سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فست فود با ایده جدید و هزینه راه اندازی پائین
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام به دوستان
من الان خارج از ایران زندگی می کنم و 1-2 ماه دیگه برمی گردم ایران . ایده ی جدیدی از فست فود رو مطالعه کردم که در اروپا و آسیا جواب داده و هنوز خوشبختانه یا متاسفانه نیومده ایران . سایز مغازه می تونه یه کیوسک در مرکز خرید باشه یا مغازه 40-50 متری . 1 نفر اپراتور و یک نفر پشت دخل نیاز داره . بدون دخالت گوشت و مرغ هست در نتیجه هزینه تمام شده مواد در حد 30-35% باقی می مونه .
از اونجایی که من در قسمت فرانچایزنگ بیزنسهای غذایی مثل ساب وی فعال بودم دوست دارم که به صورت دادن نمایندگی بعد از چند شعبه موفق اقدام کنم . ولی در مورد ایران نمی دونم این ایده جواب می ده یا نه ؟
مثال می زنم :
شرکتی این فست فود رو در سال 2011 در آسیا راه انداخت با 4-5 شعبه و فروش کلی سالانه 2 میلیارد تومن بود و سال 2012 فروش کلی به 4 میلیارد یعنی 2 برابر رسید که نشون دهنده
استقبال مردم ازش بوده . بعد از 2012 این شرکت شروع به دادن نمایندگی به هزینه 150 میلیون تومان برای سرمایه گذاران کرد که باز هم استقبال خوبی شد . (بسته شامل ساپورت و تهیه انواع سس ها و مواد اولیه - آموزش کارگر - تبلیغات - دکوراسیون مغازه و حق برند بود ) .
آیا این نوع پلن در ایران جواب خواهد داد ؟
ایده خوبیه
به نظرم جواب میده
بستنی نعمت رو چند نفر میشناختند. الان همه جا شعبه داره
قوانین ایران مسخره تر از اونی هست که فکر می کنی رفیق

الان انشعاب گاز به مغازه زیر 20 متر نمی دهند ، شایدم 30 متر دقیق نمی دونم
گرفتن جواز کسب از اتحادیه صنف اغذیه فروش ها منوط به شرایطی هست که چند تا از اونها کاشی بودن تا سقف ، بالای 16 متر ، آب تصویه ، جدا بودن آشپزخانه و ... هست ، اطلاعات کامل را از اتحادیه شهر مورد نظر بگیرید

مشکل دومی که تو ایران باهاش مواجه هستیم ، قوانین ثبت برند و ایده هست ، که اجازه نمی ده مبتکران رشد کنند

ولی در کل مواد غذایی در ایران خوب جواب می ده
من دقیقا از توضیحات متوجه نشدم ... بیشتر میتونید توضیح بدید ؟
چرا الان همچین چیزایی دارن کار میکنن تو ایران مثلا دکه های کرن داگ، خیلی هاشون هم مجوز بهداشت دارن یا خیلی دکه های دیگه که تو پاساژ ها و یا جا های دیگه دارن کار میکنن
اون قوانینی که بهداشت داره خیلی سفت و سخته ولی 80-90 درصد مغازه ها هیچ کدوم از اون شرایطی که بهداشت گذاشته رو ندارن ولی دارن خوش و خرم کار میکنن
(02-15-2014 08:42 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]قوانین ایران مسخره تر از اونی هست که فکر می کنی رفیق

الان انشعاب گاز به مغازه زیر 20 متر نمی دهند ، شایدم 30 متر دقیق نمی دونم
گرفتن جواز کسب از اتحادیه صنف اغذیه فروش ها منوط به شرایطی هست که چند تا از اونها کاشی بودن تا سقف ، بالای 16 متر ، آب تصویه ، جدا بودن آشپزخانه و ... هست ، اطلاعات کامل را از اتحادیه شهر مورد نظر بگیرید

مشکل دومی که تو ایران باهاش مواجه هستیم ، قوانین ثبت برند و ایده هست ، که اجازه نمی ده مبتکران رشد کنند

ولی در کل مواد غذایی در ایران خوب جواب می ده

درست می گی شما . ولی همه جا تقریبا همینطوره من الان باید اینجا بابت 2 تا کارگر 4 میلیون تومان پول واسه ویزاشون بدم یا اگه غیر قانونی کار کنن واسم از اداره مهاجرت بیان در مغازه رو تخته می کنن منم می فرستن آب خنک بخورن Smile)
فست فود و بستنی فروشی میشه تو یک مغازه زد ؟
چطور باید یاد بگیرم ؟چون فکر نکنم کسی حاظر باشه یاد بده
(06-13-2014 04:59 PM)abdolrahim نوشته شده توسط: [ -> ]فست فود و بستنی فروشی میشه تو یک مغازه زد ؟
چطور باید یاد بگیرم ؟چون فکر نکنم کسی حاظر باشه یاد بده

کسی اطلاعاتی داره ؟
نه قانونا نمی شه ، دوتا اتحادیه سوا داره
شاگردی
دوست عزیزم سلام

به نظرم یا ایده رو اجرایی نکن و یا اگر میخوای باید خیلی خیلی محکم و با اراده ثبت برند کنی.
من خودم از سوئد یک ایده بستنی داغ داشتم ... که فقط تو دانمارک یوئد و بلژیک بود.حتی 3 روز هم تو شعبه اونجا با هزار زحمت و خواهش تونستم نحوه کار و تهیه را یاد بگیرم .
در کل 3 روز 2 ساعت فیلم برداری از نوع تهیه گرفتم اونجا ولی وقتی اومدم ایران که زنجیره ایی و ثبت کنم که نگو .... الان 2 سال میگذره ولی خودم برای خودم درست میکنم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع