عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه) (/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! (/showthread.php?tid=8919) |
RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - mjdehghani - 07-06-2013 01:21 PM (07-05-2013 04:08 PM)mir abbas نوشته شده توسط: صدا و سیمایی که به راحتی اجازه میدهد ابروی افراد را جلوی میلیونها بیننده بدون هیچ سند و مدرکی ببرندعباس آقا ،... حرف می زنی ![]() RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - کامیار کاظمی - 08-27-2013 07:18 PM فقط میتوانم بگویم متاسف هستم امروز نامه ای برایم آمد است که به علت صفحه کذایی بالا و دستور قضایی سایت مسدود شده است با هزار این در و آن در زدن توانستم مشکل را حل و تاپیک هایی را حذف کنم تا انجمن آزاد شود، فقط بخاطر بی توجه ای ... هیچ کدام از افراد این جامعه عزیز (انجمن ما) از کسی کمک نخواسته اند و تمام این سه سال برای سرافرازی خود و جامعه خود به یکدیگر آموزش داده و یکدیگر را تشویق کرده اند کاش اینقدر نامسلمان نبودیم که اگر تشویق نمیکنیم خاری در راه نباشیم. پیروز باشید RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - Elixir - 08-27-2013 07:28 PM (08-27-2013 07:18 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: فقط میتوانم بگویم متاسف هستم مهندس کاظمی برای همین صفحه سایتو چند ساعت بلوک کردن؟؟
RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - کامیار کاظمی - 08-27-2013 07:31 PM (08-27-2013 07:28 PM)Elixir نوشته شده توسط:(08-27-2013 07:18 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: فقط میتوانم بگویم متاسف هستم دقیقا گفتند برای این تاپیک : http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=290 که حذف کردیم و آدرس آن تاپیک اکنون ف/ی/ل/ت/ر است. متاسفانه برای آنکه کسی که آن برنامه مسخره را میسازد و از حقوق بیت المال استفاده میکند، آنقدر به خود زحمت نمیدهد که ببیند که این سایت چه ارتباطی با شر/ط/ ب/ن/د/ی دارد ... و تمام تاپیک هدف منع بوده است نه تشویق! RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - zoofanoon - 08-27-2013 08:10 PM (08-27-2013 07:18 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: فقط میتوانم بگویم متاسف هستم با توجه به اینکه چیزی در حدود 3/5 میلیون نفر ( که بیشتر شان تحصیل کرده هستند ) در کشور داریم ، اعضاء این سایت با توجه به دانش و اطلاعاتی که از همدیگر و علی الخصوص ازاستادانی چون قربانیان عزیز و نامی محترم و دیگر استادان گرانقدر به دست می آورند و امکانات دیگری که در این انجمن وجود دارد به سوی اشتغال حرکت میکنند، پس در حقیقت می توان گفت که به نوعی کارآفرینی در حال شکل گرفتن است بنابراین انجمن به گونه ای کمک کار دولت است ، پس اولا از دوستان میخواهم که مباحث مان از محدوده اهداف اصلی خارج نگردد و ثانیا ناظم یا ناظمین انجمن مراقبت بیشتری نمایند زیرا ممکن است که کسی بخواهد عمدا مباحث انحرافی را مطرح نماید و نهایت اینکه این مکان برای رسیدن به اهدافش باید از هر نظر پاک و منزه بماند . والسلام. RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - jahanagahi - 08-27-2013 08:34 PM (07-05-2013 11:28 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: ای کاش تهیه کننده و مجری شوک در رابطه با سرچ در حستجوگرها کمی آموزش می دیدند. فقط می توانم این پست را دوباره بالا نگهدارم. واقعا متاسفم. RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - arash1367 - 08-27-2013 09:18 PM من هم برنامه رو داشتم میدیدم و به حماقت اون شخص هم خودم و هم اطرافیانم پی بردیم RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - makok - 12-30-2013 05:58 PM نظر من جدا از اینکه کار اشتباهی انجام دادن وبدون تحقیق یه حرفی رو برای کل ملت اونم به اشتباه می گن.. اینکه الان متاسفانه اغلب مردم فکر میکنند پولداری ومیلیارد بودن بده پس وقتی اسم سایتو دیدن همون اول افکار منفیشون درمورد پول چشمشونو کور کرده واینچنین می شه که همیشه مردمی که انرزی ولیاقت زیادی برای زندگی بهتر دارن با خودشون می گن بیا اینم عاقبت پول ودنبال پول رفتن ما همینی که هستیم خوبه در صورتیکه اگه مردم با روحیه امیدو تلاش برای زندگی بهتر با پول سالم در طول زندگی حرکت کنن آیندگان وفرزندانشون هم موفق تر وشادتر خواهند بود...پس شما با وجود این ناراستی ها همچنان به راه خودتون ادامه بدید اول روحیه خوب ومثبت بعد هم حرکت به سوی امید و زندگی بهتر RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - حمید رضا غ - 12-30-2013 07:08 PM تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!!!! خدا میدونه چه برنامه های دیگه ای رو هم به خوردمون دادن و چه واقعیت هایی رو تحریف کردن... بگذریم... RE: عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! - hamid.h - 12-30-2013 07:42 PM [b]واقعا شدیدا متاسفم برای این افراد البته جای تعجب هم نداره ولی خیلی نارحت شدم. جهان سوم جایی ست که اگر بخواهی کشورت را آباد کنی خانه ات خراب خواهد شد و اگر بخواهی خانه ات را آباد کنی باید در تخریب مملکتت بکوشی دکتر محمود حسابی یه روز خوب میاد...[/b] |