سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
داداش حبیب عموی من کلا تو این کار بود وقتی ایران بود و انگار خیلی سود توش هست.
منم خیلی وقته دوست دارم یه ستی کنم این کارا ولی فکر کردم چون تو این کار خبره نیسم شاید وارد شدن بهش اشتباهه.
ولی الان شما اینطور نوشتید آدم قلقلک می شه بره سمتش
(06-01-2014 01:01 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]داداش حبیب عموی من کلا تو این کار بود وقتی ایران بود و انگار خیلی سود توش هست.
منم خیلی وقته دوست دارم یه ستی کنم این کارا ولی فکر کردم چون تو این کار خبره نیسم شاید وارد شدن بهش اشتباهه.
ولی الان شما اینطور نوشتید آدم قلقلک می شه بره سمتش
به به خانم معاون قدم رنجه فرمودید تشریف آوردید 12_00212_002
دقیقا همینطوره و باید حتما تجربه کسب کنی و بعد وارد بشی
الان من دیروز 90 % تصمیم داشتم ک خرید انجام بدم اما دیدم دقیقا نگفتن کدوم مذل پراید 131 رو پیش فروش گذاشتن چون 3 مدل sl , se , ex هستن ک بیشترین سود رو مدل sl چیزی حدود 3/5 هستش داره و حتی اگه 500 هم زیر قیمت بفروشی ب غیر از سود مشارکت 3 میلیون سود میکنی و این در حالی ک الان سود سپرده رو در بانک ها 10 و 16 برا روزانه گذاشتن و 22 ک آخرشه برا سپرده یک ساله
آقای دولتی رو میدونم تخصص کافی در این زمینه داره و از ایشون و بقیه دوستانی ک تجربه اینکارو دارن ممنون میشم توضیح بدن و تجربیاتشون رو بفرمایند
(06-01-2014 12:41 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-01-2014 12:02 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]جالب شده قضیه!!!
نمیدوووونستم سود هم تعلق میگیره به پول!12_002

میشه لطفا یه توضیح کامل از ابتدا بدید قضیه چطوریه؟ محاسبات مالی و مراحل ثبت نام و تحویلش منظووووورمه....
مثلا واسه همین پرایدی که فرمودید بگید ممنون میشم10_004
ی سر ب سایت سایپا و ایران خودرو بزن متوجه میشی.در مورد قیمت هم سرچ بزنی قیمت کارخونه و بازار رو بهت میده و اونوقت متوجه اختلاف قیمت ها میشی

درسته. سر زدم به سایت سایپا.....
ولی میخواستم از زبون شما بصورت ساده بیان بشه تا هیچ شبهه ای نمونه...
بطور مثال :
ابتدا بصورت انلاین یا حضوری ثبت نام انجام میشه.بعدش فلان مبلغ واریز میشه.بعد از واریز قسمتی از کل پول بایستی 3 ماه صبر کنیم.بعدش مرحله دوم واریز فرا میرسه
و در نهایت جمع کردن تمام مبالغ واریز شده توسط خریدار + مبلغ سودی که به پولمون تعلق میگیره.آخه چند ماه پولمون دست شرکت بوده دیگه. + بقیه هزینه های اضاقی اداری و ... که باید توسط خریدار پرداخت بشه = یک عدد در میاد

بعدش قیمت همون مدل ماشین ثبت نام شده در بازار رو منهای عدد بالا میکنید تا ببینیم سود خالص چقدره ؟
اینجووووووری منظووورمه. اگه کمکم کنید ممنون میشم.
هزینه سند زدن هم باید از مبلغ پول کم بشه

خرج سند با فروشنده هست
(06-01-2014 03:48 PM)اميرعلي نوشته شده توسط: [ -> ]هزینه سند زدن هم باید از مبلغ پول کم بشه

