«گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: «گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» (/showthread.php?tid=7358) |
RE: «گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» - ebrahim.ev - 04-03-2014 09:35 PM (04-03-2014 12:24 AM)mirza01 نوشته شده توسط:ببینید دوست من این کار با سرمایه بسیارکم میشود ایجاد کرد و زمین هم توسط جهاد کشاورزی واحد اراضی واگذار میشه(04-02-2014 11:37 PM)hamid.h نوشته شده توسط: به نظرتون واسه 1 هکتار 12 کیلوگرم روغن خیلی کم نیست؟ همچنین این درختچه نیاز به مراقبت نیاز نداره و در نتیجه شما هزینه زیادی برای مراقبت از آن نمیکنید. و اگر شما بخواهید به صورت حرفه ای آنها را پرورش بدهید میزان محصول ان دو برابر خواهد شد... پس.. اگر شما 10 هکتار را به این کار اختصاص بدهید و از هر هکتار 15 کیلوگرم روغن دریافت کنید 10*15+=150 شما در هر شش ماه 150 کیلو روغن دارید که اگر بخواهیم سالیانه حساب کنیم=روغن دریافتی شما در سال 300 کیلو گرم میشود و وقتی 300 کیلوگرم را در 100 هزارتومان ضرب کنیم مبلغی معادل 30.000.000 میشود. همچنین شما از دیگر اجزای این گیاه هم میتوانید استفاده کنید و سود آن فقط روغن آن نیست! نکته جالب: پرورش زنبور عسل در باغات باعث میشه که زنبور با گرده افشانی محصول باغ رو 3 تا 5 برابر افزایش بده و اگر در مورد گز روغنی هم صادق باشه یک برگ برنده عالی میتونه باشه(درآمد 5 برابر) (کلا اگر صاحب یک باغ هستید و پیشه شما کشاورزی است حتما و حتما یک زنبور دار را پیدا کرده و از او بخواهید تا زنبور هایش را به باغ شما بیاورد. RE: «گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» - theboy - 04-04-2014 12:13 AM چیزی که من متوجه شدم همه یه چیزی میگن اول اسم خارجی گیاهو بگین بعد اسم خارجی و تجاری روغنو بگین تا ببینیم قیمت بین المللیش چقدره چه استفاده هایی غیر روغن میشه ازش کرد ؟ RE: «گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» - moro - 06-28-2014 04:13 PM یعنی واقعا این گز اینقد ارزش داشت ما نفهمیدیم حیف شد...... همشون رو قطع کردیم ![]() RE: «گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» - MashTi Ali - 07-24-2016 02:34 PM (04-03-2014 09:35 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط:دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح بدین که چجوری و از کجا این درخت برای کاشت تهیه کنیم؟(04-03-2014 12:24 AM)mirza01 نوشته شده توسط:ببینید دوست من این کار با سرمایه بسیارکم میشود ایجاد کرد و زمین هم توسط جهاد کشاورزی واحد اراضی واگذار میشه(04-02-2014 11:37 PM)hamid.h نوشته شده توسط: به نظرتون واسه 1 هکتار 12 کیلوگرم روغن خیلی کم نیست؟ RE: «گز روغن» درختچهاي با ارزش توليد «طلاي چرب» - kourosh_ma - 07-26-2016 09:58 AM توی این گزارش پراکندگی طبیعی درخت رو گفته 11 اصله در هکتار که اگه بخواهیم کشت کنیم با احتساب فضای 5 متر مربع برای هر درخت تعداد قابل توجهی میشود ضمن اینکه این درخت مناسب زمینهای نامرغوبه اما خوب سوالاتی هم باقی میمونه که جوابش در مقاله نبود 1- توفان شن ممکنه کل درخت رو از ریشه بکنه؟( مثل انواع دیگر گز) 2-امکان دزدیدن درخت برای چوب و تهیه زغال هست ؟( مثل انواع دیگر گز) 3-مدت زمان بهره دهی مشخص نیست 4-وضعیت آفات این کشت مشخص نیست 5-برنامه خرید روغن و خرید دانه ها هم مشخص نیست((با توجه به استفاده خاص روغن) 6-مقاومت به سرما در این گیاه |