تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر (/showthread.php?tid=7230) |
RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - habib tousi - 01-12-2013 03:41 PM دوستان خوب اینجا بسیار هستن و شاید اگه اسم ببریم آنهایی که شایسته هستن از قلم بیفتن.از همه اعضا تشکر میکنم اما اینهایی که حظور دهن دارم 1- آقای قربانیان 2-آقای میرعباس 3-آقای قربانی 4- خانم صدفی 5-خانم یا آقای درناز(اینجا هم بابت کمک شون تشکر میکنم) 6- تمامی اعضای دوست داشتنی سایت RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - madar - 01-13-2013 09:51 AM از صمیم قلب از همه عزیزان ممنونم لیست کردن اسامی به دلیل اینکه خدایی ناکرده عزیزی از قلم بیافتد مشکل است عزیزان در این انجمن با عشق تجربیات و مطالب خود را به اشتراک می گذارند و این مطلب ارزشمند است متشکرم RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - مهدی گل محمدی - 01-13-2013 10:18 AM من جا داره از همه بچه های گلی که تو انجمن با هاشون آشنا شدم و رفاقت های پایداری رو باهم تشکیل دادیم تشکر کنم.... به قول میر عباس خداروشکر هیچ حسد و کبر و خودبرتریو... تو بچه ها دیده نمیشه و همه یک دل و یکصدا در کنار هم سایه به سایه در راه موفقیت و داشتن زندگی توام با آرامش و آسایش قدم برداشتند. از همین جا خاک پای همه عزیزان رو میبوسم که با حضورشون همیشه قوت قلبی بودن تو سختی و مشکلات و کمکمون کردند که تا اخر راه بریم... RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - mohammadshamosi - 01-13-2013 10:49 AM من هم به نوبه خودم از همه دوستان عزیزم که به هر نحو خالصانه به همدیگه کمک میکنند و توی انجمن یک فضای مثبت و صمیمانه ایجاد میکنند کمال تشکر رو دارم RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-13-2013 01:42 PM حامد عزیز از استان سرسبز گیلان . خونگرم - با محبت - دلسوز و فعال در تمام زمینه ها. حامد جان سپاس. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-13-2013 02:13 PM تشکر ار جناب هومان هرمزدی عزیز .بخاطر حضور دائم در انجمن و راهنمائی عزیزان . RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - Delta.H - 01-13-2013 02:52 PM جا دارد از آقا مهدی1 هم مفصلاً و به شکل خاص تشکر کنیم من که از پاسخهای کامل و بسیار عالی ایشان لذت میبرم و نشان دهنده دنیایی از تجربه و علم و مهربانی ایشان است. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-13-2013 03:08 PM مطالب با ارزش جناب sajad1441 عزیز همیشه مورد استقبال عزیزان انجمن بوده و خواهد بود.ایشان هم مایه افتخار این انجمن هستند .ممنونم آقا سجاد عزیز. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - فرهاد قربانی - 01-13-2013 03:22 PM هر دفعه که میخوام از عزیزی تو این انجمن تشکر کنم.فکر میکنم تو حق بقیه کم لطفی میشه و به خاطر همین مورد از همگی متشکرم RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-13-2013 03:39 PM عزیزان لطف کنید افرادی را که فعال هستند معرفی فرمائید. در حق هیچ عزیزی ظلم نمی شود. عزیزانی که فعالیت زیادی دارند به راحتی شناخته شده و اگر هر عزیزی حتی یک نفر را معرفی کند تمام عزیزان معرفی شده اند. در اینجا جا دارد از جناب فرهاد قربانی که ماشالله نمونه بارز یک مدیر واقعی هستند تشکر کرد. خصوصا با تایپیک زیبا و با ارزش ( تقاضای همکاری از تمامی اعضا دارنده کالا یا خدمات) فرهاد جان موفقتر باشی. |