سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ (/showthread.php?tid=1393)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - hemmat - 05-18-2014 11:58 AM

یه چیز بگم به خودم :
اینایی که واقعا میلیاردر شدن همش به پول فکر نکردن بیشتر دنبال تخصص خودشون و عشق و علاقشون و خدمت رفتن پول خودش اومده (مگه اینکه خلافش ثابت بشه!)
نگاه کردن به پولدارها و حسرت خوردن یا نخوردن و تصمیم گرفتن برای میلیاردر شدن آیا یه کم به خاطر حسادت نیست ؟! بعضی وقتها حسادت هم باعث پیگیری و رسیدن به یک چیز میشه اما تا یک حد محدود.
شاید بشه گفت استمرار و موفقیت واقعی در کار با عشق و علاقه و زحمت کشیدن به وجود میاد و برکت داره.

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - شاهرخی49 - 05-18-2014 06:14 PM

[align=right]سلام:
انسان معمولا" و ذاتا" تابع زور است
شاید اگر کارخانه بنز هم در محیطی انحصاری مثل کشور عزیزمان ایران قرار می گرفت محصولی در حد و اندازه تولیدات بی کیفیت وطنی می ساخت
ولی محیط پر رقابت در کشورهای مترقی می طلبد که کیفیت بالا و بالاتر بروددر غیر این صورت ورشکسته و از مدار تولید خارج می شوند
آقای قرائتی می گفت اگر به شما بگویند چند کیلومتر می توانی بدوی؟
حداکثر چند صد متر را نام می بری ولی اگر آدم را گرگ دنبال کند به یقین چند کیلومتر انسان می دود
پس اگر ما نتوانیم نیاز به کسب در آمد را در ذهنمان مجسم کنیم یقینا" نمی توانیم در راستای بدست آوردن ثروت حرکت کنیم
من اهل شمالم
زمین ها معطل مانده
البته نه بیکار ولی راندمان خوبی از زمین گرفته نمی شود
مالکین اکثرا"پیر و با علم بهره وری بیگانه
جوانها متفکر و موفق هم اکثرا" پرتوان ولی چون در آغار جوانی هستند بدون زمین
خروجی کار زمین های معطلی است که فقط شالی(برنج) می کارند یا باغ تامسون و استحصال مرکبات که بدلیل سیاست گذاری غلط دول کریمه قیمتش مفته
ولی خیلی جای کار داره
و به نظر من کشت ارگانیک محصولات کشاورزی و بهره برداری و کشت محصولات با ارزش افزوده بالا و آبیاری قطره ای و تحت فشار بسیار موثر و کارگشاست
به نظرم اگر بتوان از فرمول بالا و مشورت با کشاورزان نمونه و متخصصین بخش ترویج سازمان جهاد کشاورزی بهره برد فوق العاده است (رزقی حلال و طیب)
و چون قیمت زمین برآیندی از درآمد زمین است بنظرم برای این جور کارها خیلی جاها قیمت زمین بنظرم مفته
به قول دوستی از شهر اصفهان:
بعضی ها مخشان را آکبند می فرستند توی گور[/align]
منظورش این بود که باید و شاید از فکرشان استفاده نمی کنند
موفق و پیروز باشید شاد زی مهر افزون10_004

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - زرین خیز - 05-22-2014 11:10 AM

با سلام
من به واسطه کارم چند مورد با آلمانیها تماس نزدیک داشتم اولا آنها بشدت از تولیدات خودشان حمایت میکنند و در ثانی واقلا گروه گرا میباشند ولی ما در ایران میخواهیم وسیله را هر جور ساخته و به پول نزدیک کنیم حالا هر بلایی که سر خریدار آمد خیلی برای ما مهم نیست حالا میتوانیم به عامه مردم نگاه نکنیم و در جمع نسبتا کوچک میلیادر ها به کیفیت کالا ها دقت کنیم و این را سرلو حه کارمان قرار بدهیم و مطمئن باشیم نتیجه فوق العاده خواهد بود

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - abdolhossein - 05-22-2014 11:20 AM

به نظرم روش اصلی ثروت مند شدن همان روشی است که در کتاب رازهای رسیدن به موفقیت و ثروت آمده است و عبارت است از پس انداز + سرمایه گذاری.
سایر روش ها همگی به این روش بر می گردد.

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - hamid.h - 05-22-2014 12:04 PM

(04-06-2012 12:32 AM)صدفی نوشته شده توسط:  با سلام
من هم معتقد هستم هر انسانی برای کاری ساخته شده تا توسط اون کار و راه به موفقیت و ثروت برسه من 10 سال سابقه مدیریت انبار قطعات رو داشتم ولی سال پیش به این نتیجه ریسدم که این کار برای من ساخته نشده هرچند که تبحر خاصی پیدا کرده بودم از شرکت سونی استعفا دادم و دفتر آژانس سرویس مدارس افتتاح کردم چون به این نتیجه رسیدم من برای کار اداری و کارمندی ساخته نشده و خدا را شکر که در کارم موفق شدم یعنی صحبت همه عزیزان درست است که می گویند هر کسی برای کاری ساخته شده است

براستی "شجاعت " شما قابل تحسینه....
باور کنید...
افرادی رو میشناسم که ماهها و سالهاست که به این موضوع فکر میکنن ولی جرات ندارن اقدام بکنن

موفق باشید10_004

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - mohsenrr - 07-02-2014 10:26 AM

سلام
برای ثروتمند شدن ابتدا باید توانایی های خودمون رو پیدا کنیم و در راستای آن قدم برداریم

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - هادی سرگزی - 02-23-2015 07:39 PM

با سلام به همه دوستان
من عضو جدید
این انجمن هستم و این اولین ارتباط من با دوستان جدیدم هست و انشاالله که همه به کمک هم بتونیم این راه سخت ولی آسون رو پشت سر بگذاریم و بتونیم یک دسته چک به مبلغ یک میلیارد تومان به عنوان هدیه برای خودمون بکشیم . بزودی
اما اینکه چگونه می توان به روش خود ثروتمند شد ؟
لازمه که بگم باید مثل اونایی که ثروتمند هستند فکر کنیم و عمل کنیم اما راهی رو که هیچ ثروتمندی هنوز نرفته و مخصوص خودمون هست رو بریم .!Idea

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - secret.t9 - 02-23-2015 10:18 PM

(01-04-2014 03:55 PM)رایا نوشته شده توسط:  
(12-28-2011 11:59 AM)koroshparsi نوشته شده توسط:  درود
من همیشه دوست داشتم یه محصول منحصربفردی رو تولید کنم حتی اگه قبلا تولید شده باشه دوست دارم اونو به بهترین نحو و با کیفیتترین صورت ارائه بدم.
و دنبال این هستم که اون محصول چی باشه که به شرایط من بخوره.
تا حالا همه شرایطی که به ذهنم رسیده رو بررسی کردم و با توجه به شرایط موجود بهترین محصولو توسعه کارگاه تولیدی پدرم (تولید کفش چرم دست دوز) و یکی دیگه ساخت آپارتمانهای کوچک هستش.
حالا هر کدوم که شرایطش مهیا بشه.

بدرود

سلام
منم کیف چرمی میدوزم.کیف وکفش ازنیازهای همیشگی انسان هاست.برای فروش و درامد بهتر کیفیت و طرح کار خیلی مهم هست.
موفق باشید

به نظرم خوبه که کسایی که زمینه فعالیتشون مشابه هست با هم در ارتباط باشن و به هم در فروش بیشتر کمک کنن، من هم کار چرم دوزی انجام میدم ولی نمیخوام فروشم مثل اطرافیانم باشه و مثل همه یه راه تکراری رو برم و به طریقه فروش متفاوت تری فکر میکنم و امیدوارم که بتونم موفق بشم.
ممنون میشم بقیه هم راهنماییم کنن.

