سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86)
+--- موضوع: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن (/showthread.php?tid=916)

صفحه ها: 1 2 3

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - کامیار کاظمی - 09-09-2012 03:18 PM

فروشگاه انجمن نیز با شکل و شمایل جدید و برطرف کردن مشکلات گذشته، بروز شد.

http://shop.unc-co.ir

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - M3HDI - 09-09-2012 03:34 PM

تبریک میگم

امیدوارم که موفق تر باشید

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - habib tousi - 01-05-2013 04:52 PM

واقعا زیباست.طراحی سایتش کار خودتونه آقای کاظمی؟

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - سعید یوسفی - 01-06-2013 12:38 AM

منم تبریک می گم، امیدوارم فروشگاه هم مثل انجمن پر رونق و پرطرفدار بشه.

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - کامیار کاظمی - 01-06-2013 08:50 AM

(01-05-2013 04:52 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط:  واقعا زیباست.طراحی سایتش کار خودتونه آقای کاظمی؟
ممنون.
کد پایه که وردپرس است و قالب هم تغییراتی داده شده.

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - من میلیاردرم - 01-26-2013 06:45 PM

آقای کاظمی پیشنهاد میکنم از ایده های آقای ژان بقوسیان در زمینه ی فروشگاه اینترنتی استفاده کنید خودشون هم توی سایت مدیر سبز استفاده میکنن. حالا این ایده چیه؟میتونید در بهترین جای سایت و بالای صفحه ی اصلی سایت دانلود یک کتاب رایگان رو بذارید و در ازاش ایمیل کاربر رو بخواید که میتونه بانک گرانبهایی از مشتریان رو داشته باشید.
در ضمن یه راه دیگه هم هست و اون هدیه ی رایگان دانلود کتاب و محصولی در مقابل خرید کتاب و یا یکی از محصولات.

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - کامیار کاظمی - 01-28-2013 01:14 AM

(01-26-2013 06:45 PM)من میلیاردرم نوشته شده توسط:  آقای کاظمی پیشنهاد میکنم از ایده های آقای ژان بقوسیان در زمینه ی فروشگاه اینترنتی استفاده کنید خودشون هم توی سایت مدیر سبز استفاده میکنن. حالا این ایده چیه؟میتونید در بهترین جای سایت و بالای صفحه ی اصلی سایت دانلود یک کتاب رایگان رو بذارید و در ازاش ایمیل کاربر رو بخواید که میتونه بانک گرانبهایی از مشتریان رو داشته باشید.
در ضمن یه راه دیگه هم هست و اون هدیه ی رایگان دانلود کتاب و محصولی در مقابل خرید کتاب و یا یکی از محصولات.

ممنون از شما
اقای بقوسیان ایده های خوبی دارند اما انجمن تا حالا نزدیک به 16 هزار ایمیل از کاربران خود دارد برای همین کتاب های رایگان (مجلات انجمن) بصورت مستقیم برای دانلود قرار داده شده است.
منتظر ایده های خوب شما هستم

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - nami - 01-28-2013 02:00 AM

با سلام و سپاس

چقدر خوشحال شدم،بسیار لذت بردم و بی نهایت درود بر جناب کاظمی بزرگوار.

هم به شما و هم به همه اعضای انجمن تبریک میگم.

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - مرتضی-تهران - 08-28-2013 04:09 PM

(09-25-2011 07:53 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  بالاخره بعد از تلاش زیاد توانستیم فروشگاه انجمن را با امکان پرداخت آنلاین و نقدی تاسیس کنیم.
باتشکر از دوستانی که در این مسیر من را تشویق میکنند.
برای ورود به فروشگاه (کلیک کنید)
[تصویر: logo.png]

از این به بعد اعضای انجمن هم باشرایط بسیار خوبی میتوانند آگهی فروش محصولات خود را به فروشگاه انجمن بسپارند.

سلام....مدیر جان خیلی گلی.......احسنت بر شما خیلی جالب بود......فروشگاه اگه وسعت پیدا کنه خیلی عالی میشه.....
با امید موفقیت روزافزون

RE: خبر مهم : تاسیس فروشگاه انجمن - افق مثبت شرق - 12-11-2013 02:43 PM

سلام. من افق مثبت شرق هم کاملاً خاضعانه این موفقیت را به کامیار عزیز تبریک میگویم.
هر چند هیشه پای سیستم نیستم اما میتوانید روی این افق برای دسترسی به امور شرقی انجمن حساب کنید.
کاش در فروشگاه، سیستمی هم برای معرفی و فروش کالاها یا موضوعات تک محصول یا بخش بازاریابی طراحی بفرمایید.