پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. (/showthread.php?tid=5982) |
RE: نظر شما در مورد jahanagahi - jahanagahi - 12-16-2012 01:19 AM عزیزی پیشنهاد داد: پیشنهاد میکنم هر پستی رو تشکر نزنید. اونایی که تاییدشون میکنید رو تشکر بزنید. من دلایل خود را نوشتم. تشکرهای من ضمن تائید سپاسهایم هست , اعتباراتی است که در گوشه سمت چپ پستهای شما است. فکر کنم عزیزان انجمن متوجه این مسئله شده باشند. RE: نظر شما در مورد jahanagahi - mohsen k1 - 12-16-2012 01:36 AM واقعا در محضر عزیزانی مانند جناب قربانیان و سایر دوستان بودن نعمتیست این یه ایثار و گذشت خیلی بزرگیه که انسانی با مشغله های فراونی که خودش ممکنه داشته باشه ، اینجور شبانه روز به فکر حل مشکلات دیگران باشه.... درود بر شما استاد عزیزم ؛ خدا حفظتون کنه RE: نظر شما در مورد jahanagahi - Delta.H - 12-16-2012 01:46 AM من طبق عنوان تاپیک جواب میدم چون دوستان از فضایل و خصایل استاد قربانیان که بر کسی پوشیده نیست حرف زدند. نظر من درباره Jahanagahi : یک شاگرد بسیار زرنگ و باهوش با قدرت انتقال بالا، منضبط و شدیداً حرف گوش کن! ولی ولی... با این نمره هایی که استادش میده فکر نکنم آخر سال قبول بشه! ![]() RE: نظر شما در مورد jahanagahi - P@RSA - 12-16-2012 01:54 AM استاد قربانيان عزيز بنده افتخار حضور در محضر جنابعالي را داشتم. شاد پر از انرژي و دوست داشتني. هر جايي نياز به يه بزرگتر داره به افتخار بزرگ مرد انجمن ميلياردرها ![]() پيشنهاد من اينه كه لطفا هميشه كنار ما باشيد. RE: نظر شما در مورد jahanagahi - حامد - 12-16-2012 03:01 AM از این ناراحتم که چرا امروز دیر امدم انجمن تا زودتر جواب محبتهای این مرد بزرگ را بدم. عمو هوشنگ عزیز با تاپیکهای مفیدی که در رابطه با دیوار ذهنی ایجاد کردید باور بفرماید زندگی من را دچار تحول بزرگی کردید که تا عمر دارم مدیون شما شدم و هستم. امیدوارم که اینگونه مطالب ادامه دار باشد. در وصف محبت شما به بنده فقط میتوانم دستان پر مهرتان را ببوسم. سلام من را به کامی جان برسانید. RE: نظر شما در مورد jahanagahi - سعید محمدی - 12-16-2012 08:44 AM جناب قربانیان بنده هر روز صبح که تو سایت می آیم اول به تعداد پستهای جنابعالی نگاه می کنم اگر تعدادش کم باشه احساس می کنم که سایت رونقی نداره (البته این بیانگر عدم تلاش بقیه عزیزان نیست)شما پشتکار فراوان دارید و با این انجمن زندگی می کنید حتما با برنامه ریزی که نموده اید به خانواده هم وقت خواهد رسید RE: نظر شما در مورد jahanagahi - amiryazdani138 - 12-16-2012 08:53 AM استادی بسیار دلسوز و فداکار. استاد از اینکه تجربیاتتون رو خالصانه در اختیار ما قرار میدهید سپاسگزارم. RE: نظر شما در مورد jahanagahi - goldmen - 12-16-2012 10:13 AM اين مطلب رو به عنوان يك شاگرد براي استاد گراميش آقاي هوشنگ قربانيان بخونيد ديروز ميگفتم: مشقهايم را خط بزن.. مرا مزن/روتخته خط بكش... گوشم را مكش/ مهر را دردلم جاري بكن.. جريمه مكن/ هرچه تكليف ميخواي بگير... امتحان سخت نگير اما اكنون منا بزن....گوشم را ببكش... جريمه بكن... امتحان سخت بگير...مرايك لحظه به دوران خوب مدرسه بازگردان تقديم به عاشق ![]() ![]() RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - jahanagahi - 12-16-2012 11:07 AM تیتر تایپیک برای رساندن موضوع اصلی تغییر کرد. ضمن تشکر از عزیزان , با نهایت معذرت از عزیزان واقعا منظورم تیتر جدید این تایپیک بود که با متن درخواستی من هماهنگ است نه اینکه من چگونه آدمی هستم.تقاضا دارم در رابطه با مسئله اشاره شده پیشنهاد ات خود را مرقوم فرمائید. من همیشه خود را دانشجوی کلاسهای تایپیکها و پستهای شما عزیزان می دانم. RE: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - Nuruzzaad - 12-16-2012 11:39 AM سلام و عرض ادب تمامی مطالبی که تا بحال ارسال کردین خیلی عالی بوده آقای قربانیان من زیاد توی انجمن فعالیت ندارم چون هیچ تجربه ای ندارم و بیشتر وقتم رو برای خوندن مطالب دوستانی و بزرگانی مثل شما استفاده می کنم برخی مطالبتون رو که دیدم در مورد راه اندازی کارهای کوچیک بود خیلی خوشم اومد توی این مطالب خیلی ساده توضیح داده بودین نحوه راه اندازیشون رو مثل نمونه آخری که دیدم در مورد طرح گل بر روی چینی بود این مطالب ادامه پیدا کنه از نظر من انجمن پر محتوامون خیلی پر بار تر می شه و چه بسا این مطالب از سوی بزرگان با تجربه ای مثل شما باشه ، نور علا نور می شه... موید باشید ![]() |