سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو (/showthread.php?tid=4499)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 10-05-2012 01:47 PM

واقعا که انجمن داری! کار سختیه. همچنان در حال تعریف انجمن ها و تنظیمات مختلفم!

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - jahanagahi - 10-05-2012 11:04 PM

انجام هر کاری در روزهای اول سخت است.سخت است چون راهش را پیدا نکرده ایم.وقتی راه پیدا شد آسان خواهد شد.

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 10-06-2012 10:44 AM

(10-05-2012 11:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  انجام هر کاری در روزهای اول سخت است.سخت است چون راهش را پیدا نکرده ایم.وقتی راه پیدا شد آسان خواهد شد.

چقدر خوب تحلیل کردین. دقیقا همین فرمایش شماست. برا منم از این نظر سخته که کامل روی موضوع اشراف ندارم. مثلا الان بین اینهمه گزینه و تنظیمات برای گروه های کاربری مختلف سرگردونم! نمیدونم به هر کدوم چه سطح اختیاراتی باید بدم. در واقع نمیدونم با فعال شدن بعضی گزینه ها چه اتفاقی میفته!

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - اقاي ايـــده - 10-06-2012 11:11 AM

با سلام خدمت شما خانوم پرواز
مجدد بهتون تبريك ميگم بابت شروع كارتان
اما چند نكته رو در مورد فعاليت در نت بدونيد.
ابتدا با سيستم مورد نظر انتخابي خود كاملا اشنا بشيد تا بتوانيد حداقل نيازهارو جواب گو باشيد.
در حال حاظر كه هيچ گونه عضوي نداريد بهتر هست با بخش ها و تنظيمات مختلف پنل مديريت كار كنيد تا به همه موارد اشنايي پيدا كنيد در صورت برخورد به مشكل هم ميتوانيد بدون نگراني مجدد سيستم رو نصب كنيد
زمان يادگيري و اشنا شدن حتي اگر بيش از 3 هفته تا 1 ماه هم طول كشيد بايد وقت بذاريد

همه افرادي كه وارد فعاليت در نت ميشوند انتظاردارند خيلي زود كاري كه انجام دادن به ثمر بشينه و كلي كاربر براشون بياد
توصيه اي كه بهتون ميكنم اين هست كه تا 3 ماه اول هيچ تصوري از اين مورد نداشته باشيد.

مورد بعد در مورد پست ها هست اگر در پست جناب كاظمي دقت كرده باشيد ميبيند نوشته شده حدود 6 ماه اول خودشان تنها پست ارسال ميكردند
در نتيجه اين مورد رو هم در نظر داشته باشيد و با برنامه ريزي بريد جلو
اينطور عمل نكنيد كه يك روز بطور مثال 5ساعت فعاليت كنيد و اين موضوع يك هفته ادامه داشته باشد اما در روز هشتم احساس بي حوصلگي و نا اميدي كنيد.

اينده رو در نظر داشته باشيد و به در اين مدت در زمان هاي اضافي به فكر ايده ها و راهكارهاي جديدي براي بهبود و ممتاز شدن فعاليت خود باشيد

وقتي انجمن از هر نظر كامل شد با يك تبليغ حداكثر 50000 توماني در عرض يك ماه ميتونيد بيش از 100(حداقل)كاربر رو جذب كنيد
(حال بحث تبليغات و موارد ديگر ان بماند. در زمان مورد نيازش بحثش را ادامه خواهيم داد)

موفق باشيد

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 10-06-2012 11:33 AM

بله. خیلی خیلی ممنونم آقای دانشفر. خوبه که شما و بقیه ی دوستان این آمادگی ها و نکات رو بهم میدین تا در اثر بی اطلاعی ناامید نشم.

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - toofan245 - 10-06-2012 11:48 AM

حالا من میتونم یه خواهشی بکنم؟ اولین بار گفتین اسم خوب و بامسمایی!! واسه انجمن انتخاب کردین میشه اگه مشکلی نداره از طریق پ.خ اسم انجمن رو واسم بفرستید؟ البته اگه مورد نداره

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 10-06-2012 12:07 PM

(10-06-2012 11:48 AM)toofan245 نوشته شده توسط:  حالا من میتونم یه خواهشی بکنم؟ اولین بار گفتین اسم خوب و بامسمایی!! واسه انجمن انتخاب کردین میشه اگه مشکلی نداره از طریق پ.خ اسم انجمن رو واسم بفرستید؟ البته اگه مورد نداره

خواهش میکنم. هیچ اشکالی نداره. فقط اجازه بدین من یه کم کار رو جلو ببرم بعد آدرسش رو خدمتتون میدم. الان هیچی توش نداره و هر روز هم دارم یه جاشو تغییر میدم. فکر کنم یکی دو روز دیگه بتونم قابل نشون دادنش کنم!

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - babaei - 10-06-2012 02:22 PM

تبريكات ما را هم قبول كنيد

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 10-07-2012 09:28 AM

اومدم اینجا از آقای "سجاد دانشفر" تشکر کنم. چون دیروز خیلی زحمت کشیدن و با مسنجر برای حل مشکل یه قسمت از انجمنم راهنماییم کردن.

RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو - پرواز - 10-08-2012 09:48 PM

دوباره اومدم از آقای شموسی(mohammadshamosi) هم تشکر کنم. ایشون هم دارن زحمت طراحی یکی دو تا بنر تبلیغاتی رو برام میکشن. واقعا ممنونشونم.