سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120)
+---- موضوع: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت (/showthread.php?tid=12498)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hasan71 - 10-05-2015 11:24 PM

اره ولی من هرکاری کردم نشد کرکش کنم مهندس

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - tataloo - 10-07-2015 11:05 PM

سلام.
یکی که تو کار برقی هست بهم این کارو پیشنهاد داده. تو فکرشم. خصوصا که بعد از ظهرا بیکارم و دوست دارم پول دربیارم.
من حتما این آموزشو از صفحه اول می خونم. فقط ظاهرا آموزش تابلو ال ای دی ثابت هست. تابلو روان چی ؟ اون رو بلد نیستید؟ اگر خیر آیا پکیج آموزشی در این زمینه هست؟ منظورم تابلو روان هست. و حتی آموزش کل انواع تابلوهای تبلیغاتی خصوصا مدل های جدید؟ و اگر همچین پکیج هایی هست مایل هستید باهم یک خرید جمعی داشته باشیم تا قیمتش سرشکن شه؟ می دونم دوره های اموزشی هم هست. مایلید یکی مثل همین جناب استارتر در دوره شرکت کنن و با voice recorder صدای کلاسو ضبط و مطالب رو یادداشت برداری کنن و جمعا پولشو بدیم و شریک شیم.
من توی خریدهای جمعی سابقه داشتم. نتیجش عالی هست. سریع و ارزون برسیم به حرفه ای ترین آموزش.
نظر بدید. به چالش بکشید این ایده رو.
همچنین یک گروه تلگرام می توینم تشکیل بدیم که ایده های کاریمونو باهم شریک شیم. و کارو عملا شروع کنیم و پول عملی عملی عملی و نه تئوری دربیاریم.
شرط گروه هم اینه که راز و رمز کار پیش خودمون بمونه و پخش نشه.
کیا پاین؟

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hosein.seidabadi - 10-10-2015 10:33 AM

(09-27-2015 12:57 AM)sjr نوشته شده توسط:  
(09-25-2015 01:07 PM)hosein.seidabadi نوشته شده توسط:  
(09-22-2015 01:01 AM)sjr نوشته شده توسط:  سلام و درود بر مهندس عزيز
خدا قوت
بسيار عاليست .يه سوال داشتم ميخواستم بدونم نميشه منفي led ها بهم وصل شه و بعد خروجي دستگاه چشمك زن رو به مثبت گروه led ها وصل كنيم ؟

التماس دعا10_004

سلام
فلاشرهایی که تو بازار هست و من تو این 1 ماه که دارم کار میکنم دیدم دو نوع دست ساز و کارخونه ای هست. همشون مثبت مشترک بودن و کانال ها رو منفی بود.
نوع کارخونه ای که در اصل درایور RGB هست و کنترل دار و شیک مثبت مشترک هست.

سلام فدات ببخشيد كه منو راهنمايي كردين هميشه شاد و موفق باشي
يه سوال ديگه چرا مقاومت رو به پايه منفي led وصل ميكنيم
سلام دوست من.
اگه اشتباه نکنم از لحاظ علمی هیچ فرقی نمیکنه، میتونی به مثبت هم وصل کنی
فقط مهم اینه که ما منفی ها رو به سمت داخل حروف خم میکردیم و مقاومت هارو هم همون داخل حروف قرار میدیم و به منفی وصل میکنیم چون شما دور حروف فضای کمی برای کار کردن داری و فقط جای این هست که یک سیم خالی به همه مثبت ها وصل کنید

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hosein.seidabadi - 10-10-2015 10:43 AM

(10-05-2015 11:24 PM)hasan71 نوشته شده توسط:  اره ولی من هرکاری کردم نشد کرکش کنم مهندس

تو آموزش ها هست که دوستان کرک کردند. من خودم به مشکل برخوردم که یک روش دیگه هم برا کرک کردن گفتم که ازون راه مشکلم حل شد.
اون رو هم امتحان کنید

