چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104) +---- موضوع: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ (/showthread.php?tid=3505) |
RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - m202020 - 07-26-2014 12:58 AM من کلا زیاد اهل خریدن نیستم چه اینترنتی چه غیر اینترنتی فقط یه بار یه گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر خریدم که مبدل آنتن هوایی نداشت در صورتی که تو سایتشون نوشته بودن که داره به همین خاطر برای من کار نمی کرد باهاشون تماس هم گرفتم گفتن برگردونید پولتون را میدیم ولی به دردسرش نمی ارزید من خودم یکی درست کردم براش حالا که الحمدالله داره کار میکنه تقریبا دو سال میشه RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - MARYAR - 07-26-2014 11:45 AM من خریدهای زیادی از اینترنت داشتم مخصوصا برای تولدها و تبریکات عید. از 70 درصدشون راضی بودم RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - habib tousi - 07-26-2014 12:00 PM اخیرا ی تلویزیون 32 اینچ اسمارت سامسونگ گرفتم ک ازش راضی ام و تقریبا 400 زیر قیمت بود و 990 هزار تومان تموم شد.از دیجی کالا خرید کردم RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - MARYAR - 07-26-2014 12:09 PM بن کارت های تخفیف هم خریدم اما خیلی راضی نبودم RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - hamedmoez - 07-26-2014 11:02 PM فقط یه مجموعه آموزش زبان ایتالیایی خریدم که وقتی اومد رسید دستم دیدم یه منوی مسخره ابتدایی درست کردن کلمات بسیار کم و اعداد رو به ایتالیایی یاد میداد اما از دوستانم خرید های زیادی انجام میدن مخصوصا از یه سایت معروف دیجیتال که همه هم ازش راضی بودن و حتی بعضی هم چنتا جنس خریدن RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - saeed_9_12 - 07-27-2014 09:08 AM بسیار خرید کردم (بیشتر cd و کتاب) یک بار هم دوربین دیجیتال RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - محمد عـلیزاده - 07-27-2014 11:40 AM من شخصا خیلی از اینترنت خرید کردم.. از لوازم دیجیتال مثله لپ تاپ و تبلت و دوربین و گوشی گرفته تا لباس و اینا.. از خریدام هم 100 درصد راضی بودم.. مهم ترین چیزی که باید توش دقت بشه اینه که سایتی که ازش خرید میکنید مطمئن باشه.. یکی از موارد میتونه نماد اعتماد الکترونیکی باشه که باید چکش کنید و با شماره ای که توشه تماس بگیرید و از جزییات شرکته مطمئن بشید.. به شخصه نزدیک 5 میلیون از اینترنت خرید کردم.. به همه دوستان هم توصیه کردم که این کارو بکنن.. چون واقعا بعضی جاها خیلی به نفعه آدمه.. فقط باید حواستون به سایتی که ازش خرید میکنید باشه.. عاشقتونم! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - habib tousi - 07-27-2014 12:15 PM (07-27-2014 11:40 AM)محمد عـلیزاده نوشته شده توسط: من شخصا خیلی از اینترنت خرید کردم.. از لوازم دیجیتال مثله لپ تاپ و تبلت و دوربین و گوشی گرفته تا لباس و اینا.. از خریدام هم 100 درصد راضی بودم.. مهم ترین چیزی که باید توش دقت بشه اینه که سایتی که ازش خرید میکنید مطمئن باشه.. یکی از موارد میتونه نماد اعتماد الکترونیکی باشه که باید چکش کنید و با شماره ای که توشه تماس بگیرید و از جزییات شرکته مطمئن بشید.. به شخصه نزدیک 5 میلیون از اینترنت خرید کردم..من دوبار از دیجی کالا خرید کردم ک راضی هستم.شما بیشتر از چ سایتی خرید میکنید آقای علیزاده RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - محمد عـلیزاده - 07-27-2014 12:26 PM [/quote] من دوبار از دیجی کالا خرید کردم ک راضی هستم.شما بیشتر از چ سایتی خرید میکنید آقای علیزاده [/quote] از دیجیکالا.. آل دیجیتال، بایکس و کیمیا آنلاین.. انصافا همشون راضی کننده بودن.. RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - irandac - 12-02-2014 01:08 PM سلام ، من معمولا هر هفته خرید دارم ، آخرین خریدم دیشب بود "" گز ممتاز لقمه ای پسته ای 33 درصد با افزودنی های گیاهی "" |