سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... (/showthread.php?tid=7656)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 11:02 AM

(04-08-2013 11:00 AM)yu3f نوشته شده توسط:  شما برادر هم دارید؟

بله یک برادر خیلی عزیز که بزرگتر از خودم هستند
چطور؟

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - yu3f - 04-08-2013 11:03 AM

خواستم ببینم اگر دارید بهش بگم خوش ب حالش بخاطر داشتن چنین خواهری و ب خودش بباله

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 11:07 AM

من یک انسان عادیم
هر برادری به خواهرش می باله و هر خواهری به برادرش

من به وجود آدمهای خوب در این فروم به خودم میبالم.
به دوستان خوبی که پیدا کردم....
و اینقدر از این فروم درسهای بزرگ گرفتم که سعی میکنم مفید باشم

باور کنید من نیازی به هیچ تعریفی ندارم

از شما و از همه دوستان که تا اینجا ابراز لطف کردند و مرا شرمنده کردند سپاسگزارم

باید بگم اینقدر خودتون خوب هستید که خوبی رو جذب میکنید...
من یک وسیله بیش نیستم.

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mir abbas - 04-08-2013 12:00 PM

پیشنهاد اقای قدسی خوبه من هم کتاب را در اصفهان تحویل بگیرم بهتره .
از زحمتی که متقبل میشید بینهایت سپاسگذارم.

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - jahanagahi - 04-08-2013 12:07 PM

بعضی از پستهای عزیزان را که می خوانم چنان لبخندی می زنم که حس میکنم با تمام وجود شادم.جوانم. پر انرژی هستم و....SmileSmileSmile
فکر میکنم اگر با این لبخند از من نقاشی کشیده شود دیگر توجهی به تابلوی لبخند ژوکوند نداشته باشند.Smile
خوشا به سعادت من.که در چنین جمعی وقت خود را به شیرینی و کسب فیض از عزیزان می گذرانم.

کسب دانش
کسب نحوه برخورد

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 01:15 PM

دوستان بزرگواری که چه خصوصی چه تو تاپیک درخواست کتاب را داشتید
من الان از اداره پست میآم
هزینه پست هر محموله بسته به وزن آن است.

و برای مسافت (مثلا تفاوت مسیر شمال و جنوب) تفاوت بین 100 تا 300 تومان است.

کتاب که وزن شد به من گفتند هزینه پستش 3800 تومان خواهد شد. من گفتم برای مسافت های متفاوت میخوام گفتند خیلی زیاد بشه 4000 تومان است.
قیمت پشت جلد کتاب هم 7500 تومان است

حال دوستان چنانچه راضی به پرداخت این هزینه ( با توجه به هزینه پست) نیستند، در همین تاپیک یا به همون شکل خصوصی بفرمایند بنده براشون ارسال نکنم.

آقای میرعباس و آقای گلدمن کتاب های شما رو بعد خریداری به آقای رضایی تحویل میدهم.

ممنون

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - سیدمهدی هاشمی - 04-08-2013 04:10 PM

(04-08-2013 01:15 PM)mallarme نوشته شده توسط:  دوستان بزرگواری که چه خصوصی چه تو تاپیک درخواست کتاب را داشتید
من الان از اداره پست میآم
هزینه پست هر محموله بسته به وزن آن است.

و برای مسافت (مثلا تفاوت مسیر شمال و جنوب) تفاوت بین 100 تا 300 تومان است.

کتاب که وزن شد به من گفتند هزینه پستش 3800 تومان خواهد شد. من گفتم برای مسافت های متفاوت میخوام گفتند خیلی زیاد بشه 4000 تومان است.
قیمت پشت جلد کتاب هم 7500 تومان است

حال دوستان چنانچه راضی به پرداخت این هزینه ( با توجه به هزینه پست) نیستند، در همین تاپیک یا به همون شکل خصوصی بفرمایند بنده براشون ارسال نکنم.

آقای میرعباس و آقای گلدمن کتاب های شما رو بعد خریداری به آقای رضایی تحویل میدهم.

ممنون
من که مشکلی ندارم از بابت هزینه ی پست کتاب. فقط موجب دردسر و زحمت شما خواهد شد.شماره حساب رو هم اعلام کنید تا به حسابتون واریز کنم.
موفق و عاقبت بخیر باشید.
با تشکر

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 04:18 PM

(04-08-2013 04:10 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط:  
(04-08-2013 01:15 PM)mallarme نوشته شده توسط:  
من که مشکلی ندارم از بابت هزینه ی پست کتاب. فقط موجب دردسر و زحمت شما خواهد شد.شماره حساب رو هم اعلام کنید تا به حسابتون واریز کنم.
موفق و عاقبت بخیر باشید.
با تشکر

سلام
اصلا نه زحمتی برای من هست نه دردسر.
باور کنید باعث خوشحالیمه بتونم کاری برای دوستان انجام دهم
اطاعت میشه به امید خدا فردا میفرستم
شماره کارتمم تا شب در همین تاپیک میگذارم.

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - successman - 04-08-2013 05:23 PM

با تشكر از خانم مالارمه عزيز ..

بسيار سپاسگذار از زحماتتون و آرزومند روزهايي بهتر و موفقتر در زندگي پربارتان .

RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - jahanagahi - 04-08-2013 05:40 PM

خانم مالارمه عزیز ضمن تشکر منتظر اعلام شماره حساب هستیم. موفقتر باشی.