5درسی که یک میلیونر به من داد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: 5درسی که یک میلیونر به من داد (/showthread.php?tid=903) صفحه ها: 1 2 |
RE: 5درسی که یک میلیونر به من داد - سعید محمدی - 07-07-2013 04:22 PM (07-07-2013 03:23 PM)رز سفید نوشته شده توسط: بگذارید من هم تجربه ام را در این زمینه به عرضتون برسونم آفرین به شما دوست عزیز شما با این حساب هزینه ها را مدیریت کردید .مدیریت هزینه ها لازمه میلیاردرشدن می باشد. دوستان مدیریت هزینه را با خساست اشتباه نگیرند. RE: 5درسی که یک میلیونر به من داد - مرتضی الهی - 07-07-2013 06:28 PM باسلام خدمت همه دوستان من هم به شما تبریک میگم خانم رز سفید و این کارتونرو تحسین می کنم . وخوشبحال همسرتون ! البته همسر من هم مثل شما یک فرشتست و درسخت ترین شرایط مالی کنارم بوده وهست . این نکته رو نباید فراموش کرد که پس انداز یک روش خیلی قدیمی وکند برای میلیونر شدنه ! وباید بیشتر از اینکه به فکر کاهش هزینه وپس انداز کردن باشید به فکر افزایش در آمدتون باشید. منظورم این نیست که نباید بدون کنترل وبی حساب کتاب خرج کرد. به نظر من اول باید جلو هزینه هارو گرفت وکنترل کرد بعد به فکر کارآفرینی وافزایش درآمد بود وبه پس انداز محدود نشد . --------------------------------------------- خیلی ها تونستن میلیاردر بشن پس ماهم میتونیم! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: 5درسی که یک میلیونر به من داد - رز سفید - 07-08-2013 12:55 PM (07-07-2013 06:28 PM)مرتضی الهی نوشته شده توسط: باسلام خدمت همه دوستان کاملا با شما موافقم دوست عزیز همسر من کمی ولخرج هستش من فکر میکنم وقتی بتونیم دخل و خرجمون رو مدیریت کنیم نه اینکه خساست داشته باشیم میتونیم در آینده ای نزدیک برروی حسابهای درآمدمون هم مدیریت شایسته ای داشته باشیم ما10% کارمون رو شروع کردیم 1 تعیین هدفمون که کار نوسازی و بهسازی است ![]() دوم راه اندازی سایت دکوراسیون داخلی sarghalam.ir که بازهم برای کاهش هزینه ها خودم طراحیش رو به عهده گرفتم ![]() و سوم طراحی و چاپ کاغذهای تبلیغات ![]() تا الان هزینه ای غیر از ثبت سایت نداشتیم به زودی برای شروع کار احتیاج به پول پیدا میکنیم پس باز هم باید مراقب هزینه های جانبی باشیم ![]() RE: 5درسی که یک میلیونر به من داد - بابایی - 07-08-2013 03:40 PM الهی به امید تو سه ماه دیگه ان شالله اولین بیلان کاریتون رو بزارید تو سایت. ریال نه فقط بفرمایید چند تا پروژه گرفتید. |