سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فست فود با ایده جدید و هزینه راه اندازی پائین
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(02-15-2014 05:08 PM)hemad1234 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام به دوستان
من الان خارج از ایران زندگی می کنم و 1-2 ماه دیگه برمی گردم ایران . ایده ی جدیدی از فست فود رو مطالعه کردم که در اروپا و آسیا جواب داده و هنوز خوشبختانه یا متاسفانه نیومده ایران . سایز مغازه می تونه یه کیوسک در مرکز خرید باشه یا مغازه 40-50 متری . 1 نفر اپراتور و یک نفر پشت دخل نیاز داره . بدون دخالت گوشت و مرغ هست در نتیجه هزینه تمام شده مواد در حد 30-35% باقی می مونه .
از اونجایی که من در قسمت فرانچایزنگ بیزنسهای غذایی مثل ساب وی فعال بودم دوست دارم که به صورت دادن نمایندگی بعد از چند شعبه موفق اقدام کنم . ولی در مورد ایران نمی دونم این ایده جواب می ده یا نه ؟
مثال می زنم :
شرکتی این فست فود رو در سال 2011 در آسیا راه انداخت با 4-5 شعبه و فروش کلی سالانه 2 میلیارد تومن بود و سال 2012 فروش کلی به 4 میلیارد یعنی 2 برابر رسید که نشون دهنده
استقبال مردم ازش بوده . بعد از 2012 این شرکت شروع به دادن نمایندگی به هزینه 150 میلیون تومان برای سرمایه گذاران کرد که باز هم استقبال خوبی شد . (بسته شامل ساپورت و تهیه انواع سس ها و مواد اولیه - آموزش کارگر - تبلیغات - دکوراسیون مغازه و حق برند بود ) .
آیا این نوع پلن در ایران جواب خواهد داد ؟
سلام بنده شغلم فست فود هست در استان اصفهان(البته خودم اصفهانی نیستم) و در صدد گسترش کارم میباشم .طبق گفته ی شما و تجربه ی من از این کار و عادات غذایی مردم این کار میتونه اینجا جواب بده.در صورتیکه قدم محکم برداشته شود و البته حساب شده.بنده موافقم.
سلام دوستان
من یه مغازه به متراز 30 متر و یه زیرزمین به متراژ 80 متر که به همین مغازه وصله دارم در بهترین نقطه مشهد قصد دارم فست فود بزنم ولی واقعیت نمیدونم چی بزنم از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن نمیدونم از کجا شروع کنم چون هیچ تجربه ای ندارم با تشکر[/size]
در ایران انجام این کار با تجربه ای که ما داریم خوب است و می توان به آینده آن امیدوار بود چون در حال رشد است ولی به شرط این که به صورت اصولی انجام شود
راه اندازی فست فود
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع