سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کی میاد بریم قشم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(11-19-2014 09:39 PM)pedii نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام من بندرعباس در خدمتتان هستم... هتل در بندر و رفت آمدتان تا قشم مىتوانم براتون هماهنگ کنم... و خوشحال مىشم در خدمتتان باشم... و از نزدىک زىارتتان کنم... از صفر تا صد امادگى دارم... با سپاس
در صورت تماىل برام پىغام بدهىد... شبتان خوش
(11-19-2014 10:10 PM)pedii نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-19-2014 09:39 PM)pedii نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام من بندرعباس در خدمتتان هستم... هتل در بندر و رفت آمدتان تا قشم مىتوانم براتون هماهنگ کنم... و خوشحال مىشم در خدمتتان باشم... و از نزدىک زىارتتان کنم... از صفر تا صد امادگى دارم... با سپاس
در صورت تماىل برام پىغام بدهىد... شبتان خوش

سلام عزیز من
سپاسگزارم. لطفا در صورت امکان شماره خود را برایم پ خ فرمائید تا پس از تماس اطلاعات لازم اخذ شود.ضمنا حتما معاونت محترم که مسئولیت مسافرتها را دارند نیز با شما تماس خواهند گرفت.

هوشنگ قربانیان
09305804639
10_004
لطفا عزیزان ما در بند عباس و یا قشم اعلام حضور کنند تا ضمن زیارت آنان ما را در انجام ماموریت کاری انجمن که همانا کار آفرینی است کمک نمایند.ضمنا راهنمای ما در خریدهای نقدی امانی باشند.
10_004
امروز جناب صادق زاده pdll با من تماس گرفتند و فرمودند در رابطه با اسکان و گشت شهری کمک ما خواهند شد . ضمنا خواهش کردم در رابطه با مسابقه مسافرت ما را یاری دهند.پس از مشورت با معاونت محترم , متعاقبا عزیزان را در جریان قرار خواهم داد.10_004
اگر از عریران ما ساکن بندر عباس و یا قشم هستند لطفا اعلام حضور فرمایند.
ببینید نمایشگاه الکامپ 17 تا 20 آذره اونو که باهم قرار می ذاریم میریممممم
بعدشم همایش جهانی تد در قزوینه تاریخ 27 اذر که آقای کاظمی از طرف انحمن اونجا سخنرانی دارند.

خوب پس بین تاریخ 30 آذر تا اوایل دی باید بگردم در بین پروازای چارتر پیدا کنم.
لطفا تاريخ دقيقش رو مشخص كنيد تا ببينيم ميتونيم بيايم يا نه اخه ماها كارمنديم اختيارمون دست خودمون كه نيستConfused
فقط یه جوری برنامه ریزی کنید که به اربعین نخوره...
سلام به همه دوستان عزیز ،
آنقدر دلتنگ دیدار همه دستان هستم که حد ندارد
من بهدعلت مشغله ایجاد و گسترش کسب و کار حتی نتونستم امسال مسافرت تابستونی شمالم رو برم
انشالله به همه خوش بگذره

مسافرت بهاره در خدمت شما خواهم بود
چون توی این سفر عمو هوشنگ برامون برنامه عملی خرید و فروش جنس دادند اصا تعداد مهم نیست. هر کس میتونه بیاددد ما این سفرو میریممممممم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع