بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ (/showthread.php?tid=6199) |
RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - elmvile - 02-07-2014 12:43 PM آقای رضایی حرفای قشنگی زد سعی کن یه نوآوری داشته باشی تو محصولت اخیرا فلافل فروشی های سلف سرویس خوب دارن کار میکنن یکی دو تاشون رو دیدم انقدر فروش دارن که طرف ساعت 4-5 بری از خستگی داره از حال میره ، در کل این ایده خوبی بود و تونست موفق بشه در مورد بسته بندی اگه زورت نمیرسه و فکر میکنی نمیتونی کاری کنی میتونی بری با این شرکتای بسته بندی گوشت و سوسیس کالباس صحبت کنی یه شیفت کاریشون رو اجاره کنی به نام خودت ولی تو کارخونه اونا شروع به کار کنی یکی از بستگان من برای بسته بندی گوشت همین کارو کرده البته من از مراحل کاری ایشون خبر ندارم ولی کلیت کار به همین شکله که گفتم RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - ebrahim.ev - 02-07-2014 01:04 PM (02-06-2014 07:08 PM)theboy نوشته شده توسط:(02-06-2014 05:32 PM)dvdghe نوشته شده توسط:تحت مجوز مشاغل خانگی ببین میشه کاری کرد ؟(02-06-2014 12:57 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: مورد زیر را برایتان تعریف می کنم تا دوستانی که فکر می کنند شروع سخت است و یا از شکست واهمه دارند کمی بلند نظر باشند و تلاشگر.سلام استاد. این دوست عزیزمون آقای theboy در مورد کار تولیدیشون باهاشون صحبتی داشتم با این پشتکاری که ایشون دارن یقین دارم موفق میشن.خدا قوت در مورد فلافلی باید بگم که شما دارین زیادی به خودتون سخت میگیرین! شما به یه فر نیاز دارین 500.000 به یه یخچال پپسی 1.500.000 به یک میز پیشخوان نهایتش 500.000 چندتا میز صندلی 700.000 برای دکوراسیون هم از کاغذ دیواری استفاده کنین! RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - dvdghe - 02-07-2014 04:02 PM سلام استاد. ممنون از راهنمایی کاملتون. من پاسخ سوالاتتون رو عرض میکنم : یک سوال : آیا در وضعیت فعلی برای شما مهم است که حتماً این نوع خاص محصول را تولید کنی ، آیا فلافلی که تولید می کنی مزیت خاصی نسبت به بقیه فلافل ها دارد ؟ آیا می توانی انواع دیگری از همین فلافل را تولید کنی ؟ برای من اولویت کارهایی که به شکم ربط داره ![]() در شهر ما فلافل طرفدار زیاد داره. فلافل فروشی هم بسیار داره. اما فقط یکیشون رو که به نظر من موفق ترینشون هست روزی میانگین 200 تا فیش صادر میکنه که هر هر فیش هم میانگین 3 تا فلافل در نظر بگیریم با در نظر گرفتن 35 تا 40 درصد سود هر ساندویچ روزانه 6بالای 600 هزارتومان سود میکنه. که معادل ماهی 16 میلیون تومان است. ![]() کار های دیگه هم که شکم ربط داره و سریع آماده میشه همینطور سود داره. اما اینکه چرا فلافل؟ چون من این ساندویچ رو خوب درست میکنم. به کل مراحل پختش مسلط شدم. و تبحری که فرمودید رو تو این کار دارم. وجه تمایز من هم با بقیه در کیفیت محصول هست. بدون کوچکترین کاستی، ساندویچ رو به مشتری تحویل میدم. این بهترین روش کار هست درسته ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- عزیز من با 17 میلیون رو می شه 100 میلیون اعتبار خریداری کرد .رسم بازار همش که نقدی نیست و سرمایه هم که حتماً از شریک نیست . برای این کار اعتبار نیاز هست درسته ؟ من چطور میتونم در شروع کارم اینطور استارت بزنم؟ طوری برنامه بریز که در سال دوم سه تا شعبه فلافلی بزنی ، با این ایمان حالا به هر دری بزن و پیش همه از محصول و سیستم کاری ات صحبت کن . حتما همینطوره. حتی من قصد دارم کار رو کاملا سیستمی جلو ببرم که نیاز به حضور من نداشته باشه و بتونه به ماشین پول سازی تبدیل بشه. ------------------------------------------------------------------------------------------ یک نکته دیگه هم تو این بازار کساد بگم ، بگم یانه ؟ باید میزان درآمد شما از مشتریان بیرون مغازه 3 برابر مشتریان داخل مغازه باشه و هیچ راهی جز تبلیغات و بازاریابی چه بصورت های رایج و چه بصورت دهان به دهان نمی تونه این میزان به درآمد شما کمک کنه . فکر کنم کیفیت محصول خود به خود این کارو انجام بده درسته استاد ؟ . بازم ممنونم. RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - dvdghe - 02-07-2014 04:11 PM (02-07-2014 01:04 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: این دوست عزیزمون آقای theboy در مورد کار تولیدیشون باهاشون صحبتی داشتم با این پشتکاری که ایشون دارن یقین دارم موفق میشن.خدا قوت سلام. با اجازتون من موارد رو اصلاح میکنم : چرخ گوشت صنعتی 1.500.000 صندوق حساب 900.000 به یه یخچال پپسی 1.500.000 فر 1.000.000 میز صندلی پیشخوان 500.000 میز مواد ساندویچ دقیق نمیدونم میگیم حداقل 1.200.000 از همه مهم تر رهن مقازه جای خوب بین 10 تا 15 (حتی 20 میلیون) باور کنید من سخت نمیگیرم. اما میخوام قدرت رقابت با رقبای خوبم رو داشته باشم. مردم عقلشون به چشمشون نیست؟ باید جای شیک باشی تا بیان و از کیفیت خوب برای هم تعریف کنند ... ممنونم. RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - مهدی 1 - 02-07-2014 04:30 PM شاهین شهر قبلا شبها خیلی دوره گرد فلافل فروش داشت ، الان هم هنوز همین طوره ؟ یا شهرداری جمعشون کرد RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - dvdghe - 02-07-2014 04:34 PM (02-07-2014 04:30 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: شاهین شهر قبلا شبها خیلی دوره گرد فلافل فروش داشت ، الان هم هنوز همین طوره ؟ یا شهرداری جمعشون کرد هنوز هم داره. یه جورایی ساماندهی شون کردن. خیلی کم شدن فبلا بیش از 50 متر جفت هم بودن و کار میکردن. اما الان کلا 6و7 تا بیشتر نیستن. که از ساعت 10:30 شب به بعد حق کار کردن دارن. کیفیت فلافلشون هم متوسطه اما قیمت هاسون 500 تومان ارزانتره. شما با توجه به این اطلاعات مطلب خاصی مد نظرتون بود دوست عزیز ؟ RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - مهدی 1 - 02-07-2014 06:22 PM بین سالهای 78 تا 81 و 2 به واسطه کارم تهران یکروزه زیاد می رفتم و کارم بیشتر توی بازار تهران بود ، پشت شهرداری که پیاده می شدم خ ناصر خسرو تا بین الحرمین را پیاده می رفتم ، نبش کوچه عرب ها دو تا فلافل فروشی کوچیک بود ، نمی دونم هنوز هست یا نه ، که من عاشق دستپخت و ساندویچ های اینها و کسب و کاری که راه انداخته بودن شده بودم ، ولی چون شغل و درامدم خوب بود هیچ وقت به فکر راه اندازی چنین کاری نبودم ، گذشت تا سال 85 و 86 دیگه کسب کار جدیدم افتاده بود روی غلطک و به حضور من نیازی نبود ، پس انداز خوبی هم جمع کرده بودم و دنبالش بودم که یک شغل دوم راه بندازم ، این بود که یاد فلافل افتادمو دنبالش بودم که یک مجموعه فروشگاه های زنجیره ای فلافل توی اصفهان بزنم ، نه یک مغازه ، بیشتر نظرم بر این بود که همزمان با 5 6 تا مغازه شروع بشه و خیلی زود توسعه پیدا کنه، خلاصه اینکه چند ده بار هم برای تحقیقات میدانی با چند تا بچه ها اومدیم شاهین شهر و تقریبا فلافل همه را تست می زدیم از دستفروش هاتون گرفته تا مغازه ها ، سعی می کردیم مزه ها و ادویه ها را حدث بزنیم و از روش عرضه نکات مثبت را بگیریم ، البته بماند که به صرف همین موضوع چند بار تهران و اهواز و بندر هم رفتیم ما 4 نفر بودیم به سرپرستی و پیشنهاد من وارد اینکار شده بودیم ، همه مون شغل اصلی و موفق دیگری داشتیم که دیگه روی غلطک افتاده بود و درامد خوبی داشت و همگی به دنبال شغل دوم و یکجورایی سرمایه گزاری و کسب موقعیت اجتماعی بالاتر بودیم . مشکل ما این بود که یکم بیش از جد علمی به قضیه نگاه می کردیم و مکدونالدی فکر می کردیم ، برای همینه که الان به همه پیشنهاد می کنم زیاد سخت نگیرند مثلا شاید حدود یک سال روی فرمول تهیه فلافل کار می کردیم ، الان که دارم می نویسم خندم می گیره ، یک چند ماهی بود هر جمعه به کل فامیل که توی منزل مادربزرگ جمع می شدند فلافل می دادم تا راجع به طعمش نظر بدن البته نتیجه خوبی هم گرفتیم ، ما به دنیال ماده ای بودیم که اولا به صورت صنعتی بتونیم تولید کنیم و ماندگاری حداقل یک هفته ای داشته باشه ، که بتوانیم توی ظروف 10 15 کیلیویی به واحد های فروش برسونیم اونها بزارن توی یخچال و به صورت روزانه فقط سرخش کنند. خصوصیات مد نطر ما اینها بود ، می نویسم شاید تعدادیش به درد شما هم بخوره 1- بهترین و خاص ترین طعم فلافل از نظر عامه مردم باشه 2- نفاق نباشه (خیلی روی این موضوع کار کردیم تا بالاخره نتیجه داد ) 3- پایین ترین جذب روغن را داشته باشه (فلافل موقع سرخ کردن خیلی روغن مصرف می کنه که بیشتر از لحاظ اقتصادی مد نظر ما بود ، در مرحله بعد هم سلامتی ) ! 4- پخت سریع داشته باشه و اگر کمتر از زمان لازم توی روغن موند بازم پخته شده باشه ، یا بیشتر مود نسوزه (اینم با کلی بالا پایین کردن بهش رسیدیم) 5-عدم پخش خرده فلافل ها در حین سرخ شدن و ریزش اونهابه داخل روغن (که باعث سوختگی روغن می شه ) 6- رویه کرانچی داشته باشه و مغز نرم 7- فلافل یک عیب بزرگی که داره زود سرد می شه ، خیلی روی این موضوع کار کردیم تا بالاخره نتیجه داد و باعث شد بتوانیم مغز فلافل را تا چند ده دقیقه لای باگت گرم بمونه 8- ما یک دستگاه پخت اتوماتیک با چه دردسری از اسرائیل وارد کرده بودیم که خودش کار قالب زدن را می کرد و داخل روغن می انداخت ، قصد ساخت و کپی برداری از اون را برای مصرف خودمون داشتیم ، هنوزم که