صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(12-09-2014 12:04 PM)mostafa7063 نوشته شده توسط: [ -> ]درود
یه شرکت با نام سازه بافت ایرانیان یک طرح خود اشتغالی ایجاد کرده که خرید دستگاه جوراب بافی و استکاج بافی و مواد اولیه
محصولات تولید شده را تضمینی از شما خرید می نماید سود آن را واریز می نماید میخواستم آیا میشه چنین فعالیتی را با
این شرکت شروع کرد من دو دل هستم و از طرفی دوست دارم یه کسب درآمد ایجاد منم
با تشکر
حتی فکرشم نکن اگر خودش تضمینی میخره خودش تولید کنه اونا فقط دستگاه رو بشما میفروشن وکمی تحقیق کنی میفهمی چرته یعنی اینقدر گنده نیست روش حساب کنی
(02-14-2015 09:54 PM)niazpayam نوشته شده توسط: [ -> ] (12-09-2014 12:04 PM)mostafa7063 نوشته شده توسط: [ -> ]درود
یه شرکت با نام سازه بافت ایرانیان یک طرح خود اشتغالی ایجاد کرده که خرید دستگاه جوراب بافی و استکاج بافی و مواد اولیه
محصولات تولید شده را تضمینی از شما خرید می نماید سود آن را واریز می نماید میخواستم آیا میشه چنین فعالیتی را با
این شرکت شروع کرد من دو دل هستم و از طرفی دوست دارم یه کسب درآمد ایجاد منم
با تشکر
حتی فکرشم نکن اگر خودش تضمینی میخره خودش تولید کنه اونا فقط دستگاه رو بشما میفروشن وکمی تحقیق کنی میفهمی چرته یعنی اینقدر گنده نیست روش حساب کنی
ضمن تائید چواب دوستمون
اگر خودت یازار فروش داشته یاشی ,خوب است.
موفقتر باشی.
سلام استاد.
نوشتن اهداف خیلی نیاز به فکر کردن در مورد اینکه چی میخوایم داره ؟
من حدود یک ماهه که دارم فکر می کنم برای آینده چی میخوام و هنوز دقیق برام مشخص نشده که واقعا چی می خوام در واقع یه جورایی وسواس در انتخاب هدف دارم.
(02-17-2015 01:48 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام استاد.
نوشتن اهداف خیلی نیاز به فکر کردن در مورد اینکه چی میخوایم داره ؟
من حدود یک ماهه که دارم فکر می کنم برای آینده چی میخوام و هنوز دقیق برام مشخص نشده که واقعا چی می خوام در واقع یه جورایی وسواس در انتخاب هدف دارم.
اقای یزدانی عزیز هدفها مادی هستنذو معنوی .
تایپیک مربوط به نوشتن اهداف را به دقت مطالعه فرمائید .
خانه است و ماشین و کار و.....بر اساس ایمان و باور خود نوع انها را بنویسید.
سلام استاد.
یاد خدا چقدر در زندگی و موفقیت شما تاثیر داشته و چگونه از خداوند کمک و یاری می جویید؟
(02-22-2015 03:37 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام استاد.
یاد خدا چقدر در زندگی و موفقیت شما تاثیر داشته و چگونه از خداوند کمک و یاری می جویید؟
یاذ خذا همیشه باعث موفقیت در هر کاری است.
سلام استاد.
شما مطالب گفته شده توی پست آخر این تاپیک را قبول دارید؟http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=572&page=24
اگر خانه و ماشین لوکس و ... انگیزه ی ثروتمند شدن ثروتمندان نبوده پس برای چی دنبال ثروت بوده اند با توجه به اینکه شما می فرمایید در اهداف فقط خانه و ماشین و ویلا در نظر گرفته شود به عنوان اهداف مادی.
امیر جان نوشتن اهداف ربطی به این تایپیک نداره . شما اول ذهن و موفقیت خود را آماده کنید.
و انشالله زمانی که میلیادر شدی برای اولین میلیاردر خود برنامه ریزی فرمائید.
خانه و ماشین و .... انگیزه ای برای ثروتمند شدن ثروتمندان هست ولی انتخاب و نوع آن بستگی به میزان درآمد دارد.
(03-04-2015 02:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]امیر جان نوشتن اهداف ربطی به این تایپیک نداره . شما اول ذهن و موفقیت خود را آماده کنید.
و انشالله زمانی که میلیادر شدی برای اولین میلیاردر خود برنامه ریزی فرمائید.
خانه و ماشین و .... انگیزه ای برای ثروتمند شدن ثروتمندان هست ولی انتخاب و نوع آن بستگی به میزان درآمد دارد.
اگر بستگی به میزان درامد دارد چرا وارن بافت هنوز در خانه ای که پنجاه سال پیش خریداری کرده زندگی می کند و هیچگاه با هوا پیما شخصی خود مسافرت نکرده و راننده ی شخصی ندارد؟
و با توجه به اینکه شما می فرمایید برای رسیدن به موفقیت قبل از حرکت کاری مکتوب کردن اهداف الزامی است پس یعنی وارن بافت اهداف مکتوب شده ای غیر از خانه و ماشین لوکس و مادیات لوکس داشته که موفق شده؟
یعنی در واقع فقط برای ثروت کار نمی کرده؟
بعضی از انسانها زمانیکه به همه چیز میرسند لذت بردنشان از زندگی غیر قابل تصور است.
و تفریحات و رفتارهایشان را انگونه که دوست دارند برنامه ریزی میکنند.
عمومیت ندارد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11