سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی یک فروشگاه لباس زنانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
من میخوام یه کاری انجام بدم یه کار باهاش خاص بشم چون نمیخوام وقتی پیر شدم به گذشته ام نگاه کردم حسرت جوونی ام و بخورم
به پول نیازی ندارم اما دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه تا فقط خرج کنم
مقداردرآمدم هم در همین حد باشه برام کافیه
من بازاریابی رو گرفتم چون دوستان توی انجمن گفتن برم ویزیتورخانوم بگیرم خواستم با نوع بازاریابی ویزیتور فروش و تبلیغ کردن اشنا بشم
اقای ایده رفتید
اگه سرتون ودرد آوردم معذرت میخوام
نه نرفتم
داشتم فكر ميكردم كه باهاتون رو راست باشم يا نه
در برخي موارد صادق بودن باعث ايجاد ناراحتي ميشه.

ببنيد خانوم وحيدي
هر فعاليتي نيازمند داشتن پشتكار خوب و قوي هست. اين پشتكار هم از علاقه و نياز افراد سرچشمه ميگيره.

صرفا دوست داشتن خالي كافي نيست
من الان ورزش اسكي رو دوست دارم .اما وقتي برم روي كوه طاقت سرما رو ندارم. به ناچار ميذارمش كنار
ميرم سراغ يك ورزش ديگه

دوست داشتن خالي يعني اين
از صحبت هاي شما اينگونه برداشت كردم كه اگر شما فرضا فعاليتي رو اغاز كرديد اگر در وسط راه به سدي برخورد كرديد بر ميگرديد و از اون فعاليت ميگذريد.

بر همين اساس شما دوتا راه جلوتون هست
راه اول اينكه عشق- علاقه- نياز-- مسئوليت پذير بودن ووو همه رو در كنار هم براي خودتان قرار بديد و يك فعاليت رو با جدييت تمام انجام بديد

يا روش فعاليت رو تغيير بديد
در انجام فعاليت ها شخصا تنهايي عمل نكنيد بلكه با يك الي دو سه نفر شراكتي فعاليتي رو ايجاد كنيد.
در اين مورد هم از نظر مالي و هم فكري و هم بار مشكلات و مسئوليت داراي كمك هستيد.
اين در اغاز راه ميتونه براي شما بهترين انتخاب باشه تا زماني كه فكر كنيد ميتونيد به تنهايي بار كامل يك كار رو از همه نظر به دوش بكشيد.

اما در مورد فعاليت كاري. كار طراحي لباس خوب هست اما متاسفانه نه در كشور ما
در كشور ما بايد در يك سري بخش ها محدود فعاليت كنيد
اگر بتوانيد در اون بخش ها فعاليت كنيد بطور حتم ميتونيد موفق باشيد
واضح تر بخوام بگم اين هست در يك كشور اسلامي سبك و سياق طرح ها بايد مناسب باشد
ميتونيد طرح ها و نمونه كارهاخودتان رو براي توليدي ها ارسال كنيد و با اونها همكاري داشته باشيد.
يا ميتونيد يك خياطي شخصي راه اندازي كنيد و طرح هارو به خياط استخدامي خودتان بدهيد تا بدوزد. كه البته اين مورد براي يك شهر مثل تهران براي افراد خاص بيشتر بكار خواهد امد.

اما اگر به دنبال فعاليت ديگري هستيد. طبق همان مطالب قبل. يك فعاليت مناسب را انتخاب و بصورت مشاركتي انجام دهيد
با توجه به شرایط شما حتی انجام فروش لباس هم با ایده ای که گفتید توی یزد شاید راحت نباشه
اگر رشته شما ای تی هست ...پس باید خیلی دستون باز باشه ... خصوصا اگر کارای برنامه نویسی و طراحی وب و اینجور کار انجام بدهید خیلی احتیاج به به جای مشخصی ندارد و می توانید در خانه و یا هر جا دیگه انجام بدهید ..
برنامه نویسی خصوصا جاوا چیزی بلد هستید؟
برنامه نویسی کمی بلدم اما وب نویسی رو بیشتر دوست دارم
من عاشق رشته ام هستم اگه ازدواج نکرده بود تا دکتراش ادامه میدادم اما چون جای مشخصی ندارم نمیتونم حداقل یه آموزشگاه باز کنم
آقای ایده سلام
من خیاطی و طراحی لباس و خیلی وقته گذاشتم کنار
یعنی همون موقع دبیرستان
ولی طراحی بازم گهگاهی یه لباسایی واس خودم طراحی میکنن
جایی که من زندگی میکنم ارزش خیاطی دراین حد رو نداره خونه خودم یزد نیست ساکن یکی از شهرستان های یزدم خونه مامانم یزده
وجایی که هستم نصف قیمت یزدم زورشون میاد واس لباس بدن
من کلا از خیاطی متنفرم ولی اگه جام ثابت بود ایده شما رو خیلی وقت پیش عملی کرده بودم و کارگاه میزدم
کل حرف هایی هم که درمورد خودم زدم حقیقته فک نکید حرفام دروغه!
شخصیتت شناسی تون خیلی خوبه درست حدس زدید شوق و ذوق همه ی کارای هنری رو دارم ولی وسط راه که میرسم میبینم کارم دخلش به خرجش نمی ارزه میزارم کنارالان می خوام کاری رو شروع کنم که تا آخر عمر اون و ادامه بدم منم هنوز جوونم 23سالمه فرصت اشتباه کردن و تجربه کسب کردن و دارم
اين الاني كه ميگيد(الان ميخوام كاري رو شروع كنم)
از كجا سرچشمه ميگيره؟؟
از روي غرض با خودتان يا ديگران كه ثابت كنيد ميتونيد؟
يا نه از ته دل ميخواهيد موفق بشيد؟

يكي از دلايلي كه دخل و خرج فعاليت ها بهم نميخورد. عدم درست محاسبات احتمالي هست.اگر شما همه موارد رو در نظر بگيريد اين مورد اثرش كمتر خواهد شد
..........
با به رشته و اینکه علاقه دارید و حاضرید تا دکترا بروید .. به نظرم برنامه نویسی اندروید را شروع کنید .. اموزشهای اون هم تو اینترنت رایگان هست ... هم اینده ذاره خیلی بیشتر از کارهایی که تو ذهنتون هست .. و ضمنا روز به روز پیشرفت می کنید و اینده ای خوب برای برنامه نویس های موبایل قابل تصور است ..
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع