سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(08-09-2014 06:24 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]بله داخل خود پرتال سایپاست زهرا جان اینم لینکش

http://www.saipacorp.com/portal/File/Sho...f409986364

بنظرم یه چیز دیگه که سودش اینجا عنوان نشده می دونید چیه؟
مثلا اگر این ماشین مال طرح عید فطرشو بگیرید 9ت را تا تحویل ماشین نقد می دید بقیه ش طی 4تا چک و دو سال پرداخت می شه. و شما می تونی ماشین را بفروشی با پول نقد.

ممنون مريم جان
دوتا نكته هست:
1- اين طرح فروش مربوط به ليزينگ رايان است. با اين خريد در واقع ما تسهيلاتي با بهره بالاي 30 درصد داريم ميگيريم ( چون اين فروش از طريق ليزينگ رايان است) پس زماني توجيه داره كه بتونيم با اين پول كار كنيم و بيش از 30 درصد سود كسب كنيم.
2- تا اونجا كه ميدونم سند بنام خريدار نيست و امكان فروش ندارد.
ماشینای سایپا که اصلا سود ندارن بعضا ضرر هم دارن فقط پارس و 206 خوبه
آقای دولتی بیشتر لطف کنید توضیح دهید ممنون میشم
(08-09-2014 06:43 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]ماشینای سایپا که اصلا سود ندارن بعضا ضرر هم دارن فقط پارس و 206 خوبه

سلام به همه عزیزان... بنده بالا آورنده این تاپیک هستمBlush10_004
مطلب اول درمورد زهرا خانوم:
درسته سودی نداره اما به قول خانم معاون میشه اون رو نقد کرد و مثلا از پولش یه وام دیگه برداشت و کلی کار کرد... و اینکه نمیدونم من اشتباه دیدم یا واقعیته،پشت شیشه نمایندگی مشهد دیروز برگه زده بود: بدونم پول نقد یعنی یک وام 9 میلیون اول به عنوان پیش پرداخت میده و یه وام 9 میلیون هم موقع تحویل بهت میده...! اما اگر سند به نام نزنن که دیگه هیچی اصلا فایده نداره چون نمیتونیم بفروشیم

مطلب دوم درمورد خانم معاون:
سایپا بابت ضمانت وام چه چیزی رو گرو نیگه میداره؟چون معمولا اعلام می کنن وام بدون ضامن...

مطلب سوم درمورد کارآفرین عزیز:
آیا ایران خودرو هم برای فروش پارس یا 206 همین شرایط رو داره؟ و اینکه ازچه نظر میگید ایران خودروبیشتر صرف داره؟ آیا سند میزنن به نام؟
بله دوست عزیز.
ممنونم از پاسخ ها و توجه ای که دارید.
بنده قصد ندارم خدایی نکرده توصیه غلط به کسی بکنم ، اگه مطلبی نوشتم فقط به این دلیله که حس کردم شاید مطلبم کمکی به کسی بکنه تا کسی متضرر نشه ، اونم صرفا چون درجریان برنامه های فروش هستم و حرفه اصلیم همینه، همچنین در بازار آزاد نیز فعالم. الانم اگه کسی خودرو بخواد دارم و میتونم بفروشم... Blush ولی بازم توصیه به خرید بعنوان سرمایه گذاری ندارم.
فعلا تنها طرح فروش وانت 151 باتسهیلات 12 الی 20 درصد به نفع مشتری است و دلیل هم داره:
این خودرو در مرحله معرفی به بازاره و براش جذابیت فروش قرار داده اند، البته تعداد فروشش محدوده و این خودرو با توجه به خلا وجود وانت با کاربری مشابه (که جایگزین کاربری مزداهای قدیمه) بزودی که جایگاهشو در بازار بخوبی تثبیت میکنه و دیگه براش اینجوری شرایط جذاب نمیذارن.. !
البته بازهم سند در این طرح بنام مشتری نیست اما کسانی که بواسطه کسب و کارشون در حمل و نقلهای سبک به این خودرو نیاز خواهند داشت الان فرصت خرید خوبیه براشون.
در کل برای سرمایه گذاری یا سوداوری توصیه ای به خودرو در کلاس قیمت ارزان و متوسط ندارم.

با احترام
وانت پراید خوبه؟ اما من از هر کی مشنوم میگن افتضاحه و اصلا طرفدار نداره.میگن پراید چیه ک دیگه وانت ش باشه
من میخوام پژو پارس tu5 اتوماتیک بگیرم قیمتش 41 نمایندگیه 52 تو بازار چکار کنم بخرم به نظرتون سود میکنم واقعا ؟ فروشش خوبه؟
الان ک متاسفانه بازار خودرو زیاد جالب نیست.من 2 تا پراید ثبت نام کردم اما متاسفانه هیچ سودی نداره.الان قیمت بازار از کار خونه کمتره >)
سلام.
من از مدیران خودرو می خوام MVM بخرم. قسطیـ . به نظرتون این کار سود داره یا ضرر؟ مثلا خودرو شاسی بلندش 65 ملیونه که 32ونیم الان می دیم و بقیش رو به صورت اقساط طی یکی دوسال پرداخت می کنیم که البته اقساطش سود زیادی هم می خوره. لطفا نظرتون رو بفرمایید. ضمنا همین خودرو طی یک ماه گذشته 5 ملیون گرون شده.
سندشو ب اسم میزنن؟قابل انتقال هست یا ن.داداش من قبلا 2 دستگاه لیفان گرفت ی 6ماه کار زد بعد با همون قیمت فروخت.الان فکر نکنم بیشتر از یکی و دوملیون سود نداشته باشم
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع