سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... (/showthread.php?tid=7656)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - m-jalalvand - 04-15-2013 08:43 AM

سلام
کتاب رو شخصا خریداری کردم و خوندم.شب خریده و صبح زود ، خوندنش تموم شد.طرز نوشتن ، به نظر من مهمه که چون ایشون عامیانه بحث کردن جالبه.با خودشون صحبت کردم.ایشون کارشناسی ارشد روانشناسی دارند.من مطالب جالب کتابشونو 50 درصد پسندیدم.چند مشکل اساسی هم داشت :
- در این کتاب زیاد از خودشون تعریف کردند
- در این کتاب ، از همه خواستند که باز هم کتابهای دیگرشون که اصلا ربطی به بحث کارآفرینی نداره خونده بشه
- از خواننده ها خواستن که ایشون رو دعوت کنند و ..
من زیاد نپسندیدم.من زیاد کتابمیخونم.نمیگم کتابشون خوب نبود اما برای کسی که تازه کاره و تازه میخواد معنای کارآفرینی و بهتر بگم روانشناسی کارآفرینیرو بدونه بد نیست.یهنکته دیگه بود در مورد قیمت کتاب که من از طریق پیام خصوصی به خانم مالارمه عرض کردم.
کتاب دیگه ای از ایشون به نام راز جذب پول در سال 92 هم در وزارت محترم ارشاد قرار داره که در حالمجوز گرفتنه.
با این حال از طرز برخورد ایشون خوشم اومد و ...

هرچه بیشتر یاد بگیریم کمتر میدانیم...

RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-15-2013 11:49 AM

(04-14-2013 11:47 PM)توانا نوشته شده توسط:  سلام خانم مالارمه بنده امروز مبلغ 7500تومان بابت پول كتاب به حساب شما واريز كردم(4رقم آخركارت5758) بي زحمت كتاب مراهم به آقاي رضايي تحويل فرماييد تادراصفهان ازايشان تحويل بگيرم با تشكر مجدد و آرزوي توفيقات روزافزون براي شماخواهرمحترمه وآقاي رضايي عزيز كه زحمت آوردن كتاب را تقبل مي فرمايند

سلام
اطاعت امر میشه بزرگوار

RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - ناظم ارشد - 04-15-2013 12:21 PM

بنابر درخواست شروع کننده تاپیک، تاپیک بسته شد.