سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شب یلدا نزدیک است - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه زمان هاي خاص (/forumdisplay.php?fid=118)
+--- موضوع: شب یلدا نزدیک است (/showthread.php?tid=10140)

شب یلدا نزدیک است - hamid.h - 11-24-2013 01:29 PM

اوایل ماه مه سال ۲۰۱۱، خبر کشته‌شدن اسامه بن‌لادن، رهبر گروه تروریستی القاعده، رسانه‌های جهان را درنوردید.
گروهی از آمریکایی‌ها برای خوشحالی به خیابان آمدند و گروهی دیگر نیز در خانه‌های خود پای تلویزیون و اینترنت میخکوب شدند تا آخرین اخبار را از مرگ بن‌لادن کسب کنند یا شاید بالاخره موفق به دیدن عکسی از جنازه او شوند.
در همین زمان، شبکه‌های اجتماعی نیز مملو از پیام‌های مربوط به کشته‌شدن بن‌لادن توسط نیروهای آمریکایی شده بود.

اما در تمام جهان، یک نفر و تنها یک نفر بود که خلاقانه‌ترین واکنش را به مرگ بن‌لادن نشان داد. واکنشی که برای او ۱۲۰ هزار دلار درآمد به همراه داشت، آن هم تنها در طول ۲ روز!
موریس هری ۲۳ ساله که ساکن شهر نیویورک بود و در رشته بیزنس تحصیل می‌کرد پس از شنیدن خبر مرگ بن‌لادن به خانه رفت و با راه اندازی یک وب سایت اقدام به فروش تی‌شرت‌هایی کرد که روی آن‌ها عکس بن‌لادن به همراه نواری با عبارت “مرده” روی چشم بن‌لادن چاپ شده بود.

قیمت هر تی‌شرت ۱۲ دلار بود که ۱۰ هزار عدد از آن طی دو روز نخست به فروش رسید که نتیجه‌اش می‌شود ۱۲۰ هزار دلار!

منبع : مجله خلاقیت
http://www.khalaghiyat.com

RE: شب یلدا نزدیک است - hamid.h - 11-24-2013 01:37 PM

سلام دوستان
شاید در نگاه اول مطلب بالا به موضوع تاپیک نخوره !
ولی هدف از ایجاد این تاپیک به اشتراک گذاشتن ایده های مناسبتی که ممکنه مثل مورد بالا تکرار نشدنی باشه یا مثل یک جشن یا مراسم خاصی باشه که هر ساله تکرار میشه.
ازونجایی که در کشور ما ازین روزهای مناسبتی بسیار زیاده میتونه موقعیت بسیار خوبی باشه برای افرادی که سرمایه کافی برای شروع کار مورد علاقه خودشونو ندارن یا میخوان به هر دلیلی در یک مدت بسیار کوتاه به درآمد نسبتا بالا دست پیدا کنند...

بنظرم اومد الان موقعیت خوبی هست تا ایده هامونو ( در هر زمینه ای کاری فرقی نمیکنه) برای کسب درآمد شب یلدا به اشتراک بزاریم...
امیدوارم با شرکت فعال و پرشور دوستان و اساتید انجمن بتونیم به نتایج خوبی برسیم...
10_004 10_004 10_004

RE: شب یلدا نزدیک است - hamid.h - 11-24-2013 06:18 PM

32 بازدید ؛ 0 پاسخ !!!
فکر می کنم عنوان تاپیک مناسب نبوده Huh

دوستان بنظرتون شب یلدا چطوری و با فروش چه محصول خاصی میشه کسب درآمد کرد ؟
169

RE: شب یلدا نزدیک است - maral 777 - 11-24-2013 06:26 PM

من دارم برای دو برابر کردن پول گوشواره فیمو درست می کنم. با دیدن این تاپیک به ذهنم رسید یه سری گوشواره مدل هندونه درست کنم اسمشم بذارم گوشواره های شب یلدا!

RE: شب یلدا نزدیک است - hamid.h - 11-25-2013 12:18 AM

(11-24-2013 06:26 PM)maral 777 نوشته شده توسط:  من دارم برای دو برابر کردن پول گوشواره فیمو درست می کنم. با دیدن این تاپیک به ذهنم رسید یه سری گوشواره مدل هندونه درست کنم اسمشم بذارم گوشواره های شب یلدا!

خوشحال شدم ازینکه این ایده به ذهنتون رسیده... 12_002
موفق باشید 10_004

RE: شب یلدا نزدیک است - moele - 11-25-2013 01:16 PM

(11-24-2013 06:26 PM)maral 777 نوشته شده توسط:  من دارم برای دو برابر کردن پول گوشواره فیمو درست می کنم. با دیدن این تاپیک به ذهنم رسید یه سری گوشواره مدل هندونه درست کنم اسمشم بذارم گوشواره های شب یلدا!

انار به نظرم قشنگ تر میشه.دانه های انار مثل خوشه های انگور روی هم قرار بگیره

RE: شب یلدا نزدیک است - soshiant - 11-25-2013 08:00 PM

انار و هندوانه
به نظرم اگه ادم یه وانت کرایه کنه باهاش از میدان بار انار یا هندونه بخره از بعداز ظهر روز 30 اذر شروع کنه فروختن همشو می فروشه

RE: شب یلدا نزدیک است - sedaybaran - 12-07-2013 01:57 AM

سلام
توي منطقه ما حلوا و پشمك فروش خيلي خوبي داره سرمايه زياد هم نميخواد كمي بازاريابي ميخواد از اول اذر تا اواسط دي هم حلوا ميشه فروخت ميتوني براي شهر حلواي امسال بگيري و براي روستاها حلواي سال پيش كه قيمتش پايين هست. سودش خوب هست الان دوستام اينكار ميكنند امروز يكيشون ميگفت 1ميليون فروش داشته. اگه 10 درصد حساب كنيم 100 هزار تومان ميشه اما اگه روستاها پخش ميكرد سودش 20 درصد بود ميگفت ماشين ندارم برم روستا.

RE: شب یلدا نزدیک است - بيلا بالا - 12-07-2013 01:11 PM

سلام دوستان ميتونين بريد ميوه ارايي و تزينات شب چله ياد بگيرين
ما الان برا تزيين هندونه هر دونه ايي 10 هزار دستمزد ميديم
اگر تو اين چند روز روزي 20 تا هندونه بهش بخوره ميشه روزي 200 هزار تومان