سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بپرس تا بگم (هوشنگ قربانیان)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(03-04-2015 02:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]امیر جان نوشتن اهداف ربطی به این تایپیک نداره . شما اول ذهن و موفقیت خود را آماده کنید.
و انشالله زمانی که میلیادر شدی برای اولین میلیاردر خود برنامه ریزی فرمائید.
خانه و ماشین و .... انگیزه ای برای ثروتمند شدن ثروتمندان هست ولی انتخاب و نوع آن بستگی به میزان درآمد دارد.
یعنی من اول باید هدفم را مثلا یک میلیارد بگذارم و بعد با اون پول خانه و ماشین و ویلا و ... بخرم یا اینکه خانه و ماشین و ویلا و ... را هم در نوشتن اهداف خود به غیر از اون یک میلیارد بنویسم؟
یعنی در واقع اول باید هدفم را به دست اوردن پول بگذارم و بعد با اون پول خانه و ماشین و ویلا و ... بخرم؟
(03-05-2015 11:30 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-04-2015 02:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]امیر جان نوشتن اهداف ربطی به این تایپیک نداره . شما اول ذهن و موفقیت خود را آماده کنید.
و انشالله زمانی که میلیادر شدی برای اولین میلیاردر خود برنامه ریزی فرمائید.
خانه و ماشین و .... انگیزه ای برای ثروتمند شدن ثروتمندان هست ولی انتخاب و نوع آن بستگی به میزان درآمد دارد.
یعنی من اول باید هدفم را مثلا یک میلیارد بگذارم و بعد با اون پول خانه و ماشین و ویلا و ... بخرم یا اینکه خانه و ماشین و ویلا و ... را هم در نوشتن اهداف خود به غیر از اون یک میلیارد بنویسم؟
یعنی در واقع اول باید هدفم را به دست اوردن پول بگذارم و بعد با اون پول خانه و ماشین و ویلا و ... بخرم؟
بله اول هدفتو بنویس
قبل از نوشتن اهداف باید با تمرینات زیاد قوه تمرکزت را زیاد کنی.
متاسفانه مطالب را بدون در نظر گرفتن تمرکز میخوانی .
سئوال بعدی تو اینست:
تمرکز چیست؟
دوست عزیز :
وقتی نهار میخوری فقط به خوردن نهار فکر کن
وقتی رانندگی میکنی فقط به رانندگی فکر کن
وقتی مطالعه میکنی فقط به کلمات و جملات آن مطلب فکر کن.
متاسفانه امیریزدانی جان حتی جواب سئوالات خودتو نمیخونی.
سلام استاد عزیز ، خوبید ؟
من نمیدونم چرا وقتی به خواسته هام میرسم دیگه واسم بی ارزش میشند . من یه شغلی رو توی رویاهام تصور می کردم که الان بهش رسیدم ولی بعد از 9 ماه الان به فکر تغییر شغل افتادم .
خوب مشکل بیشتر اینه که من وقتی برای رسیدن به ارزوهام تصویر میسازم به چیزهای بدش فکر نمیکنم و فقط مثلا به جنبه های مثبت اون کار فکر میکنم ولی وقتی بهش میرسم میبینم اون چیزی نیست که من انتظازش رو داشتم . اخه من تصویر سازی ذهنیم عالیه با اینکه پشتکار قوی ندارم اما الان شغلی دارم که با تمام جزئیات چند سال قبل بهش فکر میکردم دقیقا هر چیزی که از ذهنم گذروندم برام اتفاق افتاده اما الان پشیمونم .
شما فرمودید که باید خواسته هام رو مکتوب کنم اما اگر مکتوب هم میکردم بازم این مشکلات پیش بینی نشده بودند ... پس تاثیر توی وضعیت الان من چی میتونست باشه ؟

