تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... (/showthread.php?tid=7656) |
RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 05:48 PM (04-08-2013 05:40 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: خانم مالارمه عزیز ضمن تشکر منتظر اعلام شماره حساب هستیم. موفقتر باشی. سلام اطاعت استاد ![]() این شماره کارتم دوستان: 6037991186104570 بانک ملی به نام فردوسی مقدم RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 07:52 PM این هم مشخصات کتاب ![]() نام نویسنده: آقای علی اکبری تعداد صفحات: 238 قیمت: 7500 تومان ناشر:بهار سبز RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mir abbas - 04-08-2013 10:36 PM متشکرم خانم مالارمه از لطفتون. RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-09-2013 11:54 AM برای تمام دوستانی که تقاضا کردند کتاب خریداری شد. موارد ارسالی ارسال شد که انشالله تا 48 ساعت آینده به دستشون خواهد رسید. موارد دیگر به دست آقای رضایی عزیز خواهم سپرد. چند تا اضافه بر سازمان خریداری کردم اگر کسی تمایل داشت بفرماید، تا براشون ارسال کنم. موفق باشید. RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - کیمیا شریفی - 04-10-2013 12:24 AM مالارمه جان من هم ازتون ممنونم- اینجا مباحث رو تا فصل 2 دنبال کردم و چون حال جسمیم خوب نبود و توان نشستن پشت سیستم نداشتم، وقتی تاپیک رو دیدم یه سر رفتم انقلاب و نشر جیحون که کتب روانشناسی بود داشت. تهیه کردم. ازتون ممنونم که بستر بیماری رو برام پربار کردی و از سختیش کاستی- همیشه شاد و بروز و موفق باشی دوست نیک RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-10-2013 12:27 AM (04-10-2013 12:24 AM)کیمیا شریفی نوشته شده توسط: مالارمه جان من هم ازتون ممنونم- اینجا مباحث رو تا فصل 2 دنبال کردم و چون حال جسمیم خوب نبود و توان نشستن پشت سیستم نداشتم، وقتی تاپیک رو دیدم یه سر رفتم انقلاب و نشر جیحون که کتب روانشناسی بود داشت. تهیه کردم. ازتون ممنونم که بستر بیماری رو برام پربار کردی و از سختیش کاستی- همیشه شاد و بروز و موفق باشی دوست نیک سلام خانومم انشالله سریعتر لباس عافیت بپوشی و سلامت و شاد باشی. قطعا مطالعه کتاب روح انسان رو شاد میکنه روح شاد جسم رو زودتر بهبود میبخشه جویای حالتون خواهم بود RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - jahanagahi - 04-10-2013 12:30 AM (04-10-2013 12:24 AM)کیمیا شریفی نوشته شده توسط: مالارمه جان من هم ازتون ممنونم- اینجا مباحث رو تا فصل 2 دنبال کردم و چون حال جسمیم خوب نبود و توان نشستن پشت سیستم نداشتم، وقتی تاپیک رو دیدم یه سر رفتم انقلاب و نشر جیحون که کتب روانشناسی بود داشت. تهیه کردم. ازتون ممنونم که بستر بیماری رو برام پربار کردی و از سختیش کاستی- همیشه شاد و بروز و موفق باشی دوست نیک دخترم انشالله هر چه زودتر شاهد بهبودی کامل شما باشیم. آمین. تکرار این جمله : من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم. RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - توانا - 04-10-2013 01:00 AM سلام سركار خانم مالارمه حرف از برادرشمابه ميان آمدلذابايد عرض كنم كه من اگرچه خواهروبرادري ندارم ولي به داشتن خواهران و برادران خوب و مهربان دراين انجمن ماورايي افتخارميكنم و ازوقتيكه دراين فروم عضو شدم شكر خدا هيچ كمبودي ازين لحاظ احساس نميكنم اگر زحمتي نيست يك جلد ازين كتاب را براي من كناربگذاريد اگر قسمت شد وآمدم اصفهان آنجاتحويل ميگيرم وگرنه زحمت پست كردنش راهم خودتان تقبل ميفرماييد بازهم ازين حركت فرهنگي كمال تشكررادارم RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - کیمیا شریفی - 04-10-2013 01:08 AM (04-10-2013 12:27 AM)mallarme نوشته شده توسط:(04-10-2013 12:24 AM)کیمیا شریفی نوشته شده توسط: مالارمه جان من هم ازتون ممنونم- اینجا مباحث رو تا فصل 2 دنبال کردم و چون حال جسمیم خوب نبود و توان نشستن پشت سیستم نداشتم، وقتی تاپیک رو دیدم یه سر رفتم انقلاب و نشر جیحون که کتب روانشناسی بود داشت. تهیه کردم. ازتون ممنونم که بستر بیماری رو برام پربار کردی و از سختیش کاستی- همیشه شاد و بروز و موفق باشی دوست نیک ممنونم عزیزم- خیلی بهترم و با محبت شما بهتر هم خواهم شد- روند سلامتی خوب پیش بره که میره فکر نمی کنم بیشتر از یه هفته ی دیگه درگیر باشم- همیشه خوب باشی دوست خوبم (04-10-2013 12:30 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:(04-10-2013 12:24 AM)کیمیا شریفی نوشته شده توسط: مالارمه جان من هم ازتون ممنونم- اینجا مباحث رو تا فصل 2 دنبال کردم و چون حال جسمیم خوب نبود و توان نشستن پشت سیستم نداشتم، وقتی تاپیک رو دیدم یه سر رفتم انقلاب و نشر جیحون که کتب روانشناسی بود داشت. تهیه کردم. ازتون ممنونم که بستر بیماری رو برام پربار کردی و از سختیش کاستی- همیشه شاد و بروز و موفق باشی دوست نیک واقعا از محبتتون ممنونم استاد- بهترم و توان همراهی بهم برگشته- به آرزوهای نیک شما و دوستان حتما بهبودی حاصل میشه- همیشه شاد و سرشار! ![]() RE: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - HadiMahmoodi - 04-10-2013 10:31 AM خانم مالارمه بزرگوار، ممنون از لطفی که میکنید و وقتی که میگذارید. من هم 1 جلد کتاب میخوام که در اصفهان تحویل بگیرم. لطفا اگه موجودی هست بفرمایید تا مبلغ رو واریز کنم. متشکر. |