تضمینی نیست توش که بتونید فروش بزنید یا نه..؟ البته فروش زدن از نظر من ماهی 30 میلیون تا 50 میلیون هستش و همینطور اگه قرار باشه برای فروش 1 تا 5 میلیون در ماه تلاش کنید که خودتون جنس بیارید بازاریابی کنید بهتره ....
اگه شرکتی بود که به من قول بده سفارش بگیرم بعد بفرستن دست خود مشتری با فاکتور فروش بنده و توی پورسانت دهیشونم سریع باشن پیشنهاد بدید برای همکاری ...البته ارسالی هاشون منظم باشه و یجوری ارسال کنند که مشتری بفهمه من نماینده فروششونم و همینطور تخفیف عمده فروشی داشته باشه ...ضمانت برگشت در صورت صحت نداشتن کیفیت اون محصول
در ضمن توی این شرکتها همه درنبال زیر مجموعه میگردن تا زیر مجموعه شون بفروشه تا اینا سود ببرن ....پس خود شرکت هم همینو میخواد دوست داره شما بفروشید اونها فقط سود ببرن ....البته اونها سودی که ب شما میدن چیزی کمتر از حقتون هست
این نظریه منه ...اعتقادات من نسبت به شرکت ها و نتورک همینه
(03-14-2015 11:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزممم اول شما بگو تعریفت از تجارت الکترونیک چیه
شما انگار به واردات داری میگی ای کامرس
(03-15-2015 12:53 AM)fekreabi نوشته شده توسط: [ -> ]درود فراوان
چند سالی هست که نتورک مارکتینگ در ایران کاملا قانونی شده و مجوزهای رسمی به این شرکت ها داده میشه، از معنی جمله هم پیداست ، یعنی بازاریابی شبکه ای، در تمام دنیا سالهاست که اجرا میشه، اما متاسفانه چند سالی در ایران به شکل های غیر قانونی و کلاه برداری اجرا میشد.
متاسفانه با بررسی که میان شرکت های نتورک مارکتینگ حال حاضر ایران انجام دادم، متوجه شدم، سیستم فقط بر اساس آفلاین هست و هیچ ارتباط مستقیمی بر تجارت الکترونیک و بازاریابی اینترنتی ندارد فقط این نام را یدک میکشند، وب سایت ها به هیچ عنوان استانداردهای لازم را ندارند، حتی پس از آنالیز این وب سایت ها هیچ نقطه عطفی پیدا نمیشود، تنها در موارد ارتباط با بازاریابان سیستم از سامانه تحت وب استفاده میشود، مثل سیستم ثبت سفارش، که نمیشه به این گفت تجارت الکترونیک، سیستمی که از نتورک مارکتینگ در حال حاضر در ایران اجرا میشه، اجرای یک سیستم بازاریابی شبکه ای فروش و به صورت کاملا آفلاین و با استفاده از سیستم دهان به دهان و همچنین گرفتن زیرمجموعه مانند یک تار عنکبوت هست. این واقعیت نتورک مارکتینگ ایران می باشد، اما از لحاظ درآمد و آینده کاری در حال حاضر بسیار عالی به نظر می رسد، افراد زیادی در این سیستم ها دیدم که موفق شده اند، فقط تلاش و پشتکار می خواد، چون کلا کار بازاریابی و فروش به همین شکل هست، همچنین شما نیاز به علم فروش و بازاریابی دارید که توی این شرکت ها کلاسهایی برگزار میشه، سختی قسمت بعدش گرفتن زیر مجموعه یا همان بازاریاب هایی هستند که قراره هم برای خودشان و هم برای شما کار کنند.
امیدوارم توی این سیستم نا امید نشوید و هر روز موفق تر باشید
سال نو پیشاپیش مبارک
مفقريال شاد و پیروز باشید
nدر مورد نتورک جهان چیا میدونین؟
(03-16-2015 04:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]آقای فکر آبی باید بهتون بگم الانم بسیار مشکل داره
آیا شما به جوون هایی که کلی از پول و سرمایشونو به این شرکت های به ظاهر قانونی دادن و در ازاش دسمال کاعذی و.. گرفتن گوشه خونه .
من خیلی از دوستا و اقوامم رفتن در این شرکت ها وقت و سرمایه شون را دادن در ازای هیچ...
و الان فقط صرفا نا امیدی
چون کسانی ک شما دیدین موفق نشدن دلیل بر بدی کار نیست و به گمونم خودتونم مدتی بودید.درست میگم؟
(04-14-2015 06:47 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ] (03-14-2015 11:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزممم اول شما بگو تعریفت از تجارت الکترونیک چیه
چند سالی هست که نتورک مارکتینگ در ایران کاملا قانونی شده و مجوزهای رسمی به این شرکت ها داده میشه، از معنی جمله هم پیداست ، یعنی بازاریابی شبکه ای، در تمام دنیا سالهاست که اجرا میشه، اما متاسفانه چند سالی در ایران به شکل های غیر قانونی و کلاه برداری اجرا میشد.