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - arna - 08-13-2015 01:19 PM

(12-20-2011 09:43 PM)مهتاب نوشته شده توسط:  من معتقدم هر انسانی از روز ازل با یک هدف بدنیا اومده .هر کدوم از ما برای یک کار بدنیا اومدیم اگر خودمون باشیم مثل اینکه داریم تو جریان آب شنا می کنیم راحت به مقصد میرسیم اما اگه راه اشتباهی رو انتخاب کنیم داریم در خلاف جریان آب شنا می کنیم به مقصد رسیدن خیلی سخته .تازه اگه با کلی تلاش به مقصد برسیم متاسفانه ممکنه بازم خوشحال نباشیم چونه شاید جایی که بهش رسیدیم جایگاه حقیقی ما نباشه.
جریان ابی که ازش صحبت کردم همون ارتعاشات کائنات اگه با هاش همسو بشیم دیگه همه چیز به راحتی پیش میره.
حرفتون کاملا متین
اما
پیدا کردن مسیر سخت ترین کار هست
اگر هر کس استعداد ومسیر رو حتی یک روز زودتر پیدا کنه خیلی سریع به اهدافش میرسه
نمونش من بعد از 8 سال تدریس کامپیوتر تازه متوجه شدم به کار تجارت علاقه دارم
و یکساله مغازه کفش فروشی زدم و خداروشکر داره اوضاع بهتر میشه....

RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ - Ali_Abolfathi - 08-28-2016 07:51 PM

دوستان عزیز سلام
ثروتمند شدن به روش خود خیلی شیرینه و خیلی هم جذابه چون شما لازم نیست که تغییری داشته باشی.
اما در این که واقعا میشه به روش خود ثروتمند شد یا نه ، بحث های مختلفی هست که توضیح اون ها زمان زیادی می خواد.
اگر کمی در مورد افراد موفق و ثروتمند دنیا اطلاع داشته باشید در میابید که همیشه اون ها به روش خودشون عمل نکردن و همیشه یک مسیر مستقیم و ساده رو طی نکردن تا به این زندگی و این سطح از درآمد برسن.
همیشه سعی کردن تغییر بکنن و خواستن که مثل خودشون و با افکار منفی و قدیمیه دیگران عمل نکنن. به طور مثال بیل گیتس از بچگیش عاشق مطالعه کردن بوده و این مطالعه های او به حدی بوده که پدر و مادر او برای مواقعی مانند شام و نهار و مهمانی های قانون «مطالعه ممنوع» رو برای اون وضع کرده بودن. بیل گیتس با توجه به علاقه اش فکر میکرد که با داشتن اطلاعات زیاد می تونه ثروتمند بشه اما از عمل کردن به دانشی دارد خوشش نمی آمد. اما در طول زمان و با فرا گرفتن دانش بیشتری در زمینه ی اقتصاد فهمید که دانش کافی از هرچیزی خوب است اما تنها در صورت عملی کردن این اطلاعات است می تواند به ثروت برسد.
از زمانی که بیل گیتس این موضوع رو فهمید شروع کرد به روش خود عمل نکردن ، و شروع کرد به انجام کارهایی که قبلا انجام نداده بود.
این موضوع دقیقا برای شما هم صدق میکنه: به طور مثال اگر شما هر روز ار ساعت 2 تا ساعت 4 بعد از ظهر تلوزیون تماشا میکنید از این به بعد باید سعی کنید که در این زمان کاری که بیشتر دوست دارید رو انجام بدید، حالا این زمان رو میتونید صرف راه انداختن یک کسب و کار کنید و یا هم میتونید این زمان رو صرف اندوختن دانش کنید.

به طور کلی: برای رسیدن به چیزی که تا به حال نداشتید باید کاری رو بکنید که قبلا انجامش ندادید