تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر (/showthread.php?tid=7230) |
RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - فرهاد قربانی - 01-12-2013 10:12 AM (01-12-2013 03:46 AM)Delta.H نوشته شده توسط: خانم معاون هم مدتی است که فعالیت های خود را در انجمن از سر گرفته اند از ایشان بسیار متشکریم حضورشان باعث افزایش انرژی و صمیمیت بین اعضای محترم انجمن شده است.شما هم یکی از اساتید بزرگ این انجمن بزرگ هستید.ما هم بابت تمام زحمات تون از شما سپاس گزاریم. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - mir abbas - 01-12-2013 11:21 AM متشکرم جناب سلمانپور عزیز منصفانه اگر به تاپیکها و نظرات دوستان نگاه کنیم میبینیم که بحمدالله در این جمع هیچگونه حسادت ،تنگ نظری ،غرور،کم محلی و بی اعتنایی و... بین بچه ها وجود ندارد و این به رشد و تعالی همه دوستان و انجمن کمک فراوانی میکند. باز هم از تمام بزرگان و دست اندر کاران و تمامی بچه های عضو این شبکه عظیم تشکر و قدر دانی میکنم. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - HadiMahmoodi - 01-12-2013 11:22 AM من هم از تمامی اعضای انجمن که هر یک به نوبه خود با عضو شدن در این انجمن سهمی در گسترش اون دارن تشکر میکنم. یه تشکر ویژه هم از عزیزانی که روی صندلی داغ نشسته اند میکنم که دیگه آخرشند! همچنین از مدیر دوست داشتنی انجمن و همسر محترمشون، از پدر دلسوز و سنگ زیرین آسیاب انجمن جناب آقای قربانیان بزرگوار که این تاپیک رو ایجاد کردن واسه تشکر، از مدیران و اعضای فعال که دوستان نام بردند. همه و همه گلید. و معنای واقعی: بنی آدم اعضای یکدیگرند... RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - بهداد - 01-12-2013 12:01 PM واقعا از همه ی بزرگان و اعضای فعال و اساتید بینهایت سپاسگذارم حس میکنم جو انجمن در این روزها از سالهای قبل آرام تر و منظم تر ، پر انرژی تر هستش خدایا شکرت و از همه سپاسگذارم RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-12-2013 01:23 PM جناب Delta.H عزیز: فقط می توانم عرض کنم که سپاسگزارم . چه زمانی که تایپیک اگر بمن اعتماد...... که هم کمک و هم راهنمای من بودی و هم محبتهایت در رابطه با شرکت در بیشتر بحثها و پخش انرژی مثبت در فضای عطرآگین انجمن. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - MARYAR - 01-12-2013 01:33 PM بابا اینجا که تشکر بارونیه ها می گما یه خورده همدیگرو تحویل بگیریدددددد ![]() منم از همتون بابت اینکه هستید فقط هستید در این لحظه در این فضا سپاسگذارم RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-12-2013 01:42 PM جناب قاصدی عزیز از رشت. بابت تمام زحمات شما سپاسگزاریم. ممنون از فعالیتهای بسیار خوبتان. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - Haavin - 01-12-2013 02:19 PM چقدر حیف که من این تاپیک زیبا رو اینقدر دیر دیدم. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که آشنایی من با یک جمع پر تلاش هدفمند برجسته شایسته و میلیاردرهای آینده موهبت الهی بود . اینقدر این انجمن برای زندگی من برکات داشت و اینقدر آشنایی با هر کدوم از عزیزان چه پیشکسوتها و چه اعضای جدید تر, کلاس درس بزرگی بود که هزاران سپاس هم کمه .دست تک تک شما عزیزان رو میبوسم.اگر بین عزیزان به خاطر دوری راه نیستم اما قلبم با همه شماست.و میخوام بگم فاز سوم زندگیم رو مدیون حضور در این جامعه فرهیخته هستم .از همگی ممنون RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - zoofanoon - 01-12-2013 02:34 PM (01-12-2013 01:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: جناب قاصدی عزیز از رشت. بابت تمام زحمات شما سپاسگزاریم. ممنون از فعالیتهای بسیار خوبتان.با سلام ، جناب قربانيان عزيز ، تشويقهاي شما ما را به وجد مي آورد ، ضمن اينكه بايد عرض كنم كه هر وقت كه بيرون كاري نداشته باشم از اين انجمن دست نمي كشم . ![]() RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - sir-mahyar - 01-12-2013 03:31 PM من هم از تمامی عزیزانی که در این انجمن خالصانه زحمت می کشن تشکر می کنم به خصوص جناب استاد قربانیان و استاد نامی و استاد بهداد که تجربیات ارزندهشون رو در اختیار ما میگذارند تشکر از ادمین عزیز جناب کاظمی و تشکر ویژه از اقای فرهاد فربانی که واقعا برادرانه دارن بهم کمک می کنن و یکی از اصلی ترین اشخاصی هستن که باعث پیشرفتم شدن و تشکر از همه دوستان دیگر که واقعا فضای انجمن به فوق العاده ترین فضای اینترنت تبدیل کردن ![]() خدایا شکرت |