دوره آموزشی زعفران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دوره آموزشی زعفران (/showthread.php?tid=6888) |
RE: دوره آموزشی زعفران - iranboy - 08-12-2013 12:51 AM سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. تا اونجایی که من اطلاع دارم و شنیدم زعفران فقط در شهر مشهد و کاشان خوب به ثمر میاد و میخواستم اساتید بگن این شنیده من صحت داره یا نه زعفران در هر جایی و هر زمینی خوب به ثمر میاد؟ زعفران میشه کشت گلخانه ای کرد؟ ممنون. RE: دوره آموزشی زعفران - مهدی 1 - 08-12-2013 11:13 AM (08-12-2013 12:51 AM)iranboy نوشته شده توسط: سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. این تاپیک را مطالعه کنید http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9206 دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 08-15-2013 12:27 AM آخرین خبر: این دوره به طور صد در صد در شهریور برگزار میشه. آخرین مهلت برای ثبت نام 30 مرداد هست. دوستانی که مایل هستند در دوره شرکت کنند بگند تا راهنمایی کنم. RE: دوره آموزشی زعفران - jahanagahi - 08-15-2013 05:41 AM (08-15-2013 12:27 AM)Pasha2 نوشته شده توسط: آخرین خبر: شرایط و مبلغ را در این تایپیک اعلام فرمائید.ممنون. RE: دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 08-15-2013 10:47 PM زمان تشکیل کلاس شهریور 1392 شهریه: 200 هزار تومان دوره 10 روزه هست که به صورت فشرده هم قابل برگزاری هست. به طور مثال در 5 روز. مدرک دوره توسط وزارت کشاورزی استان تایید میشود. موضوعات کاربردی هستند و به طور خلاصه عبارت هستند از: آشنایی با زعفران اهمیت اقتصادی ارزش غذایی آشنایی با ارقام زعفران آشنایی با مناطق کاشت آشنایی با کاشت و داشت زعفران شیوه برداشت و جمع آوری زعفران شیوه خشک کردن زعفران شیوه نگهداری زعفران شیوه بسته بندی و نگهداری پس از بسته بندی آشنایی با انواع روش های بسته بندی زعفران شیوه قیمت گذاری و فروش زعفران اطلاعات مجری دوره: kargostarkaraj.com محل ثبت نام: کرج - خیابان بهشتی - میدان شهدا - جنب موسسه عسگریه - مجتمع سلوک - طبقه 2 - واحد 14 - آموزشگاه کارگستر 32285541 - 026[/color] دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 08-22-2013 01:34 PM دوستانی که میخواهند در کلاس شرکت کنند، اسم و شماره تلفن شون رو برای من پیغام خصوصی کنند. دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 09-13-2013 01:08 AM دوستانی که علاقه مند هستند، هر چه سریعتر به من خبر بدهند. نام و شماره تلفن را برای من پیغام کنید. RE: دوره آموزشی زعفران - amin2002hs - 09-16-2013 02:28 AM (08-12-2013 12:51 AM)iranboy نوشته شده توسط: سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. سلام دوست من. البته من استاد نیستم ولی بعنوان عضو کوچکی از این سایت پربار خدمتتان عرض می کنم که خانواده های فراوانی در شهرستانهای تربت حیدریه، قائنات، فردوس، گناباد، بجستان، سرایان، بیرجند و کاشمر در استانهای خراسان(با تولید حدود 170 تن زعفران در سال) از این محصول روزگار میگذرانند. سالیانه حدود 250 تن زعفران در جهان تولید می شود که ایران با تولید 230 تن زعفران مقام اول را از نظر کیفیت و کمیت در