کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول (/showthread.php?tid=1463) |
RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - jahanagahi - 01-30-2012 11:47 PM امیدوارم انعکاس برنامه های این سمینار مثل بمب در رسانه ها پخش شود. RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - MARYAR - 01-31-2012 12:14 AM سمينار بسيار عالي خواهد بود لطفا دوستاني كه نمي توانند بيايند حتما به مديريت خبر دهند ا اين فرصت به دوستان ديگر داده شود سپاس از دوستان RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - mhe - 01-31-2012 02:12 AM بسيار عالي شد كه بالاخره ميتونم دوستان عزيز را از نزديك ببينم.تا روز 21 بهمن لحظه شماري ميكنم.دوستان عزيزي هم كه در رابطه با طرح بنده همكاري ميكنند اگر برايشان مقدور هست حتما بيايند تا انشالا از نزديك ملاقات وآشنايي و شرح كار داده شود فكر ميكنم از اين فرصت ها كه در يك روز اكثر افراد انجمن در يك جا جمع شوند خيلي كم پيش ميايد پس حتما غنيمت بشماريد.ممنون از ادمين عزيز كه از جان و دل براي اين انجمن زحمت ميكشند. RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - jahanagahi - 01-31-2012 12:15 PM شاید از نادرترین جلسات دنیای مجازی باشد. RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - اقاي ايـــده - 01-31-2012 12:29 PM متاسفانه بخاطر بيماري نميتونم در اين سمينار شركت كنم.ولي دوستان به جاي من نظرات و پيشنهادت خودشون رو ارائه ميكنن و همكاري هاي لازمه رو به نحو احسن انجام ميدهد. فقط اقاي كاظمي اگر امكانش هست.بعد از اتمام سمينار مطالب.مباحث نظرات و پيشنهادات كه مطرح ميشود را در انجمن بطور خلاصه بيان كنيد.تا كساني كه امكان حضور ندارند.كمي با سمينار انجام شده اشنا بشن. RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - dara - 01-31-2012 12:31 PM ممنون از زحمات کامیار عزیز فرصت ایده آلی است . ای کاش همگی امکان شرکت در این سمینار ارزشمند رو داشتند . RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - کامیار کاظمی - 01-31-2012 12:49 PM (01-31-2012 12:29 PM)sajad1441 نوشته شده توسط: متاسفانه بخاطر بيماري نميتونم در اين سمينار شركت كنم.ولي دوستان به جاي من نظرات و پيشنهادت خودشون رو ارائه ميكنن و همكاري هاي لازمه رو به نحو احسن انجام ميدهد. سجاد عزیز طبق صحبت هایی که انجام داده ام قرار است گزارش همایش در ماهنامه خلاقیت به چاپ برسد و به طبع ، گزارش و فایل های آن را سعی میکنیم در انجمن خودمان نیز قرار دهیم. RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - mjdehghani - 01-31-2012 10:32 PM خیلی خوشحال شدم .از تمام زحماتتون ممنون . من ثبت نام کردم . نمی دونم مام از الک شما رد شدیم یانه . اما اگه قسمت بود و برامون دعوتنامه اومد در خدمت هستیم . اما روز 21 بهمن عروسی خواهرم و من تهران هستم . اما من با یک همراه ثبت نام کردم که خانمم رو نوشته بودم . ایشون نمی تونه بیاد . در هر حال اگه اومدنی شدیم که می رسیم خدمتتون اگر هم قسمتمون نشد همراه شما عزیزان باشیم که جای ما هم خالی کنید . باز هم از زحمات بی دریغتون تشکر می کنم RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - ali67 - 02-01-2012 01:18 AM سلام لطفا از سمینار فیلم گرفته شود تا ما اگر جز 100 نفر نبودیم ,بتوانیم استفاده کنیم با احترام RE: کارگاه عملی دوبرابر کردن پول - ashkan.zirak - 02-05-2012 01:48 AM سلام دستتون درد نکنه با این سمیناری که می خواید برگزار کنید |