تغییر رتبه کاربری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: تغییر رتبه کاربری (/showthread.php?tid=2231) |
RE: تغییر رتبه کاربری - dara - 05-25-2013 08:02 AM من هم به آقامهدی و آقا سبحان عزیز تبریک عرض می کنم امیدوارم که موفق تر از گذشته باشند و همواره گامی رو به جلو داشته باشند. RE: تغییر رتبه کاربری - mjdehghani - 05-25-2013 10:16 AM آقا سبحان و آقا مهدی عرزیز تبریک می گم خدمتتون . اصفهانه جواب داد RE: تغییر رتبه کاربری - m-jalalvand - 05-25-2013 11:04 AM دادا خوش بحالتون ما که هیچ تغییری نداریم ... فکر کنم کسی اینجا ما رو دوست نداره ... بهتره بریم یه جای دیگه ... RE: تغییر رتبه کاربری - Mrs.Seyedi - 05-25-2013 12:04 PM امیدوارم شاهد تغییر بزرگتری در تغییر رتبه مسیر زندگیتان باشم. به امید موفقیت روز افزون شما دوستان مهربانم و تبریک من را نیز پذیرا باشید. RE: تغییر رتبه کاربری - sama.mehdi - 05-25-2013 03:06 PM (05-23-2013 10:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: همه ی دوستان میدونند که مدت هاست که آقای مدیر و خانم معاون و بقیه دوستان دارن اصرار میکنند که من مدیریت آزمایشی رو ول کرده و مدیر بخش بشم . واای آقا سبحان از تواضع و فروتنی شما به شدت تحت تاثير قرار گرفتم ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - ikasra - 05-25-2013 03:09 PM سلام من هم هرچند عضو جدید هستم ، اما برای این دوستان آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در زندگیشون هم همینطور رتبه های بالاتر رو عبور کنن و به چیزی که میخوان برسن RE: تغییر رتبه کاربری - کتایون کاظمی - 05-25-2013 07:52 PM به به........مبارکا باشه....من ایمان دارم ، هر دوتون واقعا جز با اراده ترینها تا میلیاردر شدن هستین.... ![]() ![]() ![]() -آقا سبحان تا "تو افق محو نشدی "همچنان "طالب مدیریت کل" باش ،داری خوب پیش می ریا....اما خدائیش دیدیم که "آزمایشی" "آزمایشی " نرفت،وایساده تا مدیریت کللللی!!! ![]() -آقا مهدی شمام که با این رتبه گرفتنت دل دشمنارو سوزوندی و اونا رو بردی کربلا.... واقعاها....آقا چراغا رو خاموش کنین.....آآآآآآآی.....( علی آقا کجائی پ.....؟؟؟) ![]() *اما شبا که ما می خوابیم ..................بیداره ها(حالا گفته باشم که همچنان حواستون باشه ![]() ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - مــجــیــנ - 05-27-2013 08:30 AM مدیر مدیره.خود مدیره ![]() مبارک باشد یاران ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - کامیار کاظمی - 07-31-2013 11:21 AM سلام دوستان با توجه به معرفی عزیزان و تجربه بسیار خوب آقا مصطفی در زمینه بورس, ایشان به سمت استادی منصوب میشود. ان شاالله ایشان در زمینه آموزش و بالا بردن سطح آگاهی اعضا تلاش خوب و پیوسته ای را داشته باشند. پیروز باشید RE: تغییر رتبه کاربری - jahanagahi - 07-31-2013 11:34 AM ضمن تشکر از ادمین عزیز. جناب استاد مصطفی عزیز تبریک عرض میکنم. انشالله در زمینه آموزش به عزیزان انجمن برنامه ریزی فرمائید. موفقتر باشید. |