سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اولین قدم ها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: اولین قدم ها (/showthread.php?tid=9880)

صفحه ها: 1 2 3

RE: اولین قدم ها - صدفی - 10-23-2013 02:02 AM

خیلی تاپیک خوب و ارزشمندیه
انشالله بتونیم به تمامی هدفهامون برسیم

RE: اولین قدم ها - اقاي ايـــده - 10-23-2013 02:21 PM

منم مجدد رفتم سراغ فعاليت اولم كه ايده يار بود. هدفم اينكه كه حداقل تا اخر سال 1000 تا مطلب خوب واردش كنم.
به اميد موفقيت همه دوستان.

RE: اولین قدم ها - MARYAR - 10-23-2013 10:39 PM

قدم دوم:
الان تازه از سر کار اومدم تصمیم دارم امشب و فردا را دنبال یه قالب خیلی زیبا و خاص برای فروشگاهم باشم.

RE: اولین قدم ها - MARYAR - 10-29-2013 11:59 AM

آقا این پیدا کردن یه قالب و یه سیستم مناسب برای فروشگاهم خیلی طول کشیددددد
ولی بجاش لیست اجناسی که باید تو فروشگاهم بذارم را در آوردم و با صاحبانش صحبت کردممممم

RE: اولین قدم ها - اقاي ايـــده - 10-29-2013 12:08 PM

(10-29-2013 11:59 AM)MARYAR نوشته شده توسط:  آقا این پیدا کردن یه قالب و یه سیستم مناسب برای فروشگاهم خیلی طول کشیددددد
ولی بجاش لیست اجناسی که باید تو فروشگاهم بذارم را در آوردم و با صاحبانش صحبت کردممممم

درود
چطور فروشگاهي ميخواهيد بزنيد با چه امكاناتي؟؟؟
بفرماييد تا ببينم اگر فروشگاه ساز ان موجود هست معرفي كنم در غير اين صورت بايد بفكر هزينه و طراحي ان از پاييه باشيد.

براي قالب هم بعد از معرفي فروشگاه ساز ميگم چيكار كنيد.
در صورت وجود قالب يا بايد از قالب هاي رايگانش استفاده كنيد كه نه تعداد زيادي وجود دارد و نه خيلي زيبا و كاربري هستند در بيشتر موارد.
به ناچار براي داشتن يك فروشگاه خوب و زيبا بايد هزينه كنيد و يك قالب خوب خريداري يا طراحي كنيد.

RE: اولین قدم ها - MARYAR - 11-09-2013 12:51 PM

آخخخخخخخخخخخخخخخ جون بالاخره امروز بعد از کلی گشتن و سرو کله زدن با کدهای سی ام اس های مختلف فروشگاهم در حال شکل گرفتنه اون طوری که دوستش دارممممم

با یه تولید کننده هم حرف زدم و با شرایط امانی و چکی من کنار اومدهههههه یوهووووووووووووووو
پیش به سوی موفقیتتتتت
قدم دومم و سوممم به خوبی داره طی می شه ( اما این شریک من همش دو در می کنه: مخاطب خاص Yosef.gif)

RE: اولین قدم ها - maryam74114 - 12-02-2013 05:55 PM

سیلام
منم می خوام هدفای را برا خودم تعیین کنم خوب شروع می کنم البته اینو بگم یه کچولو سخت باید باشه :
1 این برج 9گرفتن مدرک فنی حرفه ای
2- تشکیل یه تعاونی برج 9
3- گرفتن وام برج 9-10
4-تکمیل مغازه ام 9-10
5- گرفتن سفارشات 9-10
اگه کسی پیشنهاد داره لطفا بگه برا رسیدن به هدفام

RE: اولین قدم ها - MARYAR - 12-02-2013 10:18 PM

خوب مراحل طراحی سایت و سبد خرید و وارد کردن محصولات به پایان رسید و سایت ما با آدرس زیر آپلود شد...
http://www.ketabpich.com

RE: اولین قدم ها - MARYAR - 12-02-2013 10:19 PM

مرحله بعدی شروع ارسال خبرنامه با خلاصه کوتاهی از برخی کتاب هاست...

RE: اولین قدم ها - jahanagahi - 12-02-2013 10:41 PM

(12-02-2013 10:18 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  خوب مراحل طراحی سایت و سبد خرید و وارد کردن محصولات به پایان رسید و سایت ما با آدرس زیر آپلود شد...
http://www.ketabpich.com

مبارک است انشاالله.
یا توجه به این تایپک بسیار با ارزش تصمیم گرفتم تا آخر هفته چند هدف برای 6 ماهه خود در نظر بگیرم.