سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درامد در اینترنت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: درامد در اینترنت (/showthread.php?tid=2440)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: درامد در اینترنت - alicpu - 04-16-2012 03:03 PM

در مورد اینکه سئو چیست . سئو یا همان بهینه سازی سایت یا وبلاگ است . که ما ان را اگر یاد داشته باشیم . انجام می دهیم که باعث می شود . سایت یا وبلاگ ما معروف تر بشود .
مثلا همین نحوه پست دادنی که من در سایت ها توضیح دادم این یک نوع سئو است.
نصب پلاگین all in seo pack روی سیستم ورد پرس و تنظبمات ان
نصب پلاگین نقشه ی سایت ساز در روی سایت
این ها همش سئو هستند.
و حتی سئو ی قالب که اونم مهم است
جواب دوست اولمون نگاه کنید شما می اید در وبلاگتان خوب یک صفحه اضافی می سازید و چگونگی عضویت فرد را هم در گروه یاهو خود را توضیح می دهید . و همین صفحه ی اضافی را هم که ساختید به عنوان پست ثابت می دهید در سایت تا هر کی امد بتواند نگاه کند و وارد ان صفحه اضافی بشود و بتواند عضو گروه شما بشود .
امیدوارم جواب ها را درست داده باشم . و بر اطلاعات عزیزان افزوده باشم .

RE: درامد در اینترنت - sherafati - 04-16-2012 08:12 PM

داش علی اگه برای توضیحات یه سایت نمومنه هم بذاری عالی میشه

RE: درامد در اینترنت - alicpu - 04-16-2012 10:41 PM

در مورد چی نمونه سایت بگذارم . خانم شرافتی

RE: درامد در اینترنت - alicpu - 04-18-2012 01:07 PM

دوستان عزیز نظری پیشنهادی و انتقادی ندارید .
در ضمن برای اون دوست عزیزمون باید بگم که انجمن تنها برای کسب درامد خیلی نمی تواند خوب باشد . چون انجمن بیشتر برای پشتیبانی است . دوست عزیز
مثلا یکی یک سایت می زند و بعد انجمن راه می اندازد و از چند طریق کسب درامد می کند .

RE: درامد در اینترنت - sherafati - 04-18-2012 03:03 PM

مثلا وقتی میگین پیج رنک بالاست یه نمونه سایت هم بذارین که پیج رنکش بالا باشه

RE: درامد در اینترنت - alicpu - 04-18-2012 04:31 PM

سایت پیج رنک بالا دیگه باید نگاه کنید . مثلا سایت پیج رنک بالا زیاد است باید تحقیق کرد . ولی فعلا من وقت این کار را ندارم .
در ضمن الان بیشترین اهمیت را تعداد ای پی که به سایت شما وارد می شود . و ایا این ای پی هدف دار است یا نه است .

RE: درامد در اینترنت - 369369 - 04-18-2012 04:43 PM

خانم شرافتی خیلی شرمنده ولی سوالات شما دیگه خیلی پیش پا افتاده و خیلی ساده و در حد مبتدی هستن . و اصلا به یک مهندسIT نمی خوره که همچین سوالاتی بپرسه .
بهتر نیست این سوالات ساده رو توی اینترنت سرچ کنید تا افرادی مثل جناب alicpu تجربیات خودشون رو بتونن بهتر ارائه کنن ؟
مثلا اینکه منتظرین ایشون یه نمونه سایت پیج رنگ بالا معرفی کنن به شما !!!!!!!!!! در عرض یک ثانیه و به راحتی می تونین توی گوگل سرچ کنین .
بازم ازتون معذرت می خوام ولی خوب دیگه نمیشد نگم .
موضوع تاپیک درآمد از اینترنت هست ولی شده آموزش استفاده از اینترنت از مبتدی تا ...

RE: درامد در اینترنت - sherafati - 04-18-2012 05:09 PM

(04-18-2012 04:43 PM)369369 نوشته شده توسط:  خانم شرافتی خیلی شرمنده ولی سوالات شما دیگه خیلی پیش پا افتاده و خیلی ساده و در حد مبتدی هستن . و اصلا به یک مهندسIT نمی خوره که همچین سوالاتی بپرسه .
بهتر نیست این سوالات ساده رو توی اینترنت سرچ کنید تا افرادی مثل جناب alicpu تجربیات خودشون رو بتونن بهتر ارائه کنن ؟
مثلا اینکه منتظرین ایشون یه نمونه سایت پیج رنگ بالا معرفی کنن به شما !!!!!!!!!! در عرض یک ثانیه و به راحتی می تونین توی گوگل سرچ کنین .
بازم ازتون معذرت می خوام ولی خوب دیگه نمیشد نگم .
موضوع تاپیک درآمد از اینترنت هست ولی شده آموزش استفاده از اینترنت از مبتدی تا ...

DodgyBig Grin
ممنون
من ترم 3هستم هنوز درس اصلسارو هم نرسیدمBlush

RE: درامد در اینترنت - alicpu - 04-18-2012 07:34 PM

دوستان باید تبریک بگویم که سینا تمدن جانشین استیو جابز محروم شد.
و در ضمن نگاه کنید یک موضع برای کسب درامد از اینترنت . ساخت یک چیز و فروش ان است
برای مثال شما یک اموزش درست می کنید که واقعا در ایران کم است و خواهان دارد و برای ان تبلیغ می کنید و بعد به فروش می رسانید . و اگر فقط مثلا 5 تومان سود خالص این محصول باشد و فقط 200 نفر بخرند ان را می شود یک میلیون تومان
دوستان عزیز من منتظرم دوستان عزیز بیایند و بگویند در این مدت که تایپک باز کردم و تا این لحظه از این تایپک چه استفاده های کرده اند .
و بعد یک دوست عزیز بود که در مورد انجمن سوال پرسید نیست کجاست رفته است .

RE: درامد در اینترنت - 369369 - 04-18-2012 11:14 PM

جنابalicpu شما توی یه تاپیک دیگه نوشته بودین که :
با روزی دو ساعت کار در نت درآمدی حدود 400 هزار تومن دارید .
می خوام لطف کنید در این مورد توضیح بدین و دقیقا موضوع رو باز کنید .
ممنون میشم