سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کارآفرینان برتر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: کارآفرینان برتر (/showthread.php?tid=6663)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: مصاحبه با مستر دیزی اولین فست فود ایرانی - soltan_sal - 01-23-2013 09:11 AM

(01-20-2013 12:39 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط:  در اصفهان فروشگاهي هست به نام كوكو سرا
حدود 10 منو از كوكو داره
طعم خوبي هم داره
آشپزی من خیلی خوب است چند وقتی است که دوستان اصرار دارند که اغذیه و یا کوکوهای مختلف درست کنم بنظر دوستان اگر یه مغازه مثلا همین کوکوسرا بزنم جواب میدهد یا نه. شما به این جور غذاها علاقه دارید یا نه؟

RE: کارآفرینان برتر - yu3f - 01-23-2013 10:31 AM

در شمال شهرستان بابل یک شامی و کوکو فروشی هست اسمش یادم رفت. ۲۰-۳۰ متر پایین تر از میدان شهدا.
اولین گزینه برای غذای سالم و خوشمزه فست فودی آنجاست. معمولا برای گرفتن یک ساندویچ باید صف ایستاد. البته ۴-۵ ماهی هست ک نرفته ام. نمیدانم هنوز هست یا نه. اما همیشه شلوغ بود. Yosef.gif

RE: کارآفرینان برتر - jahanagahi - 01-23-2013 07:16 PM

(01-23-2013 01:17 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  بارها از خود سئوال میکنیم با توجه به این وضعیت بد مادی که ما داریم می شود موفق شد؟
من که یک کارگر ساده هستم می توانم ثروتمند شوم؟
از نظر خانوادگی در حد متوسط هستم می شود من میلیاردر شوم
و هزاران سئوال دیگر
لطف کنید این گنجنامه را مطالعه فرمائید .من بشما قول می دهم تحول عظیمی در شما ایجاد می شود.
در تایپیک اگر بمن اعتماد داری عرض کردم حداکثر سه ماه طول میکشد تا نگرشهایتان عوض شود و ذهن ساخته شده و ثروتمند, شما را بطرف حرکتهای کاری سوق دهد.
اینک این تایپیک نیز چنان تغییری در شما عزیزان به وجود می آورد که متعجب خواهید شد.

با مطالعه این تایپیک از همه سئوالات خود جواب میگیرید.