خرج سند با فروشنده هست

ممنون دوست عزیز
به نکته ظریفی اشاره کردید10_003
حمید جان دقیقا همون چیزی ک خودت خلاصه وار نوشتی و منم اطلاعاتم تا همین انذازه هست و دارم بیشتر تحقیق میکنم.بله هزینه سند زدن با فروشنده هست
ب نظرم اگه برای دفعات اول حضوری ثبت نام کنیم بهتر باشه چون سایت توضیحی نداده بخصوص در مورد مدل هایی ک برا فروش گذاشته
موقعی که سود بانکارو زیاد کرده بودن استقبال از این روش کمتر،شده بود ولی الان با پول های کم در حد 20 تاا 30 تومن بهترین مکان برای سرمایه گذاریه ،از یه طرفم بورس اوضاعش خراب شده.اما اینکار ریسک خودشو داره،ممکنه توافقی بین ایران و 5+1 صورت بگیره و کلا اوضاع عووض بشه تا تیرمااه هیچی معلوم نیست.
(06-01-2014 05:55 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]موقعی که سود بانکارو زیاد کرده بودن استقبال از این روش کمتر،شده بود ولی الان با پول های کم در حد 20 تاا 30 تومن بهترین مکان برای سرمایه گذاریه ،از یه طرفم بورس اوضاعش خراب شده.اما اینکار ریسک خودشو داره،ممکنه توافقی بین ایران و 5+1 صورت بگیره و کلا اوضاع عووض بشه تا تیرمااه هیچی معلوم نیست.
یعنی میگه امکان داره ارزونتر بشه؟فکر نکنم چیزی ک تو ایران گرون میشه بخواد پایین بیاد
ما ک از خدامون حاضریم ضرر کنیم اما همه چی ارزون بشه 12_00212_002
(06-02-2014 07:12 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-01-2014 05:55 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]موقعی که سود بانکارو زیاد کرده بودن استقبال از این روش کمتر،شده بود ولی الان با پول های کم در حد 20 تاا 30 تومن بهترین مکان برای سرمایه گذاریه ،از یه طرفم بورس اوضاعش خراب شده.اما اینکار ریسک خودشو داره،ممکنه توافقی بین ایران و 5+1 صورت بگیره و کلا اوضاع عووض بشه تا تیرمااه هیچی معلوم نیست.
یعنی میگه امکان داره ارزونتر بشه؟فکر نکنم چیزی ک تو ایران گرون میشه بخواد پایین بیاد
ما ک از خدامون حاضریم ضرر کنیم اما همه چی ارزون بشه 12_00212_002

بنظرم اصلا نباید به نتایج توافقات سیاسی بخصوص این 5+1 که خیلی کش دار هم هست توجه کرد....
شما کار خودتو بکن برادر 10_003
ممنوعیت جدیدایران خودرو برای فروش نقدی
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی از فروش نقدی خودرو از سوی دلالان، راهکارهایی اندیشیده شده است، گفت: اگر کد ملی فردی در 6 ماه گذشته در سامانه فروش نقدی خودرو ثبت شده باشد، اجازه خرید جدید نخواهد داشت.
مهر: هاشم یکه زارع با بیان اینکه براساس برنامه ریزی های ایران خودرو، 20 درصد از میزان تولید کارخانه به فروش نقدی اختصاص یافت، گفت: بر این اساس، 20 درصد تولید 600 هزار دستگاهی خود را به صورت نقدی به فروش خواهیم رساند و البته در همه استانها، میزان فروش یکسان نخواهد بود.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: در این میان برخی سوءاستفاده ها از فروش‌های نقدی ممکن است صورت گیرد که بر اساس تمهیدات جدید، این میزان را به حداقل خواهیم رساند، به این معنا که هر فردی که ظرف شش ماه گذشته از فروش نقدی محصولات استفاده کرده و کدملی آن در سامانه به ثبت رسیده باشد، اجازه ثبت نام جدید نخواهد داشت.

وی همچنین از ساماندهی نمایندگی های فروش محصولات ایران خودرو خبرداد و گفت: براساس تمهیدات جدید، اجازه ثبت نام نمایندگی ها در فروش‌های نقدی داده نخواهد شد و تمام سهم 20 درصدی از سوی مشتریان حقیقی در بازار خریداری خواهد شد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع