تغییر رتبه کاربری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: تغییر رتبه کاربری (/showthread.php?tid=2231) |
RE: تغییر رتبه کاربری - درناز - 07-29-2012 02:48 PM استااااااااااااد عزیز تبریک میگم. RE: تغییر رتبه کاربری - vahid61 - 07-29-2012 04:36 PM من هم تبریک میگم RE: تغییر رتبه کاربری - m_grate29 - 07-29-2012 06:38 PM ممنون از لطف همه ی عزیزان امیدوارم قدمی برای بهتر شدن انجمن و آموزش هایی درباره با تجارت بدهم و میخواهم در آینده ی نزدیک به آموزش رویه ی گمرک و ترخیض کالا که یک رشته ی بسیار پولساز هست بپردازم امیدوارم بتونم زحمات تک تک دوستان و علی الخصوص آقای کاظمی رو هر چند ناچیز جبران کنم RE: تغییر رتبه کاربری - P@RSA - 07-30-2012 12:55 AM تبريك ميگم خدمت دوستان عزيزم احمدآقا و محمدآقاي گل. اميدوارم بتوانيم از تجربيات باارزششان بيش ازپيش استفاده كنيم.از آقا كاميار هم بخاطر اين حركت خوب ممنونم. RE: تغییر رتبه کاربری - کامیار کاظمی - 09-16-2012 12:51 AM باسلام جناب قربانیان (jahanagahi) عزیز به علت زحمات زیادشان در راهنمایی و مشاوره اعضای انجمن و مطلع کردن اعضا از تجربیات بسیار ارزشمندشان در این مدت، به "استاد بزرگ" تغییر رتبه دادند. باتشکر از ایشان RE: تغییر رتبه کاربری - jahanagahi - 09-16-2012 01:04 AM به عزیزانی که واقعا به حق رتبه دریافت کرده اند صمیمانه تبریک عرض میکنم.ادمین عزیز ضمن اداره انجمن در زمانهای مختلف چنان انرژِ ی مثبت به انجمن تزریق میکند که انجمن سراسر شور و اشتیاق برای یاد دهی و یادگیری می شود. از عنوانی که بمن داده شده ممنونم و امیدوارم بتوانم بنحو احسن موثر باشم. RE: تغییر رتبه کاربری - goldmen - 09-16-2012 08:58 AM آقاي قرباني جوان هميشگي انجمن تبريك ميگم بهتون RE: تغییر رتبه کاربری - f.jafarankorjan - 09-16-2012 09:16 AM سلام به استاد بزرگ جناب قربانیان. تبریکات بنده حقیر رو پذیرا باشید. واقعا با زحماتی که می کشید و و وقت و دقتی که برای راهنمایی ما صرف میکنید لایق این عنوان هستید. آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون را برای حضرتعالی دارم. ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - dara - 09-16-2012 09:36 AM من هم به جناب آقای قربانیان گرامی شادباش می گویم امیدوارم کاربران انجمن ار تجربیات ارزشمند شما بیشتر بهره مند بشوند . RE: تغییر رتبه کاربری - jahanagahi - 09-16-2012 03:01 PM از همه عزیزان ممنونم.امیدوارم بتوانم خدمتی انجام دهم.ضمنا بیشتر عزیزان برایم پیغام خصوصی فرستاده و می فرستند که البته من در جواب دادن کوتاهی نکرده ام .حتی زمانی هم که بعلت برنامه های کاری نمی توانستم به انجمن سر بزنم , برای جواب پیغام خصوصی عزیزان به انجمن مراجعه و جواب را ارسال کرده ام.تقاضا دارم سئوالات عمومی را در انجمن مطرح تا همه عزیزان درجریان جواب آن بوده و خود نیز راهنمائیهای خود را بنویسند.موفقتر باشید. |