ممنون
(03-06-2015 09:18 PM)king_young نوشته شده توسط: [ -> ]سلام استاد عزیز ، خوبید ؟
من نمیدونم چرا وقتی به خواسته هام میرسم دیگه واسم بی ارزش میشند . من یه شغلی رو توی رویاهام تصور می کردم که الان بهش رسیدم ولی بعد از 9 ماه الان به فکر تغییر شغل افتادم .
خوب مشکل بیشتر اینه که من وقتی برای رسیدن به ارزوهام تصویر میسازم به چیزهای بدش فکر نمیکنم و فقط مثلا به جنبه های مثبت اون کار فکر میکنم ولی وقتی بهش میرسم میبینم اون چیزی نیست که من انتظازش رو داشتم . اخه من تصویر سازی ذهنیم عالیه با اینکه پشتکار قوی ندارم اما الان شغلی دارم که با تمام جزئیات چند سال قبل بهش فکر میکردم دقیقا هر چیزی که از ذهنم گذروندم برام اتفاق افتاده اما الان پشیمونم .
شما فرمودید که باید خواسته هام رو مکتوب کنم اما اگر مکتوب هم میکردم بازم این مشکلات پیش بینی نشده بودند ... پس تاثیر توی وضعیت الان من چی میتونست باشه ؟

ممنون

امید جان در وایبر سئوال فرمودند و چون فکر میکردیم ممکن است عزیزان دیگر هم ممکنه چنین سئوالی داشته باشند با هماهنگی هم در این تایپیک مطرح شد.

و اما جواب شما:
امید جان در سن شما طبیعی است که به اهداف اولیه خود زیاد راضی نباشید. اهداف را باید با بررسی و مطالعه و تحقیق کامل بنویسید. ضمن اینکه بر اساس توانائیهای خود در نظر بگیرید. حتما اهداف مکتوب شود و اگر نیازی بود تغییر داده شود.
همینی که فرمودید قدرت ذهنی سازی قوی داری پس میتوانی خواسته هایت را بقول معروف ابدیت کنی و روز بروز بیشتر به انچه که میخواهی برسی گرچه انسانها هیچوقت راضی نیستند و همیشه فکر میکنند که باید حرکتهای دیگری انجام دهند.
اهدافت را بزرگتر انتخاب کنید. توانائی رسیدن به آنها را خواهید داشت.
همیشه در خدمتم
استاد گرامی پیشنهاد میکنم در لاین یا وایب یک گروه موفقیت ایجاد کنید حتما تاثیر گذار خواهد بود.
سوال مشابه دوستمون بنده هم دارم، وقتی برای رسیدن به چیزی حاضری از جونتم بگذری ولی وقتی احساس میکنی بهش نزدیک شدی و می تونی برسی خیلی سرد میشی و نا امید خودت رو لایق نمی دونی، اون اتش عشق بنظرم کم شعله تر میشه
خیلی سخته ، نتونی بیشتر کاری کنی و لایق ندونی خودت رو
استاد آیا تجسم خلاق برای رسیدن به هدف انگیزه ایجاد می کند؟
متاسفانه اهدافم را می نویسم ولی انگیزه ای برای رسیدن به ان ها ندارم.
هدفی که تو را به انگیزه در نیاورد و آتش دل تو را روشن نکند، هدف نیست.
(03-06-2015 10:12 PM)saeed74 نوشته شده توسط: [ -> ]استاد گرامی پیشنهاد میکنم در لاین یا وایب یک گروه موفقیت ایجاد کنید حتما تاثیر گذار خواهد بود.
سوال مشابه دوستمون بنده هم دارم، وقتی برای رسیدن به چیزی حاضری از جونتم بگذری ولی وقتی احساس میکنی بهش نزدیک شدی و می تونی برسی خیلی سرد میشی و نا امید خودت رو لایق نمی دونی، اون اتش عشق بنظرم کم شعله تر میشه
نوشتن اهداف فرق میکنه و علتش هم اینه که به هر هدفی میرسی اونو خط میزنی و لذت و انگیزه ای میشه برای هدف بعدی.
اعتماد بنفس را باید با تجسم و تکرار جملات تاکیدی بالا برد تا خود را مستحق هر موفقیتی ببینی.
موفقتر باشی.
(03-06-2015 10:12 PM)saeed74 نوشته شده توسط: [ -> ]استاد گرامی پیشنهاد میکنم در لاین یا وایب یک گروه موفقیت ایجاد کنید حتما تاثیر گذار خواهد بود.

در رابطه با گروه در وایبر و یا...باید مدیریت محترم انجمن بمن اجازه دهند تا زیر نظر ایشان این حرکت انجام شود.هر وقت فرمودند چشم.
جواب در پست قبلی داده شد.
موفقتر باشی.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع