سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: سرمایه گذاری (/forumdisplay.php?fid=58)
+---- موضوع: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) (/showthread.php?tid=8398)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - امير وارسته - 05-24-2013 05:39 PM

دوست عزيز اگه نياز بود من اشنايي دارم كه توي چرم شهر ويا سا لاريه زمين بگيريم حتي اونجا زمين هاي ساخته شده هست كه سوله داره ديوار كشيم شده با قيمت مناسب ميشه خريد
من سرمايه ام دارم
حتماً بم پ خ بزن
0912-1222709
يا بهم زنگ بزن فقط قبلش اس ام اس بزن

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - ramezani.byte - 05-24-2013 07:17 PM

سلام. منم زمين 400 متري بيرون شهر دارم مال خودمه و مناسبه براي اينكار اما خوب من اصفهانم اگه خواستيد ميتونم در اختياتون بذارم.

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - امير وارسته - 05-24-2013 07:19 PM

من ٢٠٠ مترم زمين تو رباط كريم دارم ولي شهرك صنعتي يه چيز ديگس

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - sadrazadeh - 05-24-2013 10:15 PM

ممنون از دوستانی که نسبت به این کار تولیدی ابراز علاقه کردند ولی من هنوز در حال بررسی ریز قیمتها هستم که تا چند روز آینده خدمت دوستان اعلام میکنم.

البته در این مدت دنبال یک سری بازارهای خارج از ایران هم برای این محصول هستم
یعنی من میخوام به این صورت عمل کنم: اگر بتونم سفارش به تناژ از کشورهای خارج از ایران(عراق-هند-چین و ...)بگیرم میتونم فعلا از تولید کنندگانی که از دوستانم هستند این ماده رو خریده و به کمک شرکتهای صادرات این محصول رو صادر کنم اونوقت با داشتن این مشتریهای خارجی با خیال راحتتری میشه کار تولیدی رو شروع کرد.

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - sadrazadeh - 05-25-2013 07:39 PM

(05-24-2013 01:36 PM)eev نوشته شده توسط:  مهندس تولید سولفات آهن هم با فرایند تولید سولفات مس امکان پذیر هست؟

این دو تا اصلا هیچ ربطی به هم نداره این دو فرآیند کاملا مجزاست

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - sadrazadeh - 05-25-2013 07:48 PM

(05-24-2013 07:17 PM)ramezani.byte نوشته شده توسط:  سلام. منم زمين 400 متري بيرون شهر دارم مال خودمه و مناسبه براي اينكار اما خوب من اصفهانم اگه خواستيد ميتونم در اختياتون بذارم.

با سپاس از دوست عزیزمون
این کار ترجیحا در تهران انجام بشه بهتره

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - sayehhich - 05-30-2013 04:16 PM

سلام
من خودم از این کار سر در نمیارم ولی برادرم دکترای شیمی است

سئوال من اینه که اگر واقعا روزی 2 میلیون تومان درآمد داره اصلا عاقلانه نیست که شما شریک بگیری

حتی اگر 50 میلیون تومان هم نزول بگیری توی 1 ماه اصل و فرع پول رو در میاری و شریک هم نداری و از ماه دوم به بعد تماما سوده.
این درآمد یه خورده دور از ذهنه
دوستان اگر اشتباه میکنم منو راهنمایی کنید

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - hamid.h - 05-30-2013 05:51 PM

(05-24-2013 10:15 PM)sadrazadeh نوشته شده توسط:  ممنون از دوستانی که نسبت به این کار تولیدی ابراز علاقه کردند ولی من هنوز در حال بررسی ریز قیمتها هستم که تا چند روز آینده خدمت دوستان اعلام میکنم.

البته در این مدت دنبال یک سری بازارهای خارج از ایران هم برای این محصول هستم
یعنی من میخوام به این صورت عمل کنم: اگر بتونم سفارش به تناژ از کشورهای خارج از ایران(عراق-هند-چین و ...)بگیرم میتونم فعلا از تولید کنندگانی که از دوستانم هستند این ماده رو خریده و به کمک شرکتهای صادرات این محصول رو صادر کنم اونوقت با داشتن این مشتریهای خارجی با خیال راحتتری میشه کار تولیدی رو شروع کرد.

سلام دوست عزیز
میشه بفرمائید قیمت کات کبود در ایران کیلوئی چند هزار تومنه ؟
متشکر

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - mojtabaeshg - 05-31-2013 04:51 PM

سلام اگه ميشه دوستان هم همت كنن راهنمايي كامل ودقيق روبگن تاهمه بتونن استفاده كنن درصورت اجرابودن
الان قيمت تني چنده؟
دستگاه يامواردي كه ميخواد برا توليد چي هست؟

RE: تاسیس یک کارکاه (سود روزی 2 میلیون تومان) - sadrazadeh - 06-01-2013 11:30 AM

سلام دوست عزیز
میشه بفرمائید قیمت کات کبود در ایران کیلوئی چند هزار تومنه ؟
متشکر
[/quote]

این ماده شیمیائی کیلوئی 7000تا 7500 تومان است