من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو (/showthread.php?tid=4499) |
RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - sedaybaran - 11-10-2012 11:35 PM سلام اسم سايتتون چيه؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 11-11-2012 09:37 PM باز من اومدم با یه نگرانی جدید!!!!!!!! شدیدا رفتم تو فکر اینکه نکنه اینهمه زحمت کشیدم یه هو سایتم رو ف/ی/ل/ت/ر کنن؟ موضوع سایتمم حساسه!(تناسب اندام و زیبایی" کسی میتونه راهنماییم کنه چیکار کنم که این مشکل پیش نیاد؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - M3HDI - 11-11-2012 11:34 PM سایت رو در ساماندهی ثبت کنید حداقلش اینه که قبل از ف/ی/ل/ت/ر شدن بهتون اخطار بدن اما هیچ حساب و کتابی هم نداره RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 11-11-2012 11:49 PM ممنونم. امشب ثبت کردم. چند روز طول میکشه تا تایید کنن؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 11-15-2012 01:16 PM اومدم یه نمودار از هفت روز انجمنم بهتون نشون بدم. البته شروع رسمیش از 20 آبان بود ![]() تا اینجا هیچی برای تبلیغات هزینه نکردم. کارهایی انجام دادم اما همه رو خودم شخصا و با همین میزان وقت محدودم انجام دادم. تازه هاستم هم به دلیل جابجایی سرور سرعت پایینی داشت. ان شاالله از یک هفته ی دیگه یه تبلیغات حسابی خواهم کرد. چون میخوام اول با همین تعداد کاربر سایت رونق بگیره تا بعد ان شاالله. تا اینجا 64 نفر عضو شدن. تا این لحظه 180 موضوع، 561 نوشته، 65 کاربر و 63 کاربر فعال داره نظر شما چیه؟ RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - M3HDI - 11-15-2012 02:16 PM خیلی عالیه لطفا پیگیر ثبت در ساماندهی باشید ( اگر قرار باشه کد در سایت بزارید که زمان ثبت منوط به شماست و الا یک ساعته ثبت میشه) - همچنین روی در رو دیوار سایتتون بنویسید این سایت در ساماندهی ثبت شده است - و هم چنین یه سری تذکرات منکراتی رو هم همون اول به صورت حرفه ای ( طوری که به کسی برنخوره) گوشزد کنید RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - بيلا بالا - 11-15-2012 02:22 PM شروع به کار شمارا تبریک عرض میکنم RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 11-19-2012 11:17 AM دوستان اینجا کیا از سئو اطلاعات دارن میخوام چند تا سوال کلی بپرسم؟ کاربران عضو سایتم در عرض ده روز از 100 تا رد شدن. RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - mj47060 - 11-23-2012 03:15 PM منم میخوام سایتتون رو ببینم .... برای پی ام کنید پلیز RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 11-28-2012 11:58 AM یه سوال دارم. الان انجمن من روی تناسب و اندام، زیبایی و روانشناسی متمرکز شده و داره جون میگیره. یه بخش هنری هم به تازگی بهش اضافه کردم. همونطور که میدونید مخاطبان اصلی این مباحث معمولا خانم ها هستند. هر چند چندتا عضو آقاهم داریم. منتها میخوام بدونم به نظرتون اگر سایت رو به سمت مسایل عمومی تر این قشر، گسترش بدم به نفع خواهد بود یا ضرر؟ مثلا بخش های عمومی و تفریحی و... |