سلام ب دوستان گلم
جدیدا ب این فکر افتادم با مبلغ پول نقدی ک دارم ماشین های پیش فروشی ک قیمت نمایندگی شون و کارخونه اختلاف زیاد دارند رو بخرم و در بازار آزاد بفروشم اما چون تجربه ایی ندارم گفتم اینجا با دوستان بحث کنیم.
الان شرکت سایپا پیش فروش گذاشته مدل 131 گاز سوز اما متاسفانه ننوشته کدوم مدل,چون sl حدودا 3/5 میلیون اختلاف قیمت کارخونه با بازار هستش اما بقیه مدل هاش ب صرفه نیست
بسیار بسیار فکر خوووبیه دوست عزیز
حقیقتش من خودمم به این موضوع زیاد فکر کردم و قراره اونو انجام بدم...
یکی از دوستام(الان که دیگه باید بگم چند تا از دوستام

) همین کارو داره انجام میده ولی چون سرمایش زیاده مثلا 5 ماشین با هم ثبت نام میکنه....
فکر کنم اگر شما بیشتر روی ماشین های پرفروش کار کنید بهتره باشه چون اول کارتون هم هست میگم....
به هر حال موفق باشید

(05-31-2014 11:48 AM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار بسیار فکر خوووبیه دوست عزیز
حقیقتش من خودمم به این موضوع زیاد فکر کردم و قراره اونو انجام بدم...
یکی از دوستام(الان که دیگه باید بگم چند تا از دوستام
) همین کارو داره انجام میده ولی چون سرمایش زیاده مثلا 5 ماشین با هم ثبت نام میکنه....
فکر کنم اگر شما بیشتر روی ماشین های پرفروش کار کنید بهتره باشه چون اول کارتون هم هست میگم....
به هر حال موفق باشید
ممنونم از شما دوست خوبم
من دقیقا رو همون پر فروش ها تمرکز کردم و چون پراید پر فروش بود خواستم اونو بگیرم ک قیمت کارخونه 15/600 هست اما بازار 19600 ک متاسفانه سایت سایپا نزده کدوم مدل 131 رو برا فروش گذاشتن
میتونم بپرسم چرا به نمایندگی های سایپا مراجعه نمی کنید ؟
اینجووووری خیلی بهتره....
ممنون میشم اگر مارو هم در جریان موفقیتتون بزارید
شاد باشید

(05-31-2014 07:06 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]میتونم بپرسم چرا به نمایندگی های سایپا مراجعه نمی کنید ؟
اینجووووری خیلی بهتره....
ممنون میشم اگر مارو هم در جریان موفقیتتون بزارید
شاد باشید 
متاسفانه شهر ما نمایندگی نداره و منم وقتم خالی نیست شهرهای نزدیک برم.زنگ هم زدم متاسفانه جواب ندادن.گفتم اینجا بحث بذارم از تجربیات دوستان استفاده کنیم
مگه بالاخره برای خرید نهایتا نمی خواید به نمایندگی مراجعه کنید ؟؟!!!!!!!!!!
اتفاقا منم تو فکر این کار بودم ، ایده ی خوبی هست
یکی از آشنایان بنده پرشیا نوشته 30 تومن ، الان که تحویل گرفته همونجا موقع تحویل 40 تومن مشتری داشته ، البته ایشون کلا نزدیک 28 اینا پول داده ، تقریبا 2 تومن هم روی پولش سود اومده و جمعا 30 تومن براش تموم شده اما خب پولش 7 ماه خوابیده بوده ، از آبان پارسال ! اگر کسی با پولش کار کنه فکر نمی کنم این کار به صرفه باشه اما برای کسی که پولش رو توی بانکی گذاشته یا پولش تو گردش نیست فکر می کنم ایده ی خوبی باشه
(05-31-2014 11:00 PM)phoenix021 نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا منم تو فکر این کار بودم ، ایده ی خوبی هست
یکی از آشنایان بنده پرشیا نوشته 30 تومن ، الان که تحویل گرفته همونجا موقع تحویل 40 تومن مشتری داشته ، البته ایشون کلا نزدیک 28 اینا پول داده ، تقریبا 2 تومن هم روی پولش سود اومده و جمعا 30 تومن براش تموم شده اما خب پولش 7 ماه خوابیده بوده ، از آبان پارسال ! اگر کسی با پولش کار کنه فکر نمی کنم این کار به صرفه باشه اما برای کسی که پولش رو توی بانکی گذاشته یا پولش تو گردش نیست فکر می کنم ایده ی خوبی باشه
7 ماه ک پولش خوابیده بهش سود مشارکت 21% میدن.خیلی ها پولشونو بدون انجام کاری میذارن بانک و فقط ب سودشفکر میکنن اما مثلا این آشنا شما هم سود پولشو گرفته و هم 10 میلیون سود فروش کرده اگه سود مشارکت 21% بوده باشه
تقریبا 3/498/000 فقط سود پولش شده و 10 میلیون هم سود فروشش ک تقریبا 13/5 میشه ک ب نظرم بسیار عالیه با 30میلیون میانگین ماهی 2 میلیون درآمدشه
خوب نیس؟

(05-31-2014 08:51 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]مگه بالاخره برای خرید نهایتا نمی خواید به نمایندگی مراجعه کنید ؟؟!!!!!!!!!!
برای تحویل چرا،اما برا ثبت نام لازم نیست
جالب شده قضیه!!!
نمیدوووونستم سود هم تعلق میگیره به پول!
میشه لطفا یه توضیح کامل از ابتدا بدید قضیه چطوریه؟ محاسبات مالی و مراحل ثبت نام و تحویلش منظووووورمه....
مثلا واسه همین پرایدی که فرمودید بگید ممنون میشم

(06-01-2014 12:02 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]جالب شده قضیه!!!
نمیدوووونستم سود هم تعلق میگیره به پول!
میشه لطفا یه توضیح کامل از ابتدا بدید قضیه چطوریه؟ محاسبات مالی و مراحل ثبت نام و تحویلش منظووووورمه....
مثلا واسه همین پرایدی که فرمودید بگید ممنون میشم
ی سر ب سایت سایپا و ایران خودرو بزن متوجه میشی.در مورد قیمت هم سرچ بزنی قیمت کارخونه و بازار رو بهت میده و اونوقت متوجه اختلاف قیمت ها میشی