اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود (/showthread.php?tid=2757) |
RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - sepidehs - 07-28-2012 04:52 PM خوب من مهندس نرم افزارم و می خوام فروشگاه اینترنتی درست کنم و ببینم سودش چه جوری میشه زیاد مطمئن نیستم خوب من مهندس نرم افزارم و می خوام فروشگاه اینترنتی درست کنم و ببینم سودش چه جوری میشه زیاد مطمئن نیستم RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - fame - 08-07-2012 01:04 PM سلام.....من تازه به جمع شما دوستان پیوستم..... در مورد موضوعی که دادی دوست من....اگه احتمال هیچ شکستی رو نمیدادم،همین لحظه از کار فعلیم استعفا میدادم و تمام وقتم رو روی ایده م میذاشتم...اما خب متاسفانه شرایط اجازه نمیده...فعلا مجبورم ایده ام رو به طور امتحانی پیاده کنم تا هم خودمو محک زده باشم و هم ببینم قابل انجام هست یا نه..... RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - mortezajafari - 08-07-2012 01:15 PM هدف همیشه ثروت نیست هدف خیلیا شاید خدمت باشه اما اگه میدونستم هیچ شکستی وجود نداره در راه رسیدن به هدفم، بازم بی گدار به آب نمیزدم.اول جوانب کارمو درست میسنجیدم بعدش شروع میکردم که بعدا پشیمون نشم و غصه نخورم RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - soltan_sal - 11-28-2012 07:18 AM من اگر میدونستم توی کار جدیدم شکست نمیخورم تولیدی جدیدم را راه می انداختم و کلی نیرو وارد میکردم .بعد یه تبلیغات گسترده برای کل ایران میکردم و.... RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - ahmad rezaee - 11-28-2012 09:30 AM این گفته تقریباً مشابه حرف دکترهایی است که به مریضشون میگن ( شما تا آینده نزدیک می میری و از حالا هر کاری که دوست داری انجام بده ) حالا در اون شرایط اون مریض فارغ از هر ترسی به کارهایی که دوست داشته و انجامش نداده فکر می کنه . اما یک تفاوت بین ما و اون مریض هست : اون زمان خیلی کم و توانایی ناچیزی برای انجام اغلب دوست داشتنی هاش داره و ما : قادر به انجام هر کاری که واقعاً از ته دل دوست داریم داشته باشیم و انجامش بدیم داریم . همین الان با خودمون خلوت کنیم و روی کاغذی تمام آنچه دوست داریم داشته باشیم و یا انجامش دهیم رو برای یک بار هم که شده بنویسیم ، جملاتی رو بنویسیم که از نوشتنش به وجد می آییم . حتی آرزو های کودکی را بیاد بیاوریم و با گذر از مراحل مختلف زندگی تمام آنچه در دورانهای مختلف زندگی دوست داشته ایم به آن برسیم را یادداشت کنیم ، زمان کودکی ، زمان مجردی ، زمان ازدواج ( مخصوصاً از قولهایی که به همسرتان داده ایم غافل نشویم ) بعد اولویت بندی کنیم و آینده اهدافمان را مرتب شده با سماجت محض دنبال کنیم . واقعاً به دنبال آنها برویم و بدانیم موفقیت حتمی است . آنچه رمز و شرط موفقیت است سماجت و پافشاری در عقیده و تصمیم است . این نکته را هم اضافه کنم چون به یقین رسیده ام که در اوج مشکلات هم میتوان با طرح یک سوال اساسی که (چگونه این مشکل را حل کنم ) و نگفتن این جمله که (چرا به چنین دردی و مشکلی دچارم ) میتوان راه های بینظیری را برای حل یافت RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - soltan_sal - 11-28-2012 09:51 PM ممنون از اینکه به یادمان آوردید که: یک تفاوت بین ما و اون مریض هست : اون زمان خیلی کم و توانایی ناچیزی برای انجام اغلب دوست داشتنی هاش داره و ما : قادر به انجام هر کاری که واقعاً از ته دل دوست داریم داشته باشیم و انجامش بدیم داریم . بله ما توانایی داریم ولی همیشه این دیوار ذهنی را مقابل خود می بینیم و نگاه به اطرافمان نمی کنیم که راههای فراوان داریم که میتوانیم از راههای دیگر به آرزوهایمان برسیم خودمان باید این باور را بدست بیاوریم امیدوارم من هم راه درست را انتخاب کنم و به آرزوهایم برسم. RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - mir abbas - 11-28-2012 10:31 PM من برای شروع اولین قدمی که برمیداشتم موقعیت سنجی میکردم از لحاظ زمان و مکان و بدون هیچکونه ترسی با تمام قدرت شروع به کار تولیدی که مد نظرم هست میکردم و مطمئن بودم که شکستی برایم نیست (همانطوری که الان مطمئنم). RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - mehdipoor_mon - 03-08-2013 01:06 PM (07-28-2012 04:52 PM)sepidehs نوشته شده توسط: خوب من مهندس نرم افزارم و می خوام فروشگاه اینترنتی درست کنم و ببینم سودش چه جوری میشه زیاد مطمئن نیستم منم مهندس نرم افزارم شايد دير اين مطلبو دارم ميگم. من پارسال يه فروشگاه داشتم همشم داشتم براش بارزابي مي كردم يا ايميل مي دادم يا تو وبلاگا تبليغ مي كردم و... آخرش چشام ضعيف شد از بس پشت سيستم بودم واسه ايكار و لي دريغ از يك خريد شايد تعداد بازديد سايتم پايين بود و تلاشهاي منم بازديد كننده هاشو بالا نبرد بالاخره كه همش برام ضرر بود شما بيشتر دقت كن....... RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - لاک پشت سریع - 03-12-2013 12:15 AM اگه مطمئن بودم موفق میشم , یه تولیدی پوشاک زنانه و یه فروشگاه می زدم . از تولید به مصرف. تقریبا سرمایه لازم را دارم . اما مشکل اینجاست که نمی توانم تعداد فروش را در آینده برآورد کنم ! ![]() RE: اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود - sadaf93 - 03-25-2013 01:58 PM یه کارخانه میزدم .......... انشالله چند سال دیگه حتما این کارو میکنم |