سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: :: آموزش تولید علوفه هیدروپونیک با سرمایه کم :: حتی در خانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام آقای زاهد
من همونطور که عرض کردم چون تخصصی ندارم تنها می تونم مواردی که خودم آزمایش کردم رو پاسخ بدم .
در رابطه با بحث نور بنده یه سوال خدمتتون دارم و اینکه خیلی پیش که تحقیقاتی در این مورد میکردم با متوجه شدم که یکی از دلایلی که در عرض 7 یا 8 روز ما دیگه میتونیم برداشت کنیم اینه که با استفاده از لامپ گیاه رو همیشه در حالت بیداری نگه داریم که این امر باعث میشه دائما در حال کار باشه
این در حالیست که شما از هیچ نوری جز نور محیط استفاده نکردید

اگه ممکنه توضیحاتی در این مورد بفرمایید؟

راستش آقای زاهد من هم در تصاویری که از کانکس ها دیدم لامپ ها 24 ساعته روشن بود . اما خودم این رو رعایت نکردم و از نور طبیعی استفاده کردم

سوال بعدی در مورد نحوه آبیاری هست
نحوه آبیاری به چه صورت هست ؟آیا باید از سبد آخری یعنی هشتم آب بدهیم تا آب کم کم خودش از همه طبقات رد بشه و برسه به طبقه پایین ؟ یانه باید هر سبد جدا آبیاری بشه ؟

من هر سبد رو جداگانه آبیاری می کردم و دوباره می چیدم . برای آبیاری هم درب یک بطری نوشابه رو سوراخ کرده بودم و با آن آب را می ریختم .
دو مورد میزان آب هم تقریبا در هر بار آبیاری نیم لیتر به هر سبد می دادم .
البته توجه کنید که چون کف سبد حالت آبکش داشت عملا بیشتر آب همان موقع تخلیه می شد
ضمنا چون من توجهی به ph آب منطقه نکردم چیزی نمی دونم

میزان ترکیب کود به چه مقدار هست؟
برای ترکیب کود هم در یک بطری یک و نیم لیتری یک قاشق مرباخوری پر می ریختم . اما همونطور که عرض کردم با اونکه چند نمونه کود موجود در بازار را تست کردم تفاوتی احساس نکردم

آیا نمونه علف تولید شده رو به آزمایشگاه بردید تا آزمایش کنند وببین آیا کود اثری غذایی داره یا نه؟
خیر نمونه به آزمایشگاه ندادم

باتوجه به اینکه در هیدروپونیک جنس کف بستر نقش مهمی رو ایفا میکنه آیا در این مورد شما با مشکلی برنخوردید؟

نه مشکلی با بستر نداشتم . خوبی این بستر این بود که یک رطوبت را حفظ می کرد دوم اینکه زمان برداشت به محصول نمی چسبید و محصول به راحتی جدا می شد .من بسترهای دیگری رو هم تجربه کردم که نتیجه افتضاح بود . مثل روزنامه ، خاک اره و ...
به نظرم بهترین همین بود که نوشتم .

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
با ارزوی موفقیت
بسیار بسیار سپاسگذارم از پاسخگویی شما
خواهش می کنم
امدوارم به کارتون بیاد
سلام در رابطه با قیمت اون تو بازار میشه بدونم؟میخام به یه قیمت تمام شده برسم
(01-04-2015 02:02 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]سلام در رابطه با قیمت اون تو بازار میشه بدونم؟میخام به یه قیمت تمام شده برسم

سلام دوست گرامی
راستش من تا الان جایی ندیدم عرضه بکنه که قیمتی داشته باشم (البته ممکنه جایی باشه و من بی اطلاع باشم )
درباره ی قیمت تمام شده هم من حساب کردم حدود 250 خود محصول هست (البته اگر جو را 1000 در نظر بگیریم ) جایی هم که من مد نظر داشتم اجاره کنم با 3 کارگر و روزانه 3 تن برای شروع حدود ماهی 50 تومان به این مبلغ اضافه می شد و قیمت تمام شدده بر اساس حساب و کتابهای شخصی من حدود کیلویی 300 تومان بود
البته مطمئنا راه اندازی در مکان گزانتز و یا با دستمزد بیشتر و همچنین تولید کمتر تاثیر زیادی روی قیمت تمام شده دارد
سلام دوست عزیز , اگر امکان دارد از سبدها عکس تهیه کنید و در تاپیک قرار دهید .ممنون
سلام ودرود
اگه یه عس
عکسی یا فیلمی از کار خودتون بزارید ممنون میشیم
سلام دوستان
همونطور که عرض کردم من تابستان امسال حدود سه ماهی این کار رو انجام دادم و زمانی که نتونستم بفروشم جمعش کردم .
متاسفانه عکس یا فیلمی ندارم
ممنون بابت راهنمایی و نکات آموزشی

الان شما چه علوفه ای تولید میکردین که قیمت تمام شده اش 300 میشه ؟ قیمت علوفه اش چنده ؟

من فکر میکردم علوفه رو راحت میخرن چطور شما نتونستین مشتری پیدا کنید براش ؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع