پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. (/showthread.php?tid=5982) |
RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - habib tousi - 01-25-2013 11:57 PM استاد عزیز من قصد جسارت و بی احترامی نداشتم. و شما حتی بیشتر از چیزی که ما فکر میکنیم به ما و انجمن کمک میکنید.این چه حرفیه انشاالله 100 سال دیگه زنده باشید و اونی که شایسته مرگه منم که شما رو ناراحت کردم.اگه این اشتباهات نباشد که پخته نمیشویم.به هر حال شما استاد ما هستیدو بزرگوار ما رو حلال کنید و همیجا جلوی همه دوستان از شما معذرت خواهی میکنم که باعث رنجشتون شدم و قول میدم هیچ وقت در مورد حرفای شما اظهار نظر نکنم و در ضمن اینکه گفتید کاری به زندگی دوستان ندارم مزه تلخی برای من داشت و اینو یقین بدانید که راهنمایی های شما تمام و کمال برای من و دوستانم سود و منفعت بوده نه ضرر یا حق RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - aria898210 - 02-01-2014 10:45 PM کجاییند مردان بی ادعا .... RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - jahanagahi - 02-02-2014 12:16 AM (02-01-2014 10:45 PM)Ehsan555k نوشته شده توسط: کجاییند مردان بی ادعا .... احسان جان متاسفانه منظور شما را متوجه نشدم. هم من هستم هم ادمین عزیز هست و هم همه عزیزانی که در این تایپیک قلم زده اند. اگر مسئله ای هست بفرمائید. RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - hamid.h - 02-02-2014 12:32 AM گفتنی ها رو دوستان عزیز بین کردند... واقعا انقد دوستان خوب می نویسند ماشالا که دیگه آدم روش نمیشه چیزی بنویسه... ما هم که بجز تشکر زدن زیر بیانات عزیزان کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم واقعا از تمام دوستان و استاد عزیز جناب قربانیان دوست داشتنی و و اقعا نمیدوووونم چی بگم تشکر ویژه میکنم.... ممنون بابت همه چی استاد ![]() RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - alma - 02-02-2014 08:55 AM واقعا کلمات برای توصیف ارزش و خوبی شما قاصرند فقط میتونم بگم "استاد دوستتون دارم قد یه دنیا " پاینده باشید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - aria898210 - 02-02-2014 10:38 AM (02-02-2014 12:16 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:با سلام خدمت پدر و استاد عزیزم آقای قربانیان(02-01-2014 10:45 PM)Ehsan555k نوشته شده توسط: کجاییند مردان بی ادعا .... عذرخواهی میکنم از اینکه نتوانستم مطلبم را درست و بطور دقیق متوجه شما استاد بزرگوار و گرامی کنم. (کجایند مردان بی ادعا...) در مدح و ستایش بزرگانی چون شماست که همیشه با سخنان بجا و مطالب گهربارتان ما را در مسیر مستقیم قرار داده اید. در قلب ما جای دارید استاد ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - feriman - 02-06-2014 02:00 PM جناب قربانیان واقعا از شما ممنونم برای راهنمایی هاتون و این روحیه و انرژی خوبتون که می خواید به همه انتقال بدید من وقتی شماره شما رو گرفتم برای راهنمایی اصلا فکر نمیکردم پاسخ بدید و یا اینکه این همه وقت بگذارید برای من . واقعا خیلی بزرگوار و مهربون و بخشنده و ... دیگه لغتی پیدا نمیکنم که بتونه یه ذره ای از وجود شما رو هم حتی وصف کنه خیلی ماهید عمو جون ![]() RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - Fela.Want - 02-06-2014 03:34 PM با درود بر استاد گرانقدر و دوست داشتنی خودم من افتخار بودن در کنار شما رو نداشتم و افتخاری بوده برام که از طریق خطوط تلفن با شما دمی سخن گفته ام از آن همه شوق و ذوقتون برای پاسخگویی سپاسگزارم استاد خوش قلبم ثروت شما قلب پاک شماست شما الگوی من هستید و یکی از هدفهای من اینه که در سن 40 سالگی به دانش و تجربه شما دست پیدا کنم من همواره با دیدن پستهای خوب شما انرژی زیادی دریافت می کنم و از اینکه شما تندرست و شاداب هستید همیشه خدا را شکر می کنم استاد خوبم عاشقتم RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - aria898210 - 02-06-2014 05:36 PM (02-06-2014 03:34 PM)Fela.Want نوشته شده توسط: با درود بر استاد گرانقدر و دوست داشتنی خودمبا درود فراوان دوست عزیز من به شما حسودیم میشه. لااقل شما صدای استاد را شنیده اید. من از راه دور دستهای قلم زن استاد عشق را میبوسم. خط طلاییشان که حاصل عمر خویش است را با کوچکترین چشم داشتی مینگارند. 9000 ارسال یعنی کل علم، کل دانش، کل تجربه، کل مهربانی و .... یکی از آرزوهایم اینه که در اولین جلسه حضوری این بزرگوار را ملاقات کنم. استاد در قلب ما جای داری ![]() با سپاس |