من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو (/showthread.php?tid=4499) |
RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 12-03-2012 10:47 PM دوستان همونطور که قبلا هم گفتم موضوع سایت من تناسب اندام و زیبایی و کل مسایل حوزه ی این موضوعه. ولی چند روزه یه مقدار از انتخاب موضوع پشیمونم. روزانه 1200 تا بازدید بیشتر ندارم. البته هنوز تبلیغ خاصی نکردم. جستجوی گوگل هم هنوز جایگاهی ندارم(به زودی درستش میکنم البته). اما چندروزه دارم به انجمن های گفتگویی که خانوم ها مخاطب اصلیشون هستند ومنحصرا در زمینه های مورد علاقه ی خانوما مثل آشپزی و هنر و غیره فعالیت میکنن فکر میکنم. تو نت تقریبا 4 تا ازاین انجمن ها هستند که هر چهارتا در عرض کمتر از 1 سال به پیشرفت فوق العاده ای رسیدن. حالا همش دارم فکر میکنم کاش منم موضوع سایتم رو مسایل عمومی مورد علاقه ی خانوما گذاشته بودم. یعنی مثل اونا. حس میکنم این تخصصی کردنش خوب نبود. هر چند در انجمنم از این مسایل عمومی هم نوشتم. ولی بازم اونجوری بهتر بود. نه؟ نظر شما چیه؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - saeed.abdollahi - 12-03-2012 11:51 PM (12-03-2012 10:47 PM)پرواز نوشته شده توسط: دوستان همونطور که قبلا هم گفتم موضوع سایت من تناسب اندام و زیبایی و کل مسایل حوزه ی این موضوعه.دوست عزیر ادرس سایتتون چیه؟؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 12-04-2012 09:29 AM چشم. الان براتون پیام خصوصی میکنم. دوستان پس چرا هیچکدومتون راهنمایی نمیکنید؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - toofan245 - 12-04-2012 11:10 AM (12-03-2012 10:47 PM)پرواز نوشته شده توسط: دوستان همونطور که قبلا هم گفتم موضوع سایت من تناسب اندام و زیبایی و کل مسایل حوزه ی این موضوعه. این همون احساسیه که نصف سایت هام رو به خاطرش کنار گذاشتم. واسه همین میگن راجع به موضوع سایت تحقیق کن علایق خودت رو بسنج بعد شروع کن به زن سایت. به نظر من روزی 1200 بازدید خوبه اونم بدون هیچگونه تبلیغاتی چرا تبلیغات نمی کنید؟ می تونی به عنوان تست یک ماه تو یک سایت پربازدید تبلیغات کنی اگه جواب نداد اونوقت به فکر اضافه کردن موضوعات یا عوض کردن کل انجمن باشید. راستی هاستی که خریدید پهنای باند ماهیانش چقدر بود؟ یک نگاه کنید یه وقت تموم نشه RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 12-04-2012 01:57 PM ممنون. همین موضوعی که فعلا دارم بیشتر مورد علاقمه. ولی گفتم شاید اگر عمومی و در مورد همه چی بود بهتر بود. نمیدونم هنوز. ولی اونچه مسلمه اینه که من به هیچ عنوان هدفم رو رها نمیکنم و ایمان دارم به زودی موفق میشم اتفاقا امروز یه تبلیغ دادم برای یکی از سایت های تقریبا معروف که مخاطبینش همه خانومن(خانوما به این موضوعات بیشتر علاقمندن. وگرنه تناسب اندام و زیبایی یه موضوع عمومیه) پهنای باندم نامحدوده خدا رو شکر. هاستینگم یه مدت خیلی مشکلات داشت و میخواستم عوضش کنم ولی الان همه چی امن و امانه RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - mehdi62 - 12-09-2012 06:10 PM خوب می تونید بعدا انجمن های جدید رو بهش اضافه کنید. فکر کنم اگر تمام مسائل زنان رو شامل بشه خیلی بهتره. این طوری مخاطبین شما افزایش بیشتری می کنه و محصولاتی که می تونین ارائه کنید برا فروش هم طیف وسیع تری می شه. اگر تمام مسائل زنان رو شامل بشه روش کار که کنید تبدیل به یک غولی می شه که می تونه اون سایت های کوچیک رو ببلعه. موضوع خیلی جالبیه. سایتی برای زنان. زنان بسیاری خانه دار هستند و بیشتر وقت می کنند تا در اینترنت باشند. می توانید محصولات آرایشی بهداشتی اصل رو ارائه کنید برای فروش. وقتی سایت موجهی داشته باشید بهتون اعتماد می کنند و خرید می کنند. می تونید وسایل آشپزخانه بفروشید مثل یخچال گاز فر ساندویچ ساز چای ساز. اگر به این موضوعات علاقه دارید شک نکنید و انجمن خود را گسترش دهید. ایده خیلی خوبی رو برگزیدید. RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 12-09-2012 07:11 PM ممنون. ولی الان اسم و دامنه ی سایت شامل کلمه ی ziba یا زیبایی هست. به نظرتون اگه بخوام گسترشش بدم مشکلی نداره؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 02-18-2013 05:56 PM خیلی وقته تو این تاپیک چیزی ننوشتم. ولی دوست دارم هر ازگاهی بیام و از روال کارم بگم. خوشبختانه انجمنم نسبت به وقت و هزینه ای که براش کردم و همچنین مشکلات هاستینگم! پیشرفت خوبی داره. از نظر کیفیت داره تبدیل به یه مرجع میشه! و قصد دارم برای رسیدن به این هدف اون رو ارتقا بدم. تا اینجای کار هنوز هزینه ای برای تبلیغات یا سایر امورش نکردم. فقط همون هزینه ی هاستینگه. استقبال خیلی خوبی از سایت شده. به شکلی که بیشتر اعضاش از طریق معرفی به همدیگه عضو شدن. روزانه حداقل 150 تا روودی گوگل داره. و بازدید روزانه اش هم حداقل 2000 نفره. البته میدونم این آمار قدری پایینه. اما فکر میکنم برای یه سایت سه ماهه که هنوز هیچ تبلیغی براش نشده خیلی خوب باشه. قصد داشتم قدری جون بگیره تا بعد برای ارتقای اون اقدام کنم. و الان وقتشه که در راستای ادامه ی هدفم برای تبدیل کردنش به یه مرجع جامع اقدام کنم. تا قبل از عید میخوام بدم برام سئو کنن و بعد هم یه پورتال با امکانات و خدمات جامع. خدا رو شکر مدیران خوبی هم همکارم شدن که از بزرگترین شانس های من در این کار هستند. RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - mohammadshamosi - 02-18-2013 06:01 PM (02-18-2013 05:56 PM)پرواز نوشته شده توسط: خیلی وقته تو این تاپیک چیزی ننوشتم. ولی دوست دارم هر ازگاهی بیام و از روال کارم بگم. خدا رو شکر خانم پرواز پیشنهادی هم خدمتتون داشتم یک اسپمر اتوماتیک تهیه کنید و به وبلاگ های به روز شده نظر تبلیغاتی ارسال کنید اینطور آمارتون هم بالاتر میره ، هم انجمن شناخته تر میشه هزینه ای هم براتون نداره موفق باشید ![]() RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - yu3f - 02-18-2013 06:07 PM من هم کلی آدم رو آوردم عضو کردم ![]() ![]() ![]() خدایی سایت خیلی خوبی شده. خسته نباشید می گم. تو جلسات و صحبت ها هم معمولا مثال می زنم شمارو ![]() ![]() |