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hosein.seidabadi - 10-10-2015 10:51 AM

(09-30-2015 02:43 AM)topenjoy نوشته شده توسط:  1.توی کار واقعی که تابلو من حدود 3500 ال ای دی داره به همین شکل کار کنم ؟ یعنی سری 3 تایی با مقاومت 330 به همین شکل برای 3500 ال ای دی؟
2.دقیقا متوجه وصل کردن فلاشر نشدم و اینکه چطور باید وصل کنم. مثلا اگه توی عکس زیر هر سری 3تایی رو در نظر بگیریم که یه تابلو هست (تابلو من چند کلمه داره اما می خوام هر کلمه رو روی یه تابلو بزارم تا بتونم جا به جا کنم ) قسمتی که مقاومت داره مستقیما به مثبت منبع و سیم مشکی رو به خروجی فلاشر؟ پس ورودی منبع چی؟ در کل متوجه نشدم چه طور باید کار کرد لطفا برام شرح بدید
3.منبع تغزیه در آخر چهطور باید انتخاب کنم؟ منبع تغزیه کفی 12ولت 1 آمپر ؟؟
4.برای برش و نوع پلکسی چی بهتر است و البته قیمت مناسب و اینکه کجا هستند این برش کارها؟
باز هم ممنون از آموزش خوبتون

برای انتخاب پلکسی یا فیبر ام دی اف از نظر قیمت جناب زاهد توضیح دادند

از دید دیگه به نظر من فیبر ام دی اف مشکی خیلی بهتره چون مقاومت بیشتری نسبت به پلکسی داره و انعطاف بیشتری داره و امکان شکستنش بیشتره اما پلکسی خشکه و مثل پلاستیک خشک میمونه و خیلی شکنندست در ضمن در مقابل آفتاب که به شیشه مغازه ها میتابه پلکسی به مرور زمان خشک و خشکتر میشه اما فیبر این طور نیست.
مزیت های پلکسی هم براق بودنشه که شاید زیباتر به نظر برسه و مقاومت در برابر آب

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hosein.seidabadi - 10-11-2015 01:06 AM

تصحیح میشه:
امکان شکستنش کمتره

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - abmho - 10-12-2015 09:21 PM

سلام
مقاومتهای مورد استفاده 180 یا 330 اهم با چه واتی است ؟
مثلا 1 وات ، 1/4 وات . تعیین وات مقاومت چگونه محاسبه وانتخاب میشود؟
ممنون

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - sorin - 10-14-2015 04:58 PM

سلام دوستان من میخام بیام تو اینکار چند جا تحقیق کردم اما به نتیجه نرسیدم و چند تا سوال از شما دارم:
میگن متری 40تا 70 .40تومنی تفاوتش با70 درچیه؟
ی نفر میگفت متری 33 برا خودت در میاد ؟راست گفته؟
بعد بخایم هم اندازه نوشته روی مغازه تابلومون در بیاد باید چطوری اندازه گرفت؟
دوستان لطفا جواب بذن

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 10-25-2015 11:35 AM

درود بی نهایت خداوند نامتناهی حق بر تک تک دوستان عزیز و مهربان

تمام سوالات شما در پستهای مختلف موجود هست
لطفا مطالب رو با دقت بخوانید

در ضمن قولی که داده بودم در مورد آموزش تابلو چلنیوم رو به زودی خواهم گذاشت . از این که بدقولی شد عذرخواهم .

موفق وموید باشید

RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - abmho - 10-27-2015 08:19 PM

اسلام علیک یا اباعبدالله
مهندس اگر چنانچه برای تابلو که فلاشر دوکانال لازمه،چهار یا هشت کانال بگیریم و از دوکانال استفاده کنیممشکلی نخواهد بود؟
همین مورد برای آدابتور سویچینگ 12 ولی با آمپر بالاتر بیش از نیاز برای استفاده های بعدی ایرادی ندارد؟
موفق مؤید باشید