هنوزه افتاده گوشه کارگاهمون ، ماده اولیه باید قابلیت استفاده در این دستگاه را هم داشته باشه ، چون نمی تونست ماده خیلی شل را پخت کنه 9- روی پروسه تولید ماده اولیه هم کار کرده بودیم که با کمترین نیروی کاری تولید بشه ، یعنی نخود و پیاز و ادویه ها ، سویا ، سیب زمینی و سایر مواد مورد نیاز با کمترین دردسر تبدیل به مواد بشه و بره داخل سطل های رنگ بزرگ برا ارسال به فروشگاه ها 10- شاید فکر کنید دیوانه بودیم یا دارم پیازداغش را زیاد می کنم ولی برای خیارشور شاید 20 تا تولید کننده در چند جای کشور را پیدا کردیم تا بتوانیم بهترین طعم با ارزان ترین قیمت را پیدا کنیم و کلی کار دیگه ، مثلا کلم برای لای ساندویچ !! ما برای روزی دوهزار ساندویچ در کل 6 7 شعبه برنامه تولید و فروش داشتیم ، حتما می دونید کلم را با سبزی خردکن های معمولی نمی شه خرد کرد چون آب می افته ، با دست هم که این حجم اصلا منطقی نبود ، اینترنت را زیر و رو کردیم تا دستگاه مخصوص کلم خردکن را عکس هاش را دیدیم و برنامه ساختش را داشتیم اینکارها برای تک به تک ماها تبدیل به تفریحمون شده بود و از لحظه به لحظه اش لذت می بردیم و دراخر هم رسیدن به راه حل تمام مواردی بود که بالا ذکر شد . برنامه مون این بود نفری 50 بزاریم که بشه 200 تومن که 6 تا شعبه را همزمان راه بندازیم ، دیگه کاری نداریم که تا ریز به ریز کارها مشخص شده بود ، طراحی دکور و تابلو و .. آخرش خیلی جالب و غم انگیزه ، دو تا مغازه را قولنامه کردیم ، ولی به طرز خیلی شگفت آوری توی یک زمان خاص برای هر کدوممون یک کاری پیش اومد ، مثلا به من پیشنهاد خرید یک دستگاه 150 میلیونی برای خط تولید به قیمت 75 میلیون شد که 50 را بدم و مابقی را هم یکساله !! موردی که سالها دنبالش بودم ، یکی دیگه از بچه ها که کار ماشین هم می کرد ، توی یک مزایده شرکت کرده بود و نمی دونم برای 30 40 تا ماشین همینطوری الکی و روی هوا یک قیمت 50 میلیونی داده بود ، چون مطمئن بود به این قیمت ها برنده بشو نیست اصلا فکرش را هم نمی کرد. ولی زد و برنده شده ، دو نفر دیگه هم به نوعی دیگه ، خلاصه اینکه خیلی شیک رفتیم یکماه اجاره خسارت دادیم و قرارداد ها را منحل کردیم . و این داستان فلافل ما رفت توی کشو تا اینکه هر کدوم از ماها کارهامون را سبک کنیم و استارت بزنیم ، از اون روز تا حالا سبک که نشد هیج روز به روز هم گرفتاری ها بیشتر شد ![]() بگذریم اما در مورد شما اولا پیشنهاد می کنم اینکار را بکنید ، چون هم غذای سالمی هست ، و هم سود عالی داره ، اگر با برنامه هم برید جلو به مشکل هم بر نمی خورید ، ولی نظرم اینه که اصلا عجله نکنید ، فلافل مثل قرمه سیری می مونه ، قدیمی نمی شه ، یکسال دیرتر راه اندازی کنید ولی قوی و پرقدرت خیلی بهتر از الانه . فلافل دو حالت می شه راه اندازی کرد ، یکی حرفه ای که باید فر دوجداره برقی گازی اتوماتیک بگیری 5 6 سال پیش 3 میلیون بود ، یا اینکه با همون شبه گازپیکنیک و قابلمه سر کنی ، حد وسط را ازش بیا بیرون دکور را هم یا توپ بزن و جنس یک و گرون بده دست مردم ، یا با یک یخچال استیل قدیمی کارت را استارت بزن و جنس ارزون و خوب بده ، باور کن با همون یخچال قدیمی و صندلی ارج هم مشتری ها از سر و کول هم بالا می رن خلاصه کلام حد وسط را من قبول ندارم، یا اینوری شو ، یا اونوری ، مطمئن باش جواب می گیری انگشت هام درد گرفت دی: موفق باشی داداشی ![]() RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - dvdghe - 02-07-2014 06:38 PM (02-07-2014 06:22 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: بین سالهای 78 تا 81 و 2 به واسطه کارم تهران یکروزه زیاد می رفتم و کارم بیشتر توی بازار تهران بود ، پشت شهرداری که پیاده می شدم خ ناصر خسرو تا بین الحرمین را پیاده می رفتم ، نبش کوچه عرب ها دو تا فلافل فروشی کوچیک بود ، نمی دونم هنوز هست یا نه ، که من عاشق دستپخت و ساندویچ های اینها و کسب و کاری که راه انداخته بودن شده بودم ، ولی چون شغل و درامدم خوب بود هیچ وقت به فکر راه اندازی چنین کاری نبودم ،واقعا ممنونم. به قول خارجی ها WOW. شما خیلی اطلاعات خوبی بهم دادید. من هم نظر شما رو دارم. آدم باید یک کار و خوب و با کیفیت استارت بزنه تا موفق باشه. در مورد اینکه من با کمترین امکانات شروع کنم، باید بگم که من الان بیکارم. و دیگه نمیخوام کارمندی کنم. برای همین حتما باید کار خودم رو داشته باشم. و نمیتونم رهاش کنم تا سال دیگه که سرمایه ام بیشتر شه. فکر کنم اگر کار رو با همین سرمایه و شیک راه اندازی کنم میتونم پس انداز کنم تا کار رو ارتقا بدم و انشاالله برم به سمت شعبه های دیگه... اما اینطور که من متوجه شدم شما نظرتون روی همون فلافل هست تا کارهای دیکه مثل اسنک و سیب زمینی و .... خیلی خیلی سپاسگذارم دوست عزیزم. شما انسان بزرگواری هستید که اطلاعاتی برای هر لحظه اش زحمت کشیدید و هزینه کردید اینطور صادقانه در اختیار من قرار دادید. برای شما بهترین ها رو آرزو میکنم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - hamid.h - 02-07-2014 08:13 PM جناب مهدی1 عزیز واقعا دلم نیومد با یه سپاس خالی تمومش کنم. خیلی خیلی ممنون و تشکر ویژه بابت صبر و حوصله وتوجهی که نسبت به دوستان انجمن دارید. ![]() حقیقتا حضور اساتیدی مثل شما و سایر دوستان که متواضعانه و صادقانه اینطور اطلاعات و تجربیات ارزشمندشون رو در اختیار همه قرار میدن باعث افتخار بنده و دیگر دوستانه.(( ![]() ناگفته نمونه که واقعا دلم سوخت بابت این تحقیقاتی که انجام دادید ولی به نتیجه نهایی نرسید. واقعا حیف بووود امیدوارم روزی فلافل با برند شمارو در سراسر ایران بتونیم بزنیم بر بدن ![]() RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟ - phoenix021 - 02-07-2014 11:11 PM (02-06-2014 07:08 PM)theboy نوشته شده توسط:(02-06-2014 05:32 PM)dvdghe نوشته شده توسط:تحت مجوز مشاغل خانگی ببین میشه کاری کرد ؟(02-06-2014 12:57 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: مورد زیر را برایتان تعریف می کنم تا دوستانی که فکر می کنند شروع سخت است و یا از شکست واهمه دارند کمی بلند نظر باشند و تلاشگر.سلام استاد. دوست عزیز می شه یه توضیحی در مورد کار تولیدیتون بدید که دارین با زیر 10 تومن تمومش می کنید ؟ |