صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام ودرود بی پایان
بنده یه مدتی هست که دارم به دامپروری فکرمیکنم (پرورش گوسفند) و تحقیقاتی رو هم انجام داده ام .
وبه نکته ای پی بردم : یکی از بیماری های گوسفند هیپومنیزیمی هست یا کزاز علفی
دلیل این بیماری استفاده دام از غذایی است که دارای فقر منیزیم باشدو یا دارای نیتروژن بالا هست که موجب کاهش شدید جذب منیزیم می شود .
علوفه های جوان که به وسیله کودهای شیمیایی به رشد بیشتری دست یافته اند از لحاظ منیزیم فقیر هستند
حالا ما برای تولید جو حتما باید از کود محلول در آب استفاده کنیم تا مواد مغذی در علوفه به سطح قابل قبولی برسه
ودر ضمن نکته مهم این که مصرف زیاد دام از جو یکی از دلایل این بیماری است
با درود خدمت سروران گرامی
من با توجه به این که در زمینه پرورش گوسفند تجربیات زیادی دارم در مورد روش فوق باید عرض کنم که استفاده از علوفه تازه برای پرورش گوسفند باعث چاق شدن و پروار گوسفند در مقایسه با روش علوفه خشک نمیگردد ولی علوفه تازه موجب رشد استخوانی و به اصطلاح قد کشیدن بره ها میگردد ( فقط بره ها و نه میشها ) که در هنگام فروش نسبت وزن به قد بالاتری دارند . جهت اگاهی خدمتتان عرض کنم که بره ها یک ظرفیت خاصی جهت چاق شدن دارند که پس از مقدار معیینی که چاق شدند دیگر پس از تغذییه چاق نشده و افزایش وزنی نداشته و اصطلاحا" پیه میزنند که در هنگام کشتار باعث تو سری خوردن جنستان ( بره های پرواری ) میگردد . به همین دلیل است که رشد استخوانی و قد کشیدن بره پروار دارای اهمیت است و این طور نیست که هر چه علف بیشتری به گوسفند بدیم اون هم بیشتر چاق بشه .
اینا رو میشه خشک کرد به ماهی خوروند ؟
سلام
اول:ایده ی شما رو در حد امکان دارم تجاری می کنم راضی باش
دوم:حسن و مزیت این طرح 2 چیز هست:خوشخوراکی علوفه برای دام و سرعت جدب بالاتر برای دام
سوم:پرئتین این علوفه نثبت به دانه ی مصرفی کمتر هست اما....با دخیل کردن تکنیک و افزابش طول دوره از 10 به حدود 15 قابل رفع هست
چهارم:نه تنها به صرف نیست که خشک بشه بلکه نبایدددددد خشک بشه
پنجم:دوستی که گفت بره چربی میاره بدن انسان هم اگر صرفا تغذیه بشه چربی میاره اما اگر در کنار دریافت غذا برنامه درست داشته باشید مشکل بافت چربی تا حدودی قابل رفع هست
ششم:این روش ها باعث آزاد شدن زمین های زیادی از گشن علوفه و اختصاص آن به سایر کشت ها میشه
هفتم:
میشه با کشت مخلوط مشکل کمبود عناصر و برنامه ی غذایی رو مرتفع کرد
هشتم:این صنعت دیر یا زود در ایران جزو لاینفک دامداری میشه و برد با اولین هاست
دوست گرامی amirgb
سلام
همونطور که در پست نخست هم نوشتم این تاپیک را راه انداختم شاید تجربه ی نیمه کاره ام به کار دوستان بیاید .
پس هم رضایت کامل دارم و هم خیلی خرسندم که می خواید آغاز به کار کنید
امیدوارم به زودی خبر سودهای فراوانت رو بشنوم
تنها خواهشی که دارم چنانچه آغاز به کار کردی در همین تاپیک تجربیاتت رو در اختیار دیگران بذاری تا به امید خداوند دیگران هم استفاده کنند
با ارزوی بهترینها
این محصولتون به چه صورت بود ؟
یعنی تو این ده روز میتونستید جو بدست بیارید و یا اینکه اصطلاحا شیره جو ؟که همون جو است که نرسیده و بصورت شیره است .
دوست عزیز سلام
خیلی عالی بود که فعالیتی که انجام دادین رو بدون هیچ چشم داشتی با بچه های انجمن به اشتراک گذاشتید ، اجرکم علی الله

چند تا سوال داشتم :
1- فرمودید بعد از اینکه محصول به دست میاد یک روز توی هوای آزاد قرارش میدید تا بوی بد اون از بین بره (مگه چقدر بو داره ؟؟ یعنی بوی اون شما رو که در راهرو خونه پرورش میدادی اذیت نمیکرد؟؟)
2- سرما توی رشد اون تاثیر داره؟؟
3-حتما محیط باید سربسته باشه یا نه؟؟
پیشاپیش از شما متشکرم
دوست گرامی shahid-a
سلام و سپاس از لطفی که داشتید
در مورد بو باید عرض کنم تا زمانی که در سبد است بویی ندارد یا بهتر است بگویم اون بوی بد مال ریشه هاشه و به مشام نمی رسه . اما وقتی برداشتش کنید اون بو رو احساس می کنید که همون بو سبب می شه دام تمایلی بهش نداشته باشه
در مورد سرما هم دقیقا دمایی که اذیتش کنه رو نمی دونم
با ارزوی بهترینها
سلام مجدد
حدود 6 روزه که سه تا سبد امتحانی گذاشتم که دوتا اشکال داره :
1- جوهای اطراف سبد یا اصلا جوانه نزده یا نسبت به وست سبد خیلی کوچیک هستن
2- سبدهای زیری نسبت به سبد بالایی کمتر رشد کردن
کسی میتونه راهنمایی بفرماد؟؟
آقای شیرازی ارتفاع این علوفه نهایتا به چند سانت میرسه؟؟ (علوفه های من الان حدود5 سانت رشد کردن برای این مدت خوبه یا نه؟؟)
پیشاپیش متشکرم
یه سوال دیگه هم داشتم
اون پارچه نخی تا کی باید روی سبدها باشه؟؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9