خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86) +--- موضوع: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن (/showthread.php?tid=916) |
خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - کامیار کاظمی - 09-25-2011 07:53 AM بالاخره بعد از تلاش زیاد توانستیم فروشگاه انجمن را با امکان پرداخت آنلاین و نقدی تاسیس کنیم. باتشکر از دوستانی که در این مسیر من را تشویق میکنند. برای ورود به فروشگاه (کلیک کنید) ![]() از این به بعد اعضای انجمن هم باشرایط بسیار خوبی میتوانند آگهی فروش محصولات خود را به فروشگاه انجمن بسپارند. RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - ndm1368 - 09-25-2011 09:46 AM تاسیس فروشگاه انجمن تبریک میگم واقعا خبر مهمی بود و این نشانه پیشرفت خوب سایت هستش به امید موفقیت بیشتر RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - madar - 09-25-2011 10:03 AM ممنون آقای کاظمی تبریک میگم این انجمن با وجود شما و دوستان و کارهای جالبی که در انجمن انجام میدهید روز بروز پربارتر و با نشاط تر خواهد شد RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - mosafer bedar - 09-25-2011 12:08 PM سلام درود بنده هم به نوبه خود از شما عزیز با این همه تلاش بی شائبه قدر دانی می کنم انشاالله در پناه حق پیروز باشید RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - mas - 09-25-2011 12:11 PM تبریک خیلی کار عالی بود قیمت رو توی بسته آموزش طراحی صفحات وب درست کنید . ممنون RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - مهتاب - 09-25-2011 12:58 PM فروشگاه عالی بود.موفقتر باشید. من هم قول میدم به زودی محصولات جدیدی به این فروشگاه اضافه کنم.البته با کمک تمام دوستان انجمن. RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - MARYAR - 09-25-2011 01:01 PM خيلي عاليه واقعا متشكر از تلاش شبانه روزي شما. RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - jahanagahi - 09-25-2011 02:17 PM (09-25-2011 07:53 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: بالاخره بعد از تلاش زیاد توانستیم فروشگاه انجمن را با امکان پرداخت آنلاین و نقدی تاسیس کنیم. ممنون از این همه تلاش. تشکر از لطف شما به عزیزان انجمن.چقدر لذت بردم وقتی وارد فروشگاه شدم. با تلاش شما و عزیزان انجمن این فروشگاه باید بهترین فروشگاه مجازی باشد. همه سعی کنند با تریلی اجناس را به فروشگاه بفرستند. ![]() ![]() ![]() ادمین عزیز ممنون. RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - کامیار کاظمی - 09-25-2011 02:32 PM یکی از ارزوهای من ایجاد کسب و کار آنلاین در ایران به معنای واقعی است.امیدوارم با یک برنامه ریزی و کار بر روی این فروشگاه بتوانیم قدم بسیار مثبتی را برداریم. واقعا از تشویق های همه عزیزان ممنون هستم. RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - saeed200319 - 09-25-2011 02:41 PM سلام واقعا خسته نباشید اقای کاظمی اقا این چجوری میشه محصولاتتو بزاری تو سایت؟ راهنمایی بفرمایید |