درامد در اینترنت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: درامد در اینترنت (/showthread.php?tid=2440) |
RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-12-2013 10:43 PM کار که زیاد است ولی همشان تخصص می خواهند . نویسندگی,طراحی لوگو,طراحی بنر,طراحی سایت, مشاوره در زمینه کسب درامد از اینترنت,فروش وبلاگ و فروش سایت ارسال ایمیل تبلیغاتی . بازار یابی اینترنتی . کار با سیستم های همکاری در فروش و خیلی کار های دیگر دوستان عزیز اگر تمام مطالب بنده را در این فروم بخوانند عالی هست ولی چه کنیم که نمی خوانند چون تمام جواب ها در مطالب بنده است بازم اگر سوالی بود بپرسید کار که زیاد است ولی همشان تخصص می خواهند . نویسندگی,طراحی لوگو,طراحی بنر,طراحی سایت, مشاوره در زمینه کسب درامد از اینترنت,فروش وبلاگ و فروش سایت ارسال ایمیل تبلیغاتی . بازار یابی اینترنتی . کار با سیستم های همکاری در فروش و خیلی کار های دیگر دوستان عزیز اگر تمام مطالب بنده را در این فروم بخوانند عالی هست ولی چه کنیم که نمی خوانند چون تمام جواب ها در مطالب بنده است بازم اگر سوالی بود بپرسید RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-14-2013 01:15 PM دوستان عزیز الان نظرات خود را در زمینه نویسندگی بگویید منظورم این است چه کسانی تا الان در وب نویسندگی کرده اند و چه نوع مطالبی را زده اند و برای هر مطلبی چند گرفته اند و هر مطلبی را نیز چه قدر وقت گذاشته اند دوستان عزیز الان نظرات خود را در زمینه نویسندگی بگویید منظورم این است چه کسانی تا الان در وب نویسندگی کرده اند و چه نوع مطالبی را زده اند و برای هر مطلبی چند گرفته اند و هر مطلبی را نیز چه قدر وقت گذاشته اند RE: درامد در اینترنت - IT Engineer - 07-14-2013 02:41 PM من هم کار نویسندگی انجام دادم و میدم. البته قبلا برای دیگران (فقط یک سایت بود) و الان برای خودم! نویسندگی فوق العاده کم دردسره! یعنی اصلا دردسری نداره! یعنی شما مطلب رو که فرستادید و توسط کارفرما تایید شد، کار تمومه! و بعدش هیچ مسئولیت و تعهدی واسه نویسنده نداره! در حالی که کارهای دیگری که انجام دادم مثل ثبت دامنه، میزبانی وب، راه اندازی وب سایت، فروش اینترنتی و ... ، وقتی پول میاد دست آدم، تازه مسئولیت و تعهد شروع میشه! تعهد به اینکه محصول سالم برسه دست مشتری و کار کنه، سایت درست کار کنه، هاست آپ باشه و ... و ... اما توی نویسندگی مینویسی و پولت رو میگیری و خداحافظ! ![]() دو سال پیش بود که واسه یه بنده خدایی نویسندگی میکردم، خوش حساب هم بود، خدا حفظش کنه! هر پست 150 تومن و هر عکس با درج آدرس سایت 50 تومن! چندصدتا پست واسش زده بودم. چون تو زمینه ی تخصص خودم هم بود، واسم لذت بخش بود و همراه با تجربه ها و رشد فراوان! اما خب به نظر من اصلا نمیشه بهش به عنوان یک شغل نگاه کرد! یعنی من نمیتونم به عنوان شغل ببینمش! حتی شغل چندم! شاید توش پول باشه، اما خب تقریبا هییییچ رشدی توش نیست! که این واسه من رضایت بخش نیست! اگه کسی میخواد نویسندگی کنه، همت داشته باشه و واسه خودش بنویسه، خیلی بهتر میتونه درآمد داشته باشه! اون هم درآمد بلند مدت! به مرور زمان با زحمت کمتر، درآمد بیشتری میتونه کسب کنه... ببخشید پرحرفی کردم. موفق باشید. RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-14-2013 03:04 PM نویسندگی اره خوبه . و مزایایی خوبی هم دارد به خصوص اگر طرف خودش هم سایت یا وبلاگ داشته باشه این جوری می توانه هم پست برای خودش بدهد و هم نویسندگی بکند این گونه دو تا درامد داره و عیب های هم دارد . مثلا این کار نویسندگی درامدش ناپایدار است یعنی هر وقت کار بکنی پول می اید نکنی نمی اید در صورتی اگر سایت یا وبلاگی داشته باشی و سیستم همکاری در فروش در ان گذاشته باشی وقتی کار هم نمی کنی درامد برایت دارد نویسندگی اره خوبه . و مزایایی خوبی هم دارد به خصوص اگر طرف خودش هم سایت یا وبلاگ داشته باشه این جوری می توانه هم پست برای خودش بدهد و هم نویسندگی بکند این گونه دو تا درامد داره و عیب های هم دارد . مثلا این کار نویسندگی درامدش ناپایدار است یعنی هر وقت کار بکنی پول می اید نکنی نمی اید در صورتی اگر سایت یا وبلاگی داشته باشی و سیستم همکاری در فروش در ان گذاشته باشی وقتی کار هم نمی کنی درامد برایت دارد RE: درامد در اینترنت - IT Engineer - 07-14-2013 03:12 PM نقل قول :نویسندگی اره خوبه . و مزایایی خوبی هم دارد به خصوص اگر طرف خودش هم سایت یا وبلاگ داشته باشهدرست می فرمایید، چون این روزا اکثر افراد پست اختصاصی میخوان (مثلا توی pt این قضیه کاملا مشهوده) دیگه نمیشه پست رو توی وبلاگ یا سایت خودمون هم بذاریم! چون در این صورت میشه خیانت و سوء استفاده در کار! البته شاید قبلا مهم نبود، اما الان با این الگوریتم های گوگل (پاندا، پنگوئن، و احتمالا به زودی پلنگ و ... ![]() چون امکان ویرایش پست نیست، اصلاح میکنم: کلمه " اما " در سطر اول، بعد از "درست می فرمایید،" از قلم افتاد! RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-14-2013 04:17 PM عزیز دیگه پست کپی هم دیگر هیچ کس یا خیلی ها نمی دهند . چون واقعا دیگر ارزش ندارد . باید حداقل های را رویش انجام داد . و بعد پست را ارسال کرد . عزیز دیگه پست کپی هم دیگر هیچ کس یا خیلی ها نمی دهند . چون واقعا دیگر ارزش ندارد . باید حداقل های را رویش انجام داد . و بعد پست را ارسال کرد . RE: درامد در اینترنت - MohamadMJ - 07-14-2013 04:21 PM راستش نظر من اینه ما توی این فروم اومدیم که کار آفرین باشیم. اومدیم کارهایی شروع کنیم که 4 تارو زیر پر و بالمون نون بدیم. نویسندگی هیچ فرقی با کارگری نداره. چون آخرش زیر دست یه نفری که باید حرفشو گوش کنی و حقوق بگیری. چرا برعکس نباشه. چرا خود آدم اقدام نکنه. سخت ترین قسمت یه سایت پست نوشتن داخل سایته. وقتی طرف نویسندیت و حرفش اینه خب سختی نداره براش. واقعا باید زشت باشه دلش نیاد 50-60 تومن خرج کنه یه کار واسه خودش بسازه. نویسندگی توی وب فعلی ما تخصص نیست. یعنی نمیشه بگیم تخصص من نویسندگی پسته. مقایسش با کارگر میشه باربر با باربر. یه باربر 2 تا مبل همزمان جابجا میکنه. یه باربر زور نداره یه دونه یه دونه جابجا میکنه. مهم اینه آخر اون روز هر دو همه مبلارو جابجا میکنن. در ضمن کاریم نیست که بشه اسم تخصص روش آورد چون این روزها هر ادمینی نویسنده میگیره شرایط پست دادنش رو یادش میده. از نظر من بهتره یا توی نت قدم نزارین یا اگر قدم میزارین بلند پرواز باشین. کسب درآمد از نت برای چی معروف شد ؟ چون با یه برنامه ریزی و مدیریت خوب میتونی بشینی خونه پولاتو بشماری. چطوری ؟ مثلا یه سایت ایجاد میکنی. سرمایه گذاری میکنی روش و بزرگش میکنی تا به درآمد برسه. به درآمد که رسید هرچی درآمد داشت خرج خودش میکنی. تبلیغات میگیری. قالب اختصاصی میگیری و ... تا بزرگ و بزرگتر بشه. کم کم 2-3 تا نویسنده براش میگیری. اینجا شما میری کنار فقط مدیریت میکنی. و ماه به ماه درآمد داری. حالا ته نویسندگی آخرش به کجاست ؟ یه روز مریض بشه و پست نده علاوه بر اینکه اون روز پول پستاشو نمیدن اخراجشم میکنن. شما دارین چمیدونم 150 تومن 200 تومن اصلا 1000 تومن میگیرین یه پست میزارین سایت مردم. این پست 150 تومنی که میزارین برای اون شخص 1000 تومن براش میارزه. چون این پست 100 تا ورودی از گوگلم بگیره یکیشونم که خرید داشته باشه از سایت کمترین پورسانت ممکن 1-2 هزار تومنه. پس خدایی نکرده فکر نکنید برد کردید. باختید که زودتر وارد کار نشدین. آخر نویسندگی به هیچ جایی نیست. دکتری نویسندگی هم که بگیرین بر میگردین سر جای اول یه سایت میزنین واسه خودتون. پس تا دیر نشده اقدام کنید. کنارش میتونید نویسندگی کنید واسه مردم ولی حداقل میدونید سایتتون روز به روز داره پیشرفت میکنه. موفق باشید RE: درامد در اینترنت - IT Engineer - 07-14-2013 04:42 PM (07-14-2013 04:21 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط: راستش نظر من اینه یعنی حرف دل منو زدی MohamadMJ جان! RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-14-2013 04:48 PM خوب دوستان عزیز به خصوص محمد اقای عزیز بنده هم گفتم در کنار داشتن سایت و وبلاگ خوب . که مطلب در ان می دهید می توانید نویسنده سایت های دیگران هم بشوید . فعلا پول در بیاورید از چندین راه و وقتی واقعا سایت ها و وبلاگ ها به درامد خوب رسیدند دیگر نویسندگی را ول بکنند بنده نگفتم که نویسندگی بهترین شغل هست حرف شما حرف بنده هم هست . سایت داشتن اونم از نوع خوبش خیلی عالیه به خصوص که دیگر مثل نویسندگی نیست که درامدش ناپایدار باشه بلکه درامدش پایدار هست خوب دوستان عزیز به خصوص محمد اقای عزیز بنده هم گفتم در کنار داشتن سایت و وبلاگ خوب . که مطلب در ان می دهید می توانید نویسنده سایت های دیگران هم بشوید . فعلا پول در بیاورید از چندین راه و وقتی واقعا سایت ها و وبلاگ ها به درامد خوب رسیدند دیگر نویسندگی را ول بکنند بنده نگفتم که نویسندگی بهترین شغل هست حرف شما حرف بنده هم هست . سایت داشتن اونم از نوع خوبش خیلی عالیه به خصوص که دیگر مثل نویسندگی نیست که درامدش ناپایدار باشه بلکه درامدش پایدار هست محمد جان منم حرفم همینه . اره اول یک سایت خوب و یا یک وبلاگ بزنند . یا هر دو تاش را و خوب مطلب بدهند و بازدید خوبی کسب بکنند . و به درامد برسند . کنارشم نویسندگی بکنند مشکلی نیست . درامد ها چندین برابر می شود ولی کسی نویسندگی می کند درامدش ناپایدار هست . وقتی سایت داشته باشد اونم از نوع خوبش خیالش راحته درامدش پایداره محمد جان منم حرفم همینه . اره اول یک سایت خوب و یا یک وبلاگ بزنند . یا هر دو تاش را و خوب مطلب بدهند و بازدید خوبی کسب بکنند . و به درامد برسند . کنارشم نویسندگی بکنند مشکلی نیست . درامد ها چندین برابر می شود ولی کسی نویسندگی می کند درامدش ناپایدار هست . وقتی سایت داشته باشد اونم از نوع خوبش خیالش راحته درامدش پایداره RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-14-2013 05:17 PM بنده واقعا تعجب می کنم دو متن نوشتم ولی اصلا نیستند در صورتی زده است اخرین ارسال خودم حالا دو مطلب بنده کجا رفتند بنده واقعا تعجب می کنم دو متن نوشتم ولی اصلا نیستند در صورتی زده است اخرین ارسال خودم حالا دو مطلب بنده کجا رفتند دوستان چی کار کنیم بابا هر چی می نویسیم دو بار نوشته می شود بعد مرورگرم اینترنت اکسپلورر 8 است . و نمی توانم فعلا یک مروگر دیگر را دانلود بکنم مشکل از کجاست دوستان چی کار کنیم بابا هر چی می نویسیم دو بار نوشته می شود بعد مرورگرم اینترنت اکسپلورر 8 است . و نمی توانم فعلا یک مروگر دیگر را دانلود بکنم مشکل از کجاست |