تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: سرمایه گذاری (/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) (/showthread.php?tid=8398) |
RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - saeidt55 - 09-19-2013 05:02 PM (05-22-2013 10:15 PM)sadrazadeh نوشته شده توسط: پس به این نتیجه رسیدم که اونهائی که کار تولیدرو انجام میدادند بدون جواز بوده که همش سروکار با بازرسین و محیط زیست و....است که اصلا ارزششو نداره.. دوست عزیز،کارهای سودآور زیادی تو کشورمون وجوددارند که هرکدوم شرایط ومسائل خاص خودش رو داره.شمااگر تجربه وسرمایه لازم برای اینکاررو دارید باید روزی 85 کیلومتر رفت وبرگشت روزانه ازتهران به محل کاررو هم به جون بخرید....هستند کسانی که تا 120 کیلومتر هم محل کاروزندگسشون فاصله دارند،ولی چون ارزش داره وچاره دیگه ای ندارند این مسافت رو هرروز طی می کنند.درضمن به کار کردن بدون مجوز اصلا فکر نکنید...چون جزدردسرچیزی نداره....موفق باشید RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - ghadirteam - 09-28-2013 02:52 PM با سلام موارد کاربرد سولفات مس در چه زمینه ای هست و بازار فروش میتواند کجا باشد؟ RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - Elixir - 09-28-2013 03:50 PM خوشحال میشم اگه از انتقال تجربیاتتون به من و بچه های انجمن دریغ نکنید.. با آرزوی موفقیت.. RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - سایان - 10-06-2013 04:20 PM سلام برای بازیافت ضایعات سنگهای تزیینی در معدن یا در کارخانه کسی ایده ای دارد؟ سلام برای بازیافت ضایعات سنگهای تزیینی در معدن یا در کارخانه کسی ایده ای دارد؟ RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - مهدی 1 - 10-06-2013 10:52 PM موزائیک سنگ آنتیک سنگ شکن آهک RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - theboy - 02-27-2014 09:55 PM سلام کسی میدونه قیمت سولفات مس درب کارخانه چقدره ؟ RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - مهندس روح الله زاهد - 02-28-2014 01:08 AM آقا موفق وموید باشید RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - حجوی - 04-08-2014 08:32 PM ممنون میشم اطلاعات بیشتری بدید اگه من بخوام این کارو رو تو یک شهرستان انجام بدم که هم نیروی کار هم زمین وهم سرمایه لازم رو به راحتی تامین کنم .بازار فروشش چجوریه . ایا مواد اولیه خاصی میخواد که هزینه حمل ونقلش زیاد میشه .هزینه تولید به تنهایی برای یک مقدار خاص چقدره وقیمت فروش چند؟ RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - hkonjkav - 09-10-2014 11:23 AM (05-30-2013 04:16 PM)sayehhich نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز شاید روزی 2 میلیون تومان دور از ذهن باشه اما بنده به عنوان یک برادر کوچکتر به شما توصیه میکنم نه خودتون هیچوقت دنبال نزول برید و نه به دیگران توصیه کنید. این کار صرف نظر از اینکه حرام و در حکم محاربه با خداست برکت رو از پول شما میبره و اگر روزی کارتون نچرخه زندگی تون رو از دست میدید RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - sahel_m - 12-28-2014 02:56 PM سلام دوستان من رشتم مهندسی شیمی هستم یه کار تولیدی میخوام شروع کنم کسی هست راهنمایی کنه؟ |