جهان به خود اختصاص داده است. از 230 تن زعفران بدست آمده در ایران، حدود 30 تن به مصرف داخل و 200 تن دیگر به بیش از یکصد کشور دنیا صادر می شود. اخیرا سرمایه گذارانی از کشور اسپانیا در تربت حیدریه و زاوه سرمایه گذاری انجام دادهاند. هر چند که سطح زیرکشت زعفران بالاست ولی عملکرد تولید این محصول در کشور ما پایین است. بطور سنتی از هر هکتار 3 تا 4 کیلوگرم زعفران برداشت می شود که امیدوارم با انجام طرح هایی نظیر کشت پیازهای درشت با وزن 8 تا 12 گرم و بصورت تسبیحی(دانه ای)، راندمان زمین بالاتر رود. هر کشاورز برای بدست آوردن یک کیلوگرم زعفران خشک، باید حدود 75 تا 78 کیلوگرم گل زعفران(=150هزار عدد گل) را جمع آوری کند که البته تولید، جمع آوری و جداسازی زعفران از این میزان گل، رنج و سختی خاص خود را به دنبال دارد. زعفران در نقاطی که دارای زمستانهای ملایم و تابستان گرم و خشک باشد بخوبی می روید. مقاومت زعفران در مقابل سرما زیاد است و لیکن چون دوران رشد آن مصادف با پائیز و زمستان و اوایل بهار است طبعا در این زمان به هوای مناسب و معتدلی نیاز دارد. در دوره خواب یا استراحت گیاه (تابستان) بارندگی یا آبیاری برای آن مضر است و باعث پوسیدگی و ازبین رفتن پیاز آن می شود. بنابراین کشت و کار آن در مناطق گیلان و مازندران و مناطق گرم جنوب کشور معمول نیست. حداکثر دمای قابل تحمل این گیاه بین 35 تا 40 درجه سانتی گراد می باشد. خاک زمین باید سبک یا ترکیبی از شن و رس باشد. زمین های حاصلخیز و زهکشی شده و آهک دار که PH آن بین 7 تا 8 باشد بر زمین های شور، فقیر و مرطوب و اسیدی ترجیح دارد. زعفران در زمین هائیکه دارای قلوه سنگ یا علف های هرز یا مواد آلی پوسیده نشده باشد محصول خوبی نمی دهد. کشت گلخانه ای رو تاحالا در تربت حیدریه و یا شهرستانهای دیگری که سطح زیر کشت بالایی دارن، ندیدم. درصورتیکه گلخانه دارین قسمت کوچیکی رو میتونین برای تجربه بکارین. شاید خوب جواب داد! پاینده باشید ـ تربت حیدریه ـ حبیبی 8571 109 0915 RE: دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 09-17-2013 09:24 PM (09-16-2013 02:28 AM)amin2002hs نوشته شده توسط: اخیرا سرمایه گذارانی از کشور اسپانیا در تربت حیدریه و زاوه سرمایه گذاری انجام دادهاند. هر چند که سطح زیرکشت زعفران بالاست ولی عملکرد تولید این محصول در کشور ما پایین است. بطور سنتی از هر هکتار 3 تا 4 کیلوگرم زعفران برداشت می شود که امیدوارم با انجام طرح هایی نظیر کشت پیازهای درشت با وزن 8 تا 12 گرم و بصورت تسبیحی(دانه ای)، راندمان زمین بالاتر رود. در مورد محصولات کشاورزی که با طرح های این چنینی محصولات زمین را افزایش می دهند، خود محصول هم ممکن است تحت تاثیر قرار میگرد. چه تضمینی هست که این طرح ها کیفیت و خاصیت زعفران ایرانی که طبیعی هست را تحت شعاع قرار ندهد و آنرا ضایع نکند. از کجا معلوم این پیازهای درشت دستکاری ژنتیکی یا غیر ژنتیک نشده باشند؟ RE: دوره آموزشی زعفران - مهدی 1 - 09-17-2013 09:30 PM (09-16-2013 02:28 AM)amin2002hs نوشته شده توسط:(08-12-2013 12:51 AM)iranboy نوشته شده توسط: سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. امین جان ، در رابطه با آب زعفران هم چیزی می دونی ، با آب لب شور هم جواب می ده یا نه ؟ |