متاسفانه با بررسی که میان شرکت های نتورک مارکتینگ حال حاضر ایران انجام دادم، متوجه شدم، سیستم فقط بر اساس آفلاین هست و هیچ ارتباط مستقیمی بر تجارت الکترونیک و بازاریابی اینترنتی ندارد فقط این نام را یدک میکشند، وب سایت ها به هیچ عنوان استانداردهای لازم را ندارند، حتی پس از آنالیز این وب سایت ها هیچ نقطه عطفی پیدا نمیشود، تنها در موارد ارتباط با بازاریابان سیستم از سامانه تحت وب استفاده میشود، مثل سیستم ثبت سفارش، که نمیشه به این گفت تجارت الکترونیک، سیستمی که از نتورک مارکتینگ در حال حاضر در ایران اجرا میشه، اجرای یک سیستم بازاریابی شبکه ای فروش و به صورت کاملا آفلاین و با استفاده از سیستم دهان به دهان و همچنین گرفتن زیرمجموعه مانند یک تار عنکبوت هست. این واقعیت نتورک مارکتینگ ایران می باشد، اما از لحاظ درآمد و آینده کاری در حال حاضر بسیار عالی به نظر می رسد، افراد زیادی در این سیستم ها دیدم که موفق شده اند، فقط تلاش و پشتکار می خواد، چون کلا کار بازاریابی و فروش به همین شکل هست، همچنین شما نیاز به علم فروش و بازاریابی دارید که توی این شرکت ها کلاسهایی برگزار میشه، سختی قسمت بعدش گرفتن زیر مجموعه یا همان بازاریاب هایی هستند که قراره هم برای خودشان و هم برای شما کار کنند.
سال نو پیشاپیش مبارک
(03-16-2015 04:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]آقای فکر آبی باید بهتون بگم الانم بسیار مشکل داره
آیا شما به جوون هایی که کلی از پول و سرمایشونو به این شرکت های به ظاهر قانونی دادن و در ازاش دسمال کاعذی و.. گرفتن گوشه خونه .
من خیلی از دوستا و اقوامم رفتن در این شرکت ها وقت و سرمایه شون را دادن در ازای هیچ...
و الان فقط صرفا نا امیدی
چون کسانی ک شما دیدین موفق نشدن دلیل بر بدی کار نیست و به گمونم خودتونم مدتی بودید.درست میگم؟
خیر اشتباه میکنید مگر عقلمو از دست دادممممم که برای پولدار شدن صاحبان یه شرکت تمام اعتبارمو پیش خانواده و دوستام از بین ببرم
(04-15-2015 09:09 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ] (04-14-2015 06:47 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ] (03-14-2015 11:59 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزممم اول شما بگو تعریفت از تجارت الکترونیک چیه
سال نو پیشاپیش مبارک
و الان فقط صرفا نا امیدی
خیر اشتباه میکنید مگر عقلمو از دست دادممممم که برای پولدار شدن صاحبان یه شرکت تمام اعتبارمو پیش خانواده و دوستام از بین ببرم
بوی غرور به مشامم میرسه؟
خوشت میاد اگر بگم اینا که فوق لیسانس و دکترا بودند بیکار بودند ک مدرک گرفتن
بیکار بودن کار نداشتندرس خوندن
اینجور که ب نظر میرسه یا اومدین و شکست خوردین حالا دارین بد میگین که باید بگم برای همچین افراد که میگن این کار بدرد نمیخوره و از این حرفا ..اصل اش اینه اونا بدرد این کار نمیخورن
یا اصلا وارد نشدین رو هوا نظر میدین
......
سود اصلیو تو نتوورک لگ های اصلی میبرن
پس سعی کن اولین باشی
تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه
نه بابا من یه مجموعه دارم پورسانتش از من بیشتره
(04-21-2015 09:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ]تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه
همش سرابه، شما هم دیر یا زود روزی متوجه میشید ابزاری بیش نبودید.
من از استارتر محترم این تاپیک معذرت میخوام
اما گفتم شاید بد نباشه اینجا هم این مطلب رو بگم که یه سری توضیحات در رابطه با نتورک مارکتینگ قرار دادم توی یکی از تاپیک ها که دیدم شاید بد نباشه اینجا هم بگم همون رو...اما بهتره لینک بدم و تشریف ببرن دوستانه علاقمند و کنجکاو که جواب بخشی از سوالاتشون رو در این رابطه شاید بگیرن به امید خدا...
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid161208
در رابطه با استارتر هم میدونم خیلی گذشته اما من هم ارشد تجارت الکترونیک دارم میخونم و چه استارتر عزیز چه سایر دوستان میتونن سوالی داشتن بپرسن ازم و تا جایی که بدونم خدمتتون پاسخگو خواهم بود.
شماره تماسم هم این هستش : 09359376070
توی تلگرام هم اگه خواستین هستم
ایمیل هم اگه خواستین بگین که بدم خدمتتون
با تشکر از بچه های گل فروم کارآفرینیمون :-)
(04-21-2015 09:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ]تنـــــــــــــــها راز موفقیت دووم اوردنه
سلام
به قول دوستان ، اگر قرار باشه من جنسی رو از شرکت بخرم ،پول پست هم بدم بعدش کلی سر من منت بذاره بگه بالای 1 میلیون جنس بخر بهت 6 % سود میدم این کجاش منطقیه کجاش عاقلانه هست ! به جای این میرم پولم رو تو بانک یا سرمایه م خرج زمین میکنم
نکته ی بعدی اگر قراره من پلی یا پله ی ترقی افراد سر دسته و مدیرعامل و معاونانش باشم خب خودم میرم از مرزها و بنادر کشور جنس رو وارد میکنم با قیمت عمده و مستقیم هم وارد بازار هدفم میکنم و تمامی سودها هم مال خودم هست

مگه عمر و زمانم رو چقدر هست که من انرژیم رو صرف این شرکت های بی سرانجام کنم آخر سر هم سرمایه م رو به باد فنا بدم افتخار کنم یک تجربه بوده و تا آخرش دووم آوردم و سرم کلاه گذاشتن ؟!؟!

حیف اون قدرت رو ندارم وگرنه همین الان تمام این شرکت های مسخره با خاک یکسان میکردم.همش به فکر منافع خودشون هستند.