سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176)
+---- موضوع: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر (/showthread.php?tid=7230)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - مهدی 1 - 12-18-2012 01:36 PM

با درود

حقیقتا حرفی برای گفتن نیست با اینکه با تاپیک هایی با این مضمون موافق نیستم ولی از همه دوستان و بزرگانی که خالصانه و خاضعانه (خازعانه!) بدون چشم داشت مادی و معنوی داشته هایشان را هر چند اندک در اختیار هم زبانانشون قرار می دن تشکر می کنم . از استاد قربانیان هم تشکر ویژه دارم که پدرانه حواسشون به همه بچه هاشون هست .

همگی سربلند ، پیروز و خوش و خرم باشید

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - mir abbas - 12-18-2012 02:27 PM

من هم به نوبه خودم از تمامی اعضاء انجمن بخصوص بزرگان محترم تشکر میکنم بخصوص از تمامی کسانی که فعالانه به تمام تاپیکها سر میزنند و جایی که نیاز باشد راهنمایی میکنند .

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - m_grate29 - 12-18-2012 05:41 PM

از همه ی عزیزان انرژی زیادی میگیرم و از همه ی آنها تشکر خالصانه میکنم.
دوست ندارم کسی رو نام ببرم چون میترسم از قلم بیفته ...
نه تنها از فعالین انجمن بلکه با کسانی که کار گروهی میکنم از اعضای انجمن انرژی بسیاری میگیرم.
و در آخر سپاس از همه ی عزیزان

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - nami - 12-18-2012 06:09 PM

با سلام و سپاس

ممنون از تاپیک زیبا و بجا . استاد باز هم سپاسگزارم.

خداوندا ریشه حسادت را در من خشک کن.

خداوندا آداب تقدیر و تشکر را جزو صفاتم قرار بده.

خداوندا همه عزیزانی که برای ارتقاء کشور و در کل بشریت تلاش می کنند را عمری بابرکت،باعزت،با سلامت و باآرامش عطا فرما.

از همه بزرگوارانی که در این انجمن بزرگ ،بدون چشم داشت ، وقت می گذارند،
به نوبه خودم به عنوان عضو کوچک سپاسگزام.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - صدفی - 12-18-2012 11:17 PM

به عنوان یه عضو کوچک این انجمن من هم از همه عزیزان فعال تشکر میکنم
ممنون از همه

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - ahmad rezaee - 12-19-2012 01:12 AM

تا وقت نگذشته من هم از دوستان عزیزی که به هر نحوی موجبات رشد و تعالی انجمن را فراهم می کنند تشکر می کنم .

دوستانی که با سرکشی روزانه - با خواندن مطالب - با زدن دکمه سپاس - با دادن امتیاز - با ایجاد پست های چالش برانگیز و پر معنی و گاه مفرح وقت می گذارند و رونق انجمن را فراهم می آورند شایسته تقدی و سپاس هستند .

من خودم گاهی در بین اوقات فراغت کاری می توانم مطلبی را که در ذهن دارم تایپ کنم و شب در انجمن قرار دهم و خیلی خوب می فهمم ، استادان و اعضایی که در انجمن وقت می گذارند چقدر لطف و علاقه مندی به دوستان دارند .

اگر این رویه خوب ادامه داشته باشد انشاءالله بزودی شاهد به ثمر نشستن و رشد مالی و اخلاقی همه دوستان خواهیم بود .

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-12-2013 02:28 AM

استاد نامی عزیز
هر زمانی مطلبی در انجمن می نویسند دنیای انرژی مثبت در درون انجمن منفجر می شود.
البته این نوشته های استاد عزیز در ذهن حک می شود و ناخودآگاه در آینده به نتیجه می رسد.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - mohajer.my - 01-12-2013 02:58 AM

درود بر دوستان گرامی
من هم از تمامی اعضای فعال انجمن که واقعاً تلاش بی وقفه ای در پیشبرد اهداف این انجمن دارند سپاسگزاری میکنم و خوشحالم که میتونم از مطالب ارزنده دوستان استفاده کنم
سپاسگزارم

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - Delta.H - 01-12-2013 03:46 AM

خانم معاون هم مدتی است که فعالیت های خود را در انجمن از سر گرفته اند از ایشان بسیار متشکریم حضورشان باعث افزایش انرژی و صمیمیت بین اعضای محترم انجمن شده است.
مجید (...) عزیز هم به رقم اینکه مدتی پیش اعلام کرده بود که حضور کمرنگتری در انجمن خواهد داشت اما چون دل نازنینش با بچه های انجمن است نمیتواند از اینجا دل بکند لذا حضوری نامحسوس داشته و همچون گشت نامحسوس هر جا که لازم باشد وارد عمل میشود...Big Grin
از مجید دوست داشتنی هم سپاسگذاریم و به او می گوییم عزیزم خودتو اذیت نکن ما از حضورت خبر داریمBig Grin

آقای فرهاد قربانی هم از اعضای بسیار فعال و پر انرژی هستند البته همراه با دار و دسته! زحمات این عزیز هم شایسته تقدیر و تشکر است حقیقتاً بنده همه مطالب ایشان را با علاقه میخوانم.

آقای میرعباس خالدی هم ماشالله بسیار فعال هستند و "سپاس" ایشان در بیشتر تاپیک ها و پستها نشان دهنده مطالعه اکثر مطالب انجمن است همچنین ایشان مطالب بسیار مفید و پاسخهای عالی قرار میدهند از این برادر محترم هم صمیمانه تشکر میکنیم.

و البته تشکر همیشگی از اساتید عزیز(استاد قربانیان، m_grate،goldman،یوسف، بهداد) مدیران محترم، ناظمین و همۀ اعضای جدید و قدیمِ فعال و تشکر ویژه و مخصوص از عزیزانی که با عضویت در بخش VIP نسبت به انجمن احساس مسئولیت بیشتری دارند.

ارادتمند همه شما هستم.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - فرهاد قربانی - 01-12-2013 09:54 AM

از همه عزیزان انجمن بخاطر زحماتشان کمال تشکر را دارم.

چاکرپیچیم